Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟ +3% ΣΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ GR ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ?????
Mαλάκα μου κ το +3% να ισχύει...ο Σύριζα έχει παραπάνω...οπότε πούτσα κ ξύλο. :dancing:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
συγκρίνεις ανόμοιους λαούς και ανόμοια πράγματα....
ο ερντογάν κυβέρνησε με τους κούρδους....
σα να λέμε θα κυβερνήσει η χα με τους μουσουλμάνους της θράκης.
μόνο αναφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα έκανα.
εάν και εφόσον γίνει ο τσίπρας πρωθυπουργός, μια καλή τετραετία, έστω και εν μέσω μνημονίου του φτάνει για να καθιερωθεί.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
σε μια εβδομαδα θα μιλαμε υπο αλλο πρισμα ...καντε λιγο υπομονη.. και θα δειτε και τις μπουφλες και εντος κοινοβουλιου..
αυτη τη φορα ομως θα ειναι σε αρχηγους κομματων.... ;)

:rockon:

Τύπε θα παίξει Κασσιδιάρης-Γλέτσος;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σιγουρία μόνο για το ότι τελειώσατε.

τελειωσαμε

:cum: :cum: :cum: :cum:

428553_10150954352479049_992037829_n.jpg

Επισκέπτης
Πιστεύω ακράδαντα ότι η απειλή Δικτατορίας είναι εμφανέστατη. Σήμερα είναι ευθύ μήνυμα. Αύριο θα γίνεται σταδιακά πράξη. Όποιος δεν το βλέπει είναι πολιτικά αδαής.
Μαλλον φαση Τελογλου το βλεπω,εκφασισμος δηλαδη χωρις παυση του κοινοβουλιου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καραμέρος: "Συνάντησα τον Κασιδιάρη 24 ώρες πριν δείρει την Κανέλλη"

Διαβάστε τι έγραψε ο Γιώργος Καραμέρος για την τυχαία συνάντησή του με τον Ηλία Κασιδιάρη 24 ώρες πριν την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη
news247 Ιούνιος 08 2012 14:24

"Δεν έχω καμμιά αμφιβολία ότι αν είχε μαζί το πιστόλι του όπως στην Πανεπιστημιούπολη το 2007 υπόθεση για την οποία δικάζεται (χθες ανεβλήθη μάλιστα) θα την είχε πυροβολήσει", αναφέρει ο Γ. Καραμέρος σχετικά με την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει στο blog.gr ότι 24 ώρες πριν το περιστατικό "έπεσε" πάνω του. "Κατα σατανική σύμπτωση 24 ώρες πριν τον ξυλοδαρμό της Κανέλλη και την ώρα της δίκης του Κασιδιάρη είχα ένα ραντεβού στην οδό Δαβάκη στους Αμπελόκηπους. Ψάχνοντας γύρω στις 11.00 τον αριθμό και το κτίριο έπεσα περπατώντας στα τραπεζοκαθίσματα μιας καφετέριας που είναι στον δρόμο ονόματι Bristol. Μια παρέα 8 εως 10 ατόμων όλοι άνδρες και μπρατσωμένοι κάθονταν με  κουστουμαρισμένο τον Κασιδιάρη και συνομιλούσαν σε αναμμένα κάρβουνα"....

"Επιτάχυνα ελάχιστα το βήμα μου και για καλη μου τύχη αμέσως μετά την καφετέρια ήταν η είσοδος. Ανακούφιση διπλή. Η πόρτα ανοικτή και οι φωνές των θαμώνων της bristol εναντίον μου ξεμάκραιναν αντί να γίνονται ποδοβολητά όπως τότε στα Πατήσια. 10 εναντίον ενός δεν είναι καλή φάση και μάλιστα με τύπους που μια μέρα μετά αποδείχτηκε ότι είναι τόσο άνανδροι που χτυπούν και καταβρέχουν ακόμα και γυναίκες.

"Καραμέρο Οικολόγε μου@@πανο κρυφοαριστερέ, άντε γ@@σου  εσύ και όλοι οι ρουφιάνοι, το συνάφι σου. Να βάλεις τους Πακιστανούς στο σπίτι σου με τα παιδιά σου ρε" και πολλά άλλα  είχε το μενού", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση

"440.894 πολίτες ψήφισαν την Χρυσή Αυγή. Ξέρετε αυτό μου θυμίζει εκείνο το ηλίθιο ανέκδοτο που άκουγα όταν ήμουν μικρός: "Ένα τρισεκατομμύριο μύγες προτιμούν τα σκατά, κάτι ξέρουν!" Ε λοιπόν από σήμερα ξέρουν και όλοι αυτοί τι ψήφισαν.

Τα αδικήματα είναι τρία: Ο Κασιδιάρης πετάει ένα ποτήρι νερό στη Δούρου. Η Κανέλλη τον κτυπά στο πρόσωπο με μια εφημερίδα και ο 32χρονος νεονοναζί την κακοποιεί βάναυσα με απανωτά χαστούκια στο πρόσωπο.

Δεν έχω καμμιά αμφιβολία ότι αν είχε μαζί το πιστόλι του όπως στην Πανεπιστημιούπολη το 2007 υπόθεση για την οποία δικάζεται (χθες ανεβλήθη μάλιστα) θα την είχε πυροβολήσει.

Κατα σατανική σύμπτωση 24 ώρες πριν τον ξυλοδαρμό της Κανέλλη και την ώρα της δίκης του Κασιδιάρη είχα ένα ραντεβού στην οδό Δαβάκη στους Αμπελόκηπους. Ψάχνοντας γύρω στις 11.00 τον αριθμό και το κτίριο έπεσα περπατώντας στα τραπεζοκαθίσματα μιας καφετέριας που είναι στον δρόμο ονόματι Bristol. Μια παρέα 8 εως 10 ατόμων όλοι άνδρες και μπρατσωμένοι κάθονταν με  κουστουμαρισμένο τον Κασιδιάρη και συνομιλούσαν σε αναμμένα κάρβουνα.

Μα καλά αυτός δεν δικάζεται σήμερα για κακούργημα στη Λουκάρεως σκέφτηκα, αλλά το βλέμμα μου συναντήθηκε με αυτό του Κασιδιάρη και η σκέψη πήγε περίπατο μαζί με την απονομή δικαιοσύνης

Αυτό το βλέμμα το ξέρω από τα παιδικά μου χρόνια. Μεγάλωσα στα Κάτω Πατήσια, οι γονείς μου παντρεύτηκαν στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και εγώ βαπτίστηκα στην ίδια εκκλησία. Όποιος έζησε Φυλής και Ρόδου μέχρι τα 16 του ξέρει σίγουρα από πουτάνες και Χρυσαυγίτες.

Πάντα στη γειτονιά είχαμε και από τα δύο. Και αν για τις ιερόδουλες υπήρχε σεβασμός, για τους Χρυσαυγίτες υπήρχε φόβος.

Φόβος για τα καρτέρια που έστηναν στη Φωκίωνος Νέγρη και τη Μηθύμνης έξω από τη Rebound για να μας πάρουν τα μπουφάν να μας κλωτσήσουν με τις βέρμαχτ αρβύλες τους και να μας χαστουκίσουν για να κόψουμε τα μαλλιά μας.  Ηταν λίγοι τότε αλλά επικίνδυνοι. Εχθροί τους οι Εβραίοι, οι ροκαμπιλάδες και τα ανέμελα παιδιά. Είδωλά τους ο Χίτλερ, ο Πλέυρης και ο Μιχαλολιάκος.

Το βλέμμα ίδιο και σήμερα. Αυτό του τρελού. Μεγάλα μπράτσα, μικρό μυαλό, κακός συνδυασμός. Αλοίμονο αν είσαι Πακιστανός ή κομμουνιστής Πατησίων ή έστω Εκάλης...

Επιτάχυνα ελάχιστα το βήμα μου και για καλη μου τύχη αμέσως μετά την καφετέρια ήταν η είσοδος. Ανακούφιση διπλή. Η πόρτα ανοικτή και οι φωνές των θαμώνων της bristol εναντίον μου ξεμάκραιναν αντί να γίνονται ποδοβολητά όπως τότε στα Πατήσια. 10 εναντίον ενός δεν είναι καλή φάση και μάλιστα με τύπους που μια μέρα μετά αποδείχτηκε ότι είναι τόσο άνανδροι που χτυπούν και καταβρέχουν ακόμα και γυναίκες.

"Καραμέρο Οικολόγε μου@@πανο κρυφοαριστερέ, άντε γ@@σου  εσύ και όλοι οι ρουφιάνοι, το συνάφι σου. Να βάλεις τους Πακιστανούς στο σπίτι σου με τα παιδιά σου ρε" και πολλά άλλα  είχε το μενού.

Ανέβηκα με τα πόδια στον τέταρτο όχι από οικολογική συνείδηση (ήταν και ημέρα περιβάλλοντος) αλλά από τον φόβο της αναμονής του ασανσέρ με την παρέα του Κασιδιάρη στα 10 μέτρα πίσω μου.

Για μια στιγμή δεν ήξερα αν ήμουν 13 στα Πατήσια ή 38 στους Αμπελόκηπους. Ντράπηκα που φοβήθηκα αλλά ήταν βιωματικό. Ντρέπομαι που το περιθώριο της γειτονιάς μου έγινε μέρος των ορεινών εδράνων στη βουλή.

Ντρέπομαι που κοντά 500.000 άνθρωποι πήγαν από την αγκαλιά του Τσοχατζόπουλου στην αγκαλιά του Μιχαλολιάκου.

Όποιος είναι μύγα να σηκώσει το χέρι του! Έκατσε πάνω στον Κασιδιάρη και δεν το ξέρει.

Γιώργος Καραμέρος"

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/resources/images/preview/452/xastouki__article.jpg[/img[/URL]]

Μαζεύτηκε στα ΜΜΕ(ξαπάτησης) ο λόχος ψυχολογικού πολέμου, που απαρτίζεται από πρόθυμα δημοσιογραφικά “παπαγαλάκια”,  πολιτικούς ρακοσυλλέκτες και διάφορες ρεπατζούδες της ενημέρωσης, κόβοντας και ράβοντας το video του ANT1 όπως βολεύει, να ξορκίσει το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη. Όλοι μαζί σαν μια καλά κουρδισμένη ορχήστρα ουρλιάζουν  άρον άρον σταυρώστε τον. Το χαστούκι ξύπνησε τα αντανακλαστικά του δημοκρατικού-προοδευτικού κτήνους. Στην Ελλάδα σήμερα μόνο ένας χαστουκίζει. Τα χαστούκια είναι της αριστεράς.

Η Ελλάδα επί 37+1 χρόνια ζει την βαρβαρότητα της "επαναστατικής" μεταπολίτευσης. Η αριστερά γεμάτη βαθύτατη, υπεροπτική και κυνική περιφρόνηση προς τους Ελληνες και το μέλλον τους, με τρόπο αγύρτικο, δημαγωγικό και παραπλανητικό επέβαλε  την θέληση της με την απροκάλυπτη βία, χαστουκίζοντας καθημερινά τους Έλληνες. Καθηγητές δέρνονται μέσα στα Πανεπιστήμια, ξυλοδαρμός Γρησπολάκη στην Κρήτη. Πρυτάνεις στέλνονται στα νοσοκομεία. Φοιτητές ξυλοφωρτόνονται. Τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) κοιτάζουν αλλού. Βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εδάρησαν και η “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη έκανε την πάπια.

Παίζουν και κουβεντιάζουν το χαστούκι με μόνο σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων και την ικανοποίηση υποκειμενικών ιδεολογικών ανασφαλειών. Όλα στην προτεραιότητα των εντυπώσεων, στην αμνησία των γεγονότων, στον συμβιβασμό με την αοριστολογία, ώστε να μη θίξουμε τα αριστερά θέσφατα. Μιλάνε  για το χαστούκι (ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις των τυραγνισμένων πολιτών της Ελλάδας) και επιδιώκουν  την άφεση αμαρτιών της φράξιας τους αοριστολογώντας με αγανάκτηση.

Οι κύριοι και οι κυρίες των ΜΜΕ(ξαπάτησης)  σαν γνήσιοι αβανταδόροι της αριστερής λεηλασίας και τρομοκρατίας, έντρομοι μπροστά στην πιθανότητα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να καταλάβουν, επί τέλους, τι είναι αριστερά, προσπαθούν να την σώσουν από την απαξίωση της ελληνικής κοινωνίας, κοινωνίας που διαπερνάται από φόβο, ανησυχία, ανασφάλεια για το μέλλον της και το μέλλον των παιδιών της.
Σέρνονται αγκυλωμένοι με ιδεολογικά στερεότυπα του παρελθόντος, δίχως να αντιλαμβάνονται ότι η οπερετική και φραστική καταδίκη του χαστουκιού δεν είναι παρά η ιδεολογική γλίτσα που έχει κατακαθίσει στα αρρωστημένα μυαλά των παπατζήδων, των ανεξάρτητων, αδεσμευτων, μαχητικών δημοσιογράφων που καλουπωμένοι μέσα σε ιδεολογήματα και νεκρές πολιτικές οριοθετήσεις αδυνατούν να αρθρώσουν δημιουργικό λόγο. Πρόκειται για φαινόμενο ανθρώπινης αναπηρίας που κυριολεκτικά μας φοβίζει. Καλή η προσπάθεια αλλά θα παραμείνει προσπάθεια. Προσπαθεί να παραποιήσει ή και να αντιστρέψει την εικόνα αισθητών δεδομένων, ψηλαφητών πραγματικοτήτων.

Κυρίες και Κύριοι των ΜΜΕ(ξαπάτησης) η αριστερά για 37+1 χρόνια χαστουκίζει και βιάζει την Ελλάδα. Μία  αριστερά που έχει πετάξει το προσωπείο και εμφανίσει το πραγματικό της πρόσωπο, αποδεικνύοντας πόσο μισάνθρωπη, μισαλλόδοξη και μισελληνική είναι και θα είναι πάντα. Από τα πειθήνια 45άρια της "17 Νοέμβρη", το μαρξιστικό καθηγηταριό με την κούφια ρητορεία που προσπαθεί να βρεί μία αρρενωπή συντροφικότητα μέσα από την "κινηματική βία" του Βέλτσου, μέχρι τις αριστερές συμμορίες των παρακρατικών που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια και τα έχουν μετατρέψει σε άντρα ανομίας, κρανίου τόπο, μοιράζοντας "συγκεκριμένα ποσά βίας" σε όποιον τολμήσει να φέρει εμπόδιο στην ποικίλη και σκοτεινή συναλλαγή φοιτητικών παρατάξεων και κομμάτων με την διοίκηση των πανεπιστημίων και τους "φωταδίστικους" μηδενιστές.
Η  αριστερά, όλη αυτή η καμαρίλα που συμπεριφέρεται σαν να είναι όχι μόνο το κράτος, αλλά ολόκληρη η ελληνική κοινωνία δική της, χαστουκίζει την Ελλάδα και τους Ελληνες για 37+1 χρόνια. Το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη έδωσε τέλος στην αριστερή μονοκρατορία.

[URL unfurl="true"]http://tabouri.blogspot.gr/2012/06/blog-post_07.html[/URL]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ειναι τετοιες κοτες λυρατες οι φασιστοβλακες που ουτε στην τηλεοραση δεν βγαινουν για να μην δουμε την βλακεια τους. μια φορα πηγε ο σουπερντουπερ βλαξ να το παιξει και τον την εφερε η κανελη και η δουρου, δυο γυναικες!!! ου ξεφτιλες σας τραβηξαν στο παιχνιδι τους και την πατησατε δυο γυναικες χαχαχαχαχαχαχαχ πιιιιιιιιιιπαααααααααα

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Μάλιστα, η η δικιά σας βεβαιότητα να οφείλεται σε παραμορφωτικούς φακούς κάποιας ιδεολογίας υπάρχει ως περίπτωση? Ή είναι αυταπόδεικτο?

Τώρα το είδα...Tomito, αν και δε μου φαίνεσαι χρυσαυγίτης, απαντώ σε δεύτερο ενικό:
Αν ειλικρινά πιστεύεις ότι παρασκηνιακά η χρυσή αυγή δεν υποθάλπει διεργασίες κατάλυσης της δημοκρατίας σε εύθετο χρόνο, έχει καλώς, είναι απόλυτο δικαίωμά σου.
Αν όμως οραματίζεσαι ή σχεδιάζεις (γενικολογώ) κατάλυση της δημοκρατίας και το αποκρύπτεις για λόγους στρατηγικής, τότε πρόκειται για επικείμενη εθνική προδοσία (δεν το λέω εγώ, το σύνταγμα το λέει).
Επίσης, ο συνεχής χλευασμός της δημοκρατίας με ενοχλεί προσωπικά, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει.

Επισκέπτης
Ειναι ζήτημα αν έχει μείνει μια ντουζίνα στελεχών από το 87, όσο για το μίσος για την δημοκρατία αυτό συγνώμμη κιόλας αποτελεί ανέκδοτο ήδη όταν τρέχεις τα μέλη σου για να κάνουν προεκλογικό αγώνα τα τελευταία 3-4 χρόνια.
Και οι Ναζι επισης καναν προεκλογικους αγωνες(πληθυντικος αριθμος),με τον Γκεμπελς να κανει μεγαλα σουξε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μωρη πετσα εννοειτε οτι θα αποφυγει το αυτοφωρο... με ολη αυτη τη πλυση εγκεφαλου απο τα κωλοκαναλα θα εβγαινε καμια τρελη αποφαση..
εδω εγινε καταχρηση εξουσιας απο τη ραικου με κατηγορια βαριας σωματικης βλαβης...

τραβα να παρεις καμια πιπα και κλεισε τον υπολογιστη δεν εισαι να μιλας για πολιτικη...

μπαζο..

σιχαματακι αντε φτιαξε καμμια κρυψωνα για την κοτουλα σου πανε κανε και καμμια εγχειριση αλλαγης να γινεις κοριτσακι να σου φοραμε φουστακια και να μας μιλας για ναζισμο σαν στις βρεχουμε στον ποπουλι χαχαχαχααχχααχχχαχαχαχα πιπαααααααααααααααααραααααααααα

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
καραμερο γαμω την σκατοφυλη σας χαφιεδοδημοσιογραφοι να ειστε ετοιμη

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Τώρα το είδα...Tomito, αν και δε μου φαίνεσαι χρυσαυγίτης, απαντώ σε δεύτερο ενικό:
1)Αν ειλικρινά πιστεύεις ότι παρασκηνιακά η χρυσή αυγή δεν υποθάλπει διεργασίες κατάλυσης της δημοκρατίας σε εύθετο χρόνο, έχει καλώς, είναι απόλυτο δικαίωμά σου.
2)Αν όμως οραματίζεσαι ή σχεδιάζεις (γενικολογώ) κατάλυση της δημοκρατίας και το αποκρύπτεις για λόγους στρατηγικής, τότε πρόκειται για επικείμενη εθνική προδοσία (δεν το λέω εγώ, το σύνταγμα το λέει).
Επίσης, ο συνεχής χλευασμός της δημοκρατίας με ενοχλεί προσωπικά, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει.
σου απαντω εγω...
1)διεργασιες καταλυσης της δημοκρατιας με 7%?? :think: :think:ειναι αστειο να κινδυνολογεις...
2)Εθνικη προδοσια ?την προλαβαν αλλοι....η Χ.Α. δεν εχει τα πρωτεια σε αυτο....
πες μου τωρα γιατι σε ενοχλει η Χ.Α. στο κοινοβουλιο?Αφου εισαι τοσο πολυ δημοκρατης θα επρεπε να ξερεις οτι το μεγαλειο της Δημοκρατειας ειναι να ανεχεται πραγματα,προσωπα κ καταστασεις...αν μου απαντησεις γιατι ειναι τραμπουκοι κ κατι τετοια χαζα,κοβεσαι....

Επισκέπτης
μαλακιες λετε για πιστολια και παπαριες...
η μονη κατηγορια ειναι οτι και καλα ειδαν το αμαξι του να το οδηγανε αυτοι που κοπανησαν το καθηγητη στου ζωγραφου...
συνεχιστε τη διαστρεβλωση των γεγονοτων...

οσο για το καραμερο...βρισκετε σε ενα κομμα το οποιο αποτελειται απο πρακτορες των σκοπιων.. αν δε το εχετε καταλαβει ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ... :zfuck:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
τωρα ειμαι στο προφιλ του αλεξ γιαννοπουλος με 3 πμ  αχχααχχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories