Νέα

ο ,Ippotis69!ειμουν τσατσος για 25 χρόνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.128
Πόντοι
6.635
Ρε Σταμάτη…τι μου θύμησες τώρα.
Με πήγες 10-15 χρόνια πίσω, στη Φυλής…
Ήσουν ο πιο ξηγημενος τσατσος ρε φίλε! Έκανες και το χαβαλέ σου με τους πελάτες, το μαγαζί το είχες καθαρό, πάντα ευγενικός (όχι σαν κάτι σκατογριες που λένε τα δικά τους μόλις μας δουν να κάνουμε μεταβολή) και για τους νεότερους που δεν τον γνωρίζουν, μου είχε τύχει να μπω με κοπέλα στο μαγαζί που δούλευε και να μην μου σηκωθεί εξαιτίας άγχους και φυσικά έδιωξα την κοπέλα όταν είδα ότι δεν…
Όταν βγήκα να φύγω, , με περίμενε να με ρωτήσει τι έγινε και μάλιστα μου είπε να περάσω ξανά μέσα αν ήθελα και να έρθει για δεύτερη φορά η κοπέλα, χωρίς να ξαναπληρώσω…

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε Σταμάτη…τι μου θύμησες τώρα.
Με πήγες 10-15 χρόνια πίσω, στη Φυλής…
Ήσουν ο πιο ξηγημενος τσατσος ρε φίλε! Έκανες και το χαβαλέ σου με τους πελάτες, το μαγαζί το είχες καθαρό, πάντα ευγενικός (όχι σαν κάτι σκατογριες που λένε τα δικά τους μόλις μας δουν να κάνουμε μεταβολή) και για τους νεότερους που δεν τον γνωρίζουν, μου είχε τύχει να μπω με κοπέλα στο μαγαζί που δούλευε και να μην μου σηκωθεί εξαιτίας άγχους και φυσικά έδιωξα την κοπέλα όταν είδα ότι δεν…
Όταν βγήκα να φύγω, , με περίμενε να με ρωτήσει τι έγινε και μάλιστα μου είπε να περάσω ξανά μέσα αν ήθελα και να έρθει για δεύτερη φορά η κοπέλα, χωρίς να ξαναπληρώσω…
καλα ξηγηθηκε τυπε

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
ο Ippotis69! ήμουν τσατσος! για 25 χρόνια σε επολλα μπουρδελλα
και ποιος σε ρωτησε μωρη λουγκρα το επαγγελμα σου?? και τι μας ενδιαφερει στο φιναλε?να δωσεις κατι εχεις εδω?αυτο ειναι η ουσια..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
και ποιος σε ρωτησε μωρη λουγκρα το επαγγελμα σου?? και τι μας ενδιαφερει στο φιναλε?να δωσεις κατι εχεις εδω?αυτο ειναι η ουσια..
Τοσες ψωλές εχει ποσταρει!!!Τι αλλο να κανει;Δεν μπορει να τις βγαλει απο το μυαλό του!!!

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Βεβαια ξεχωρα απο ολα αυτα εχεις επιφερει μια επανασταση στο χωρο...αναγνωρισημο!!!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
Τοσες ψωλές εχει ποσταρει!!!Τι αλλο να κανει;Δεν μπορει να τις βγαλει απο το μυαλό του!!!

τυπε με τοση γνωση που εχει ο ιπποτης για τις ψωλες,ανετα θα μπορουσε να γινει χειρουργος ουρολογος  :rockon:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
αφιερωμενο, ιπποτη!

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306
μπορεί να είναι και το χειρότερο thread ever  :idiot:  σαν ΚΨΜ ρε φίλε...

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το πως,γαμαει,ο καλλιτεχνικος,χωρος,το ξερω μονο εγω!!!! Από Τραγουδιστες!Ηθοποιους?απο Γυμναστες?απο Μποξερ?? και ολοι??? :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Τυπε εγω νομιζω οτι εισαι αδικημενος που ζεις στην εποχη μας.Πιστευω οτι θα σου ταιριαζε καλυτερα να ζουσες στην εποχη του Μεγα Αλεξανδρου.Μηπως στην αλλη σου ζωη ησουνα ο Ηφαιστιωνας?Το εχεις ψαξει το θεμα τυπε?

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Τυπε αν ο ιπποτης γραψει ερωτικη επιστολη θα μαζευτουνε η Γλυκατζη-Αρβελερ ο Μπαμπινιωτης και αλλοι δασκαλοι του Γενους για να μελετησουν την νεα γλωσσα που λανσαρει.Που να βγαλουν ακρη?
Άλλος,ΜΑΛΑΚΑΣ! :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom