Νέα

ο ,Ippotis69!ειμουν τσατσος για 25 χρόνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
παλι τσακωνεστε?ελεος ρε γαμωτο,αφηστε τον ανθρωπο να κανει το κομματι του στο θρεντ του...

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Καλά!! και ποιος.. ρε, ΜΑΛΑΚΑ! ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ! σου είπε,  ότι είμαι εγώ εδώ, ρε αρχιδα? Απλά, τα φανταρακια είναι γνήσια, φώτο.. Δεν σημαίνει ότι Γαμιούνται κιόλας!! τη αρπάζεσαι ρε, καριολη που τα έχεις βάλλει μαζί μου..Δεν ξερω τον λογο? Μηπως δεν σου εκατσα?? Γι’αυτό?  :hammer: :argue: :hammer: :argue: :hammer: :argue: :blahblah1: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :argue:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλά!! και ποιος.. ρε, ΜΑΛΑΚΑ! ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ σου είπε ότι είμαι εγώ εδώ, ρε αρχιδα? Απλά, τα φανταρακια είναι γνήσια, φώτο.. δεν σημαίνει ότι Γαμιούνται κιόλας!! τη αρπάζεσαι ρε, καριολη που τα έχεις βάλλει μαζί μου.. Μάλλον στα Μπουρδελα! που ήμουν, δεν σε γαμησα! ίσως και γι’αυτό!   :knuppel: :cussing: :hammer: :knuppel: :cussing: :hammer: :argue: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
Ρε μαλακα εσύ δεν είπες οτι ειναι αληθινη φωτο;Αφου δεν την τραβηξες εσυ και ειναι απο το ιντερνετ τι αληθινή  λες;Ασε που δεν ειναι απο Ελλάδα η φωτό.Παπαροπαπαρα!!!Θες και να γαμησεις!!!Με τον κωλο δεν γαμας ρε μαλακα!!!

Παλι αλλαξες το ποστ σου  ρε καριόλη;Τουλάχιστον τωρα το έγραψες σωστα!
Καλά!! και ποιος.. ρε, ΜΑΛΑΚΑ! ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ! σου είπε,  ότι είμαι εγώ εδώ, ρε αρχιδα? Απλά, τα φανταρακια είναι γνήσια, φώτο.. Δεν σημαίνει ότι Γαμιούνται κιόλας!! τη αρπάζεσαι ρε, καριολη που τα έχεις βάλλει μαζί μου..Δεν ξερω τον λογο? Μηπως δεν σου εκατσα?? Γι’αυτό?  :hammer: :argue: :hammer: :argue: :hammer: :argue: :blahblah1: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :argue:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ρε μαγκα αντι να βαρας το κεφαλι σου μην γραφεις μαλακιες.Απλό είναι!Ωραιο το στυλακι που προωθείς αλλά κόψε λίγο,γίνεσαι ρεντίκολο .
Δεν το βαραω,ρε!Απλα από κατι ΜΑΛΑΚΕΣ!σαν εσενα,τρελενωμαι!!ουστ..γιάυτο σιχαθηκα,τα Μπουρδελα!!από κατι Μαλακες σαν εσενα!!!ας,σιχτυρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :bounce: :blahblah1: :boff:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ρε μαλακα εσύ δεν είπες οτι ειναι αληθινη φωτο;Αφου δεν την τραβηξες εσυ και ειναι απο το ιντερνετ τι αληθινή  λες;Ασε που δεν ειναι απο Ελλάδα η φωτό.Παπαροπαπαρα!!!Θες και να γαμησεις!!!Με τον κωλο δεν γαμας ρε μαλακα!!!

Παλι αλλαξες το ποστ σου  ρε καριόλη;Τουλάχιστον τωρα το έγραψες σωστα!
:dunno: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :zombie: :zombie:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
Ρε μαγκα αντι να βαρας το κεφαλι σου μην γραφεις μαλακιες.Απλό είναι!Ωραιο το στυλακι που προωθείς αλλά κόψε λίγο,γίνεσαι ρεντίκολο .

τυπε αυτα που γραφει ο ιπποτης σε πειραζουν;το οτι εχει πλημμυρισει το σαϊτ ψωλες δεν σε νοιαζει;  :S

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τυπε αυτα που γραφει ο ιπποτης σε πειραζουν;το οτι εχει πλημμυρισει το σαϊτ ψωλες δεν σε νοιαζει;   :S
Αμα την βρισκει με τις ψωλες εμενα μου περισσευει.ΔΕν θα κανω κουμαντο στον κωλο του! :grin:

Εχω βάλει το adblock και τις κόβει  :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
Αμα την βρισκει με τις ψωλες εμενα μου περισσευει.ΔΕν θα κανω κουμαντο στον κωλο του! :grin:

Εχω βάλει το adblock και τις κόβει  :2funny:

τυπε εισαι ο τυπος που ευνουχισε τις ψωλες του ιπποτη  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
τυπε αυτα που γραφει ο ιπποτης σε πειραζουν;το οτι εχει πλημμυρισει το σαϊτ ψωλες δεν σε νοιαζει;   :S
Ρε! θα τρελαθώ με μερικούς Μαλακες!εδω μεσα.. Και εσυ ρε φιλαρα! γιατι της βλεπεις της Ψωλες! αφού σε αηδιάζουν?? Εγώ εάν ήμουν σαν εσένα θα έβλεπα σαιτ με Μουνια! Οπότε τη μας λες ρε, Αρχιδα και εσύ? Ρε, άντε, σας ξέρω πολύ καλά,μερικες, κρυφολουγκρες! :hmm: :bottom: :dunno: :bottom: :dunno: :bottom: :dunno: :bottom: :dunno: :bottom: :happy: :happy: :happy: :happy: :zombie:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ρε! θα τρελαθώ με μερικούς Μαλακες!εδω μεσα.. Και εσυ ρε φιλαρα! γιατι της βλεπεις της Ψωλες! αφού σε αηδιάζουν?? Εγώ εάν ήμουν σαν εσένα θα έβλεπα σαιτ με Μουνια! Οπότε τη μας λες ρε, Αρχιδα και εσύ? Ρε, άντε, σας ξέρω πολύ καλά,μερικες, κρυφολουγκρες! :hmm: :bottom: :dunno: :bottom: :dunno: :bottom: :dunno: :bottom: :dunno: :bottom: :happy: :happy: :happy: :happy: :zombie:

Συνημμένα

• 10811951_656066507843412_2031340079_n[1].jpg
    10811951_656066507843412_2031340079_n[1].jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 26

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Για δοκιμασε να βαζεις μουνια ρε φιλε!!!Μπορει να σε διαβαζουν περισσότεροι!

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Παρε,και άλλη!!!!Καυλα,ε?????????? :pipa3: :pipa3: :pipa3:

Συνημμένα

• 1660679_1500333550227167_4699879488303165426_n[1].jpg
    1660679_1500333550227167_4699879488303165426_n[1].jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • tumblr_n58mei49cp1rgl1pao1_1280[1].jpg
    tumblr_n58mei49cp1rgl1pao1_1280[1].jpg
    33,9 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Για δοκιμασε να βαζεις μουνια ρε φιλε!!!Μπορει να σε διαβαζουν περισσότεροι!
Φιλε!Μπα!Αυτήν την φορά θα διαγραφώ εντελώς! Σιχάθηκα.. έχω την δικια μου ομάδα, και εκεί μπαίνουν αυτοί που ξέρουν, τη θέλουν.. Οχι κομπλεξικοί.. Απλά δεν μπορώ να εξηγήσω? πως δεν σας ενοχλεί ορισμένα ΑΝΤΡΑΚΙΑ! που μπαίνουν στην σελίδα {Τραβελια όλο προσόντα} εκεί τη έχει Μουνια? και όμως.. καλά κάνουν τα παιδιά.. τουλάχιστον κάνουν αυτό που γουστάρουν…Μπραβο τους! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: *P >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Φιλε!Μπα!Αυτήν την φορά θα διαγραφώ εντελώς! Σιχάθηκα.. έχω την δικια μου ομάδα, και εκεί μπαίνουν αυτοί που ξέρουν, τη θέλουν.. Οχι κομπλεξικοί.. Απλά δεν μπορώ να εξηγήσω? πως δεν σας ενοχλεί ορισμένα ΑΝΤΡΑΚΙΑ! που μπαίνουν στην σελίδα {Τραβελια όλο προσόντα} εκεί τη έχει Μουνια? και όμως.. καλά κάνουν τα παιδιά.. τουλάχιστον κάνουν αυτό που γουστάρουν…Μπραβο τους! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: *P >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
κατσε εδω που πας?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
τυπε μην φοβασαι,ο ιπποτης θα αυτοδιαγραφει,και θα ξαναμπει με τον ιδιο λογαριασμο και με φρεσκια παρτιδα ψωλες   :S
ελα μωρε ειναι κριμα να τσακωνεστε για τετοια πραγματα,ολοι ανθρωποι ημαστε

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Παλι θα διαγραφεις ; :-
Βαλε την ομαδα σου τουλαχιστον να τα λεμε !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom