enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 3.656
Τι,δεν θα το βγάλεις το βιβλίο? :S
τυπε μπορει να μην εχει μαζεψει αρκετες φωτογραφιες με ψωλες ο ιπποτης ακομα για να βαλει στο βιβλιο
Τι,δεν θα το βγάλεις το βιβλίο? :S
τυπε σε λιγο θα εβγαζε και τιποτα φωτος σου στο σαιτ :SΝα εισαι,καλα!αλλα,κακως,ανεφερες το ονομα!!Λαθος σου!!
ποιος σε εδειρε τυπε?Φίλε μου! Απειλές! Γιατί? δεν καταλαβαίνω από αυτά. Τόσα χρόνια στα μπουρδελα, έχω δεχτεί ξύλο, ληστείες, απειλές, και ότι αλλο θες! Απλά δεν το βγάζω για πολους λογους τώρα.. Αργότερα ίσως..
ποιος σε εδειρε τυπε?
και γιατι?
Δεν μου λες? μετά φταίω, εγώ ρε??μαλλον κανενας λοχαγος τυπε επειδη του γαμουσε τους φαντα ρους :S
Κοιτα,φιλε!Με τον edoyro!!εδώ,μεσα!τη να πεις????Μάλλον, γουστάρει! ΦΑΝΤΑΡΟ για να τον γαμησει.. Ξέρω εγώ τη λέω! Γι’ αυτό τα έχει με τους φαντάρους.. Αχ! δεν είναι εύκολο, Μαλακα!μπαστουνοβλαχε! οι Φαντάροι θέλουν 50ευρα..οκ?ποιος σε εδειρε τυπε?
και γιατι?
Κοίτα φίλε! Δεν είναι εύκολη δουλεία. Τσατσος! η Τσατσα! Ξέρεις τη είναι, να έχεις 6 Αλβανούς να σε κτυπάνε στο κεφάλι για ληστεία? Να έχεις πρεζάκια με πιστόλια και να σου κλέβουν τα πάντα,και να σε κτυπανε.. Να έχεις πελάτη! να θέλει τα λεφτα τού πίσω, γιατη, η Γκόμενα δεν είχε υπομονή,και τον αφησε.. να μην τα δίνει τα λεφτα πισω, και σε πλακώνουν στο ξύλο.. Να σε στριμώχνουν για καθε τι! Να σε δέρνει ο Νταβατζης, της Γκόμενας.. γιατί του έκρυψες ραντεβού.. για να στήλη και αυτή λίγα λεφτά στους δικούς τους που πιναγανε στην Αλβανια,Ρωσια,Ουκρανια!! Ρε, φίλε.. γελάτε εσείς! αλλά είναι τόσα πολλά.. Το Βιβλίο δεν το βγάζω για την ασφάλεια των δικών μου Ανθρώπων! Για μένα Χεστικα! δεν με νοιάζει.. απλά παίδες, για όσοι σοβαροί είστε εδώ, και μιλάμε ωραία.. Κάποτε θα το βγάλω.. Αλλά αλίμονο και τρισαλιμονο τους!!!!!!!!!!!!!ποιος σε εδειρε τυπε?
και γιατι?
Κοιτα,φιλε!Με τον edoyro!!εδώ,μεσα!τη να πεις????Μάλλον, γουστάρει! ΦΑΝΤΑΡΟ για να τον γαμησει.. Ξέρω εγώ τη λέω! Γι’ αυτό τα έχει με τους φαντάρους.. Αχ! δεν είναι εύκολο, Μαλακα!μπαστουνοβλαχε! οι Φαντάροι θέλουν 50ευρα..οκ?
Κοίτα φίλε! Δεν είναι εύκολη δουλεία. Τσατσος! η Τσατσα! Ξέρεις τη είναι, να έχεις 6 Αλβανούς να σε κτυπάνε στο κεφάλι για ληστεία?:
ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!! ΚΑΥΛΑ ΣΚΕΤΗ…ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!!
NAI!ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!!!τυπε απο αυτο επαθες την βλαβη στον εγκεφαλο;
ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!!!τυπε παλι καλα που το σαϊτ εχει αντρακλες σαν εσενα και τον λιλα
ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *P *P *P *Pαληθινες ή παλι κλεμενες?
Ουστ ψευτη!!!!Μαλακα!!!!Παλιόπουστα!!!ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *P *P *P *P