You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ο ,Ippotis69!ειμουν τσατσος για 25 χρόνια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 65K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Καλά!! και ποιος.. ρε, ΜΑΛΑΚΑ! ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ! σου είπε, ότι είμαι εγώ εδώ, ρε αρχιδα? Απλά, τα φανταρακια είναι γνήσια, φώτο.. Δεν σημαίνει ότι Γαμιούνται κιόλας!! τη αρπάζεσαι ρε, καριολη που τα έχεις βάλλει μαζί μου..Δεν ξερω τον λογο? Μηπως δεν σου εκατσα?? Γι’αυτό?Ουστ ψευτη!!!!Μαλακα!!!!Παλιόπουστα!!!
Ρε μαλακα εσύ δεν είπες οτι ειναι αληθινη φωτο;Αφου δεν την τραβηξες εσυ και ειναι απο το ιντερνετ τι αληθινή λες;Ασε που δεν ειναι απο Ελλάδα η φωτό.Παπαροπαπαρα!!!Θες και να γαμησεις!!!Με τον κωλο δεν γαμας ρε μαλακα!!!Καλά!! και ποιος.. ρε, ΜΑΛΑΚΑ! ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ σου είπε ότι είμαι εγώ εδώ, ρε αρχιδα? Απλά, τα φανταρακια είναι γνήσια, φώτο.. δεν σημαίνει ότι Γαμιούνται κιόλας!! τη αρπάζεσαι ρε, καριολη που τα έχεις βάλλει μαζί μου.. Μάλλον στα Μπουρδελα! που ήμουν, δεν σε γαμησα! ίσως και γι’αυτό!
Παλι αλλαξες το ποστ σου ρε καριόλη;Τουλάχιστον τωρα το έγραψες σωστα!
Καλά!! και ποιος.. ρε, ΜΑΛΑΚΑ! ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ! σου είπε, ότι είμαι εγώ εδώ, ρε αρχιδα? Απλά, τα φανταρακια είναι γνήσια, φώτο.. Δεν σημαίνει ότι Γαμιούνται κιόλας!! τη αρπάζεσαι ρε, καριολη που τα έχεις βάλλει μαζί μου..Δεν ξερω τον λογο? Μηπως δεν σου εκατσα?? Γι’αυτό?
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Δεν το βαραω,ρε!Απλα από κατι ΜΑΛΑΚΕΣ!σαν εσενα,τρελενωμαι!!ουστ..γιάυτο σιχαθηκα,τα Μπουρδελα!!από κατι Μαλακες σαν εσενα!!!ας,σιχτυρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ρε μαγκα αντι να βαρας το κεφαλι σου μην γραφεις μαλακιες.Απλό είναι!Ωραιο το στυλακι που προωθείς αλλά κόψε λίγο,γίνεσαι ρεντίκολο .
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Ρε μαλακα εσύ δεν είπες οτι ειναι αληθινη φωτο;Αφου δεν την τραβηξες εσυ και ειναι απο το ιντερνετ τι αληθινή λες;Ασε που δεν ειναι απο Ελλάδα η φωτό.Παπαροπαπαρα!!!Θες και να γαμησεις!!!Με τον κωλο δεν γαμας ρε μαλακα!!!
Παλι αλλαξες το ποστ σου ρε καριόλη;Τουλάχιστον τωρα το έγραψες σωστα!
Φιλακια!!!!!!!!Δεν το βαραω,ρε!Απλα από κατι ΜΑΛΑΚΕΣ!σαν εσενα,τρελενωμαι!!ουστ..γιάυτο σιχαθηκα,τα Μπουρδελα!!από κατι Μαλακες σαν εσενα!!!ας,σιχτυρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 3.656
Ρε μαγκα αντι να βαρας το κεφαλι σου μην γραφεις μαλακιες.Απλό είναι!Ωραιο το στυλακι που προωθείς αλλά κόψε λίγο,γίνεσαι ρεντίκολο .
τυπε αυτα που γραφει ο ιπποτης σε πειραζουν;το οτι εχει πλημμυρισει το σαϊτ ψωλες δεν σε νοιαζει; :S
Αμα την βρισκει με τις ψωλες εμενα μου περισσευει.ΔΕν θα κανω κουμαντο στον κωλο του!τυπε αυτα που γραφει ο ιπποτης σε πειραζουν;το οτι εχει πλημμυρισει το σαϊτ ψωλες δεν σε νοιαζει; :S
Εχω βάλει το adblock και τις κόβει
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 3.656
Αμα την βρισκει με τις ψωλες εμενα μου περισσευει.ΔΕν θα κανω κουμαντο στον κωλο του!
Εχω βάλει το adblock και τις κόβει
τυπε εισαι ο τυπος που ευνουχισε τις ψωλες του ιπποτη
τυπε εισαι ο τυπος που ευνουχισε τις ψωλες του ιπποτη
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Ρε! θα τρελαθώ με μερικούς Μαλακες!εδω μεσα.. Και εσυ ρε φιλαρα! γιατι της βλεπεις της Ψωλες! αφού σε αηδιάζουν?? Εγώ εάν ήμουν σαν εσένα θα έβλεπα σαιτ με Μουνια! Οπότε τη μας λες ρε, Αρχιδα και εσύ? Ρε, άντε, σας ξέρω πολύ καλά,μερικες, κρυφολουγκρες!τυπε αυτα που γραφει ο ιπποτης σε πειραζουν;το οτι εχει πλημμυρισει το σαϊτ ψωλες δεν σε νοιαζει; :S
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Ρε! θα τρελαθώ με μερικούς Μαλακες!εδω μεσα.. Και εσυ ρε φιλαρα! γιατι της βλεπεις της Ψωλες! αφού σε αηδιάζουν?? Εγώ εάν ήμουν σαν εσένα θα έβλεπα σαιτ με Μουνια! Οπότε τη μας λες ρε, Αρχιδα και εσύ? Ρε, άντε, σας ξέρω πολύ καλά,μερικες, κρυφολουγκρες!
Συνημμένα
Για δοκιμασε να βαζεις μουνια ρε φιλε!!!Μπορει να σε διαβαζουν περισσότεροι!Ρε! θα τρελαθώ με μερικούς Μαλακες!εδω μεσα.. Και εσυ ρε φιλαρα! γιατι της βλεπεις της Ψωλες! αφού σε αηδιάζουν?? Εγώ εάν ήμουν σαν εσένα θα έβλεπα σαιτ με Μουνια! Οπότε τη μας λες ρε, Αρχιδα και εσύ? Ρε, άντε, σας ξέρω πολύ καλά,μερικες, κρυφολουγκρες!
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Παρε,και άλλη!!!!Καυλα,ε??????????
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Φιλε!Μπα!Αυτήν την φορά θα διαγραφώ εντελώς! Σιχάθηκα.. έχω την δικια μου ομάδα, και εκεί μπαίνουν αυτοί που ξέρουν, τη θέλουν.. Οχι κομπλεξικοί.. Απλά δεν μπορώ να εξηγήσω? πως δεν σας ενοχλεί ορισμένα ΑΝΤΡΑΚΙΑ! που μπαίνουν στην σελίδα {Τραβελια όλο προσόντα} εκεί τη έχει Μουνια? και όμως.. καλά κάνουν τα παιδιά.. τουλάχιστον κάνουν αυτό που γουστάρουν…Μπραβο τους! *P > > > > > >Για δοκιμασε να βαζεις μουνια ρε φιλε!!!Μπορει να σε διαβαζουν περισσότεροι!
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
κατσε εδω που πας?Φιλε!Μπα!Αυτήν την φορά θα διαγραφώ εντελώς! Σιχάθηκα.. έχω την δικια μου ομάδα, και εκεί μπαίνουν αυτοί που ξέρουν, τη θέλουν.. Οχι κομπλεξικοί.. Απλά δεν μπορώ να εξηγήσω? πως δεν σας ενοχλεί ορισμένα ΑΝΤΡΑΚΙΑ! που μπαίνουν στην σελίδα {Τραβελια όλο προσόντα} εκεί τη έχει Μουνια? και όμως.. καλά κάνουν τα παιδιά.. τουλάχιστον κάνουν αυτό που γουστάρουν…Μπραβο τους! *P > > > > > >
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 3.656
κατσε εδω που πας?
τυπε μην φοβασαι,ο ιπποτης θα αυτοδιαγραφει,και θα ξαναμπει με τον ιδιο λογαριασμο και με φρεσκια παρτιδα ψωλες :S
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ελα μωρε ειναι κριμα να τσακωνεστε για τετοια πραγματα,ολοι ανθρωποι ημαστετυπε μην φοβασαι,ο ιπποτης θα αυτοδιαγραφει,και θα ξαναμπει με τον ιδιο λογαριασμο και με φρεσκια παρτιδα ψωλες :S
Παλι θα διαγραφεις ; :-Φιλε!Μπα!Αυτήν την φορά θα διαγραφώ εντελώς! Σιχάθηκα.. έχω την δικια μου ομάδα, και εκεί μπαίνουν αυτοί που ξέρουν, τη θέλουν.. Οχι κομπλεξικοί.. Απλά δεν μπορώ να εξηγήσω? πως δεν σας ενοχλεί ορισμένα ΑΝΤΡΑΚΙΑ! που μπαίνουν στην σελίδα {Τραβελια όλο προσόντα} εκεί τη έχει Μουνια? και όμως.. καλά κάνουν τα παιδιά.. τουλάχιστον κάνουν αυτό που γουστάρουν…Μπραβο τους! *P > > > > > >
Βαλε την ομαδα σου τουλαχιστον να τα λεμε !!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις