batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
Τυπε γιατι δεν παντρευεσαι?
ντρεπεται τη θα πει η κοινονια
Βατραχακι! μπες στα {Τραβελια εσυ!}και ασε εδώ!αρχισε η κατω βολτα
ελευθερη εισοδο η με προσκλησεις?
Εγώ τουλάχιστον απολαμβάνω ότι γουστάρω! Τώρα αφήστε την ορθογραφία, στο Βιβλίο. Εσείς τη απολαμβάνετε? αφήστε ρε, τον εαυτό σας Ελεύθερο! Τελικά το Βιβλίο! δεν θα βγει..{γελατε,οσο,θελετε!} θα τα ακούτε από εδώ,όμως!Τυπε θα πας στην παρουσιαση του βιβλιου του ιπποτη?
τη γαμησανε τα ελληνικα στρατα
Τυπε θα βγουνε προσκλησεις και θα ειναι περιορισμενος ο αριθμος.Θα παρει πρωτο το ΓΕΣ,η ναυτικη βαση στην Σαλαμινα,και η 333η πτερυγα μαχης στην Αραξο.Αν περισεψει τιποτα μπορει να παρουμε και μεις.
κουραγιο φιλε εχεις τις φιλες σου εσει
φιλε θα ξερασω αν μπορεις μην τα βαζεις αυτα τα χαλια εγω θελω να γινουμε φιλοιΒατραχακι! μπες στα {Τραβελια εσυ!}και ασε εδώ!
κ εκει βυσμα θα παιξει?
τυπε κυριολεκτικα ο ιπποτης βαζει βυσμα σε ολο το στρατο
Εγώ τουλάχιστον απολαμβάνω ότι γουστάρω! Τώρα αφήστε την ορθογραφία, στο Βιβλίο. Εσείς τη απολαμβάνετε? αφήστε ρε, τον εαυτό σας Ελεύθερο! Τελικά το Βιβλίο! δεν θα βγει..{γελατε,οσο,θελετε!} θα τα ακούτε από εδώ,όμως!
Τύπε ο ιππότης όταν έπαιζε τάβλι στο στρατό του έπεφταν συνέχεια τα ζάρια
αυτες ειναι απο το ιντερνετ ψευτη!!!Μονο,αυτα γουστάρετε!!! Παρτε,μια γευση!απο εχθες! μερικες κρυφολουγκρες!
αυτες ειναι απο το ιντερνετ ψευτη!!!
δεν λεει ποτε ψεματα το παλικαρι μας
Τυπε αν ο ιπποτης γραψει ερωτικη επιστολη θα μαζευτουνε η Γλυκατζη-Αρβελερ ο Μπαμπινιωτης και αλλοι δασκαλοι του Γενους για να μελετησουν την νεα γλωσσα που λανσαρει.Που να βγαλουν ακρη?τυπε φανταζεσαι τι θα γραφει μεσα μια ερωτικη επιστολη του ιπποτη;
Τυπε ειναι μεγα λαθος να μην βγαλεις το βιβλιο.Και αν δεν θελεις να το γραψεις και να πεις ονοματα,βγαλτο σαν περιοδικο με κινουμενα σχεδια.Και πουλα το στις κυριακατικες εφημεριδες.Τυπε θα ΞΕΣΧΙΣΤΕΙΣ στο ταλληρο.Εγώ τουλάχιστον απολαμβάνω ότι γουστάρω! Τώρα αφήστε την ορθογραφία, στο Βιβλίο. Εσείς τη απολαμβάνετε? αφήστε ρε, τον εαυτό σας Ελεύθερο! Τελικά το Βιβλίο! δεν θα βγει..{γελατε,οσο,θελετε!} θα τα ακούτε από εδώ,όμως!