Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλε στο βιβλιο θα κρατησεις ορθογραφια και συνταξη οπως κανεις στο φορουμ;Ή θα εχει μονο φωτό;Γουστάρεις,βλεπω! γιατη,κανετε,οτι δεν σας αρεσουν.. ολοι,ταχα μου,ταχα μου!!!
Φιλε στο βιβλιο θα κρατησεις ορθογραφια και συνταξη οπως κανεις στο φορουμ;Ή θα εχει μονο φωτό;
Τυπε εδω εισαι σε φυλακιο υπηρεσια?
Τυπε καταλαβαινεις απο που βγηκε η εκφραση που λεγαμε στον στρατο για τις υπηρεσιες.:Πιπα.κωλο εμπλοκη.
Τυπε καταλαβαινεις απο που βγηκε η εκφραση που λεγαμε στον στρατο για τις υπηρεσιες.:Πιπα.κωλο εμπλοκη.
Τυπε θα πας στην παρουσιαση του βιβλιου του ιπποτη?
Τυπε θα πας στην παρουσιαση του βιβλιου του ιπποτη?
θα ειναι ελευθερη μονο για φανταρους τυπεελευθερη εισοδο η με προσκλησεις?
θα ειναι ελευθερη μονο για φανταρους τυπε
τη γαμησανε τα ελληνικα στραταθα ειναι ελευθερη μονο για φανταρους τυπε
Τυπε θα βγουνε προσκλησεις και θα ειναι περιορισμενος ο αριθμος.Θα παρει πρωτο το ΓΕΣ,η ναυτικη βαση στην Σαλαμινα,και η 333η πτερυγα μαχης στην Αραξο.Αν περισεψει τιποτα μπορει να παρουμε και μεις.ελευθερη εισοδο η με προσκλησεις?
θα πρεπει να δειξεις στρατιωτικη ταυτοτητα τυπεε εγω εχω πολυ κοντο μαλλι αρα θα περασω
θα πρεπει να δειξεις στρατιωτικη ταυτοτητα τυπε
Τυπε θα βγουνε προσκλησεις και θα ειναι περιορισμενος ο αριθμος.Θα παρει πρωτο το ΓΕΣ,η ναυτικη βαση στην Σαλαμινα,και η 333η πτερυγα μαχης στην Αραξο.Αν περισεψει τιποτα μπορει να παρουμε και μεις.
Εγώ τουλάχιστον απολαμβάνω ότι γουστάρω! Τώρα αφήστε την ορθογραφία, στο Βιβλίο. Εσείς τη απολαμβάνετε? αφήστε ρε, τον εαυτό σας Ελεύθερο! μην κρύβεστε.. Αλλά εγώ έχω την τύχη του ΠΟΥΣΤΗ!{τη!καλα?} μόνος είμαι, μόνος θα πεθάνω. Ενώ εσείς, έχετε προνόμια. Θα έχετε μια οικογένεια, ένα παιδί, μια γυναίκα, ενα εγγονάκι, να σας σταθούνε.. όποτε? δεν πεθαίνετε μόνοι! Αχ! αν, μπορούσατε να καταλάβετε τη πίκρα, που έχουμε μέσα μας, ο κάθε ένας ΠΟΥΣΤΗΣ! όσο είσαι νέος.. Ολα ωραία. μόλις αρχίζει η δύση, τότε βραστα.. Τουλάχιστον, έχεις καμία περιουσία να σε κοιτάξουν? Καλώς.. αλλιώς, θα ψωφίσουμε μόνοι, όπως οι περισσότεροι. Η αλήθεια αυτή, είναι!!!!!
Τυπε γιατι δεν παντρευεσαι?Εγώ τουλάχιστον απολαμβάνω ότι γουστάρω! Τώρα αφήστε την ορθογραφία, στο Βιβλίο. Εσείς τη απολαμβάνετε? αφήστε ρε, τον εαυτό σας Ελεύθερο! μην κρύβεστε.. Αλλά εγώ έχω την τύχη του ΠΟΥΣΤΗ!{τη!καλα?} μόνος είμαι, μόνος θα πεθάνω. Ενώ εσείς, έχετε προνόμια. Θα έχετε μια οικογένεια, ένα παιδί, μια γυναίκα, ενα εγγονάκι, να σας σταθούνε.. όποτε? δεν πεθαίνετε μόνοι! Αχ! αν, μπορούσατε να καταλάβετε τη πίκρα, που έχουμε μέσα μας, ο κάθε ένας ΠΟΥΣΤΗΣ! όσο είσαι νέος.. Ολα ωραία. μόλις αρχίζει η δύση, τότε βραστα.. Τουλάχιστον, έχεις καμία περιουσία να σε κοιτάξουν? Καλώς.. αλλιώς, θα ψωφίσουμε μόνοι, όπως οι περισσότεροι. Η αλήθεια αυτή, είναι!!!!!