Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Μά μεταξύ πολιτικών έγεινε τό γεγονός. Ό ΗΚ είναι νεοεκλεγμένος πολιτικός. Φαντάζομαι τί νά σκέπτεται ό Στυλιανός τώρα...Ίσως:
ναι ενταξει ειναι πολιτικος της 1μερας αλλα για σκεψου και την ικανοποιηση του αγνου πολιτι που τρεχει στα λογιστικα γραφεια αυτες τις μερες και περναει το ενα εγκεφαλικο μετα το αλλο να βλεπει ενα προβεβλημενο πολιτικο ατομο- Κανελη- να τρωει τις μαπες τις.
Γιατι κατε με κανενας πολιτικος ανεξαρτητου κοματος αφου δεν εχει παρετηθει με το που μπενει στην βουλη την ασυλια του δεν ειναι καθαρος.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Ειναι ζήτημα αν έχει μείνει μια ντουζίνα στελεχών από το 87, όσο για το μίσος για την δημοκρατία αυτό συγνώμμη κιόλας αποτελεί ανέκδοτο ήδη όταν τρέχεις τα μέλη σου για να κάνουν προεκλογικό αγώνα τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Μακάρι Tomito, μακάρι. Εύχομαι μονάχα να μην διαψευστείς.
ΥΓ: Δεν διάβαζα μόνο το 1987 - τότε άρχισα. Σποραδικά συνέχισα να διαβάζω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Το γνωρίζω  αυτό που λες.Έχει στ'αλήθεια σχέση με την εξαφάνιση του Κασιδιάρη όμως;Έχει στ'αλήθεια σχέση με την συμπεριφορά του  αν είναι αχώνευτες οι Δούρου και Κανέλη,;Αν δεν χαίρει της ίδιας συμπεριφοράς από τους δημοσιογράφους αυτός και το κόμμα που εκπροσωπεί;Αν τον "πίκαρε" η Δούρου ρωτώντας τον αν πήρε την αναβολή;
ο Κασιδιαρης -κατα την δικη μου εκτιμηση-εξαφανιστηκε για να γλιτωσει το αυτοφωρο κ προφανως (οπως ειπωθηκε κ απο καποιον αλλο εδω μεσα) ακολουθει συμβουλες του δικηγορου του...μπορει στη τελικη να του ειπαν:κρυψου,περιμενε να καταλαγιασει η ολη φασαρια κ μετα εμφανησου ξανα...μπορει κ οχι...θα δειξει η πορεια...
τωρα τα αλλα ερωτηματα που θετεις,θελεις να απαντησω?γιατι ειναι κ πολλα...παντως αν θελεις την γνωμη μου,μου πιαστηκε η σφαλιαρα σε Κανελη,μαλιστα ειδα το βιντεο τρωγοντας την μακαροναδα μου...εννοειται οτι μου πιαστηκε κ το νερο στην χαζο-Δουρου...που παρεπιπτόντως ειναι γραμμενη στο κομμα απο το 95...κομματοσκυλο του κερατα...
Εν κατακλειδι,ο Κασιδιαρης εχει αρχιδια,γιατι εκανε κατι μπροστα στο Πανελληνιο που λιγοι θα κανανε ή θα σκεφτοτανε να κανουν...αυτος το τολμησε κ το εκανε...Αναρωτηθειτε ποσοι απο εμας/εσας εχετε τα αρχιδια να το κανετε?Λιγοι,μπορει κ κανενας...κ μαγκια του να σηκωθει να φυγει για ενα ΄΄στημενο΄΄αυτοφωρο της Φεμινιστριας Ραΐκου....καλα εκανε...

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ναι ενταξει ειναι πολιτικος της 1μερας αλλα για σκεψου και την ικανοποιηση του αγνου πολιτι που τρεχει στα λογιστικα γραφεια αυτες τις μερες και περναει το ενα εγκεφαλικο μετα το αλλο να βλεπει ενα προβεβλημενο πολιτικο ατομο- Κανελη- να τρωει τις μαπες τις.
Γιατι κατε με κανενας πολιτικος ανεξαρτητου κοματος αφου δεν εχει παρετηθει με το που μπενει στην βουλη την ασυλια του δεν ειναι καθαρος.

ΕΚΑΝΕ ΓΚΕΛΑ Η ΚΑΝΕΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΦΟΥΣΚΟ Η ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ
ΣΑΝ ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Αυτός ο pz89 αλήθεια κοιμάται ποτέ? Έχει μέσο όρο 3 ποστ τουλάχιστον σε κάθε σελίδα σε αυτό το τοπικ  :think:
Αυτός μαζί και ο πορνοπαππούς έχουν χάσει τον ύπνο τους. :headbang:
Κλειδώστε το τοπικ μαζί με το άλλο της Χ.Α. γιατί τους καταντήσατε ζόμπι.  :zombie:
ΕΛΕΟΣ! ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ! :birdman:
Δεν τους αφηνει το κομμα. Πρεπει να λενε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια σαν πλυσιμο εγκεφαλου . Κατα τα αλλα διαφερον απο την Χ.Α. Τρομπες ολοι  :jerking:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

τωρα  με τυπο που αλλαζει κομμα αναλογα με το χρωμα των νυχιων του τι να πεις  :idiot: :uglystupid:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ???
Καμία δόση ανασφάλειας γιατί ακόμα κ αν βγει η ΝΔ σε ένα 6μήνο θα γίνει τόση φασαρία που θα πέσει,οπότε μετά Σύριζα.

Σιγουρία μόνο για το ότι τελειώσατε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
και ξαφνικα ειμαι στο προφιλ ενος λεφτυ με δεκα πμ.. χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ παω να τα δω αχαχαχαχαχαχαχα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και ξαφνικα ειμαι στο προφιλ ενος λεφτυ με δεκα πμ.. χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ παω να τα δω αχαχαχαχαχαχαχα
Και γω!!! :o

Ρε τι γίνεται!!!! :S :rolleyes:

Τα pm δεν ανοίγουνε,τζάμπα κόπος.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καμία δόση ανασφάλειας γιατί ακόμα κ αν βγει η ΝΔ σε ένα 6μήνο θα γίνει τόση φασαρία που θα πέσει,οπότε μετά Σύριζα.

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟ +3% ΣΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ GR ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ?????

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ολουs μαs πηρε  ο λεφτυ ο παρτουζιαρηs

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ελα να με τελειωσεις...... εχουμε πλεον τον λαο με το μερος μας, γαμησι και φουρνο σας περιμενει

οι οποιοι δεν τολμουν να βγουν μην τους πιασει το αυτοφωρο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπαααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχααχ
πλυνε καμια μασχαλη απλυτη

Επισκέπτης
οι οποιοι δεν τολμουν να βγουν μην τους πιασει το αυτοφωρο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπαααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχααχ

μωρη πετσα εννοειτε οτι θα αποφυγει το αυτοφωρο... με ολη αυτη τη πλυση εγκεφαλου απο τα κωλοκαναλα θα εβγαινε καμια τρελη αποφαση..
εδω εγινε καταχρηση εξουσιας απο τη ραικου με κατηγορια βαριας σωματικης βλαβης...

τραβα να παρεις καμια πιπα και κλεισε τον υπολογιστη δεν εισαι να μιλας για πολιτικη...

μπαζο..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μακάρι Tomito, μακάρι. Εύχομαι μονάχα να μην διαψευστείς.
ΥΓ: Δεν διάβαζα μόνο το 1987 - τότε άρχισα. Σποραδικά συνέχισα να διαβάζω.

Tεσπά δεν θέλω να πω περισσότερα αλλά όλα τα παλιά στελέχη είναι όσα ξέρει πια ο καθένας διότι αυτοί απομείναν πλαϊ στον Μιχαλολιάκο μετά από τόσα χρόνια. Σχεδόν εικοσι χρόνια τώρα που έχει αποκτήσει μια σταθερή υπόσταση η οργάνωση απλά υπάρχει μια σταθερή ροή νέων μελών που σταδιακά εγκαταλείπουν, και συντηρούν μια ομάδα πολύ παλιών. Στα είκοσι νέα μέλη τα παλιότερα χρόνια μετά από 3-4 χρόνια οι 19 θα είχαν φύγει για διάφορους λόγους. Για αυτό ευδοκίμησε το εγχείρημα μόνο όταν υπήρξε μια έξαρση νέων μελών μετά τα Ιμια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom