Λοιπόν! εδώ είμαι σαν φίλος. Δεν θέλω με κανέναν να έρχομαι σε αντιπαράθεση. Σας είπα! Εάν έχω μια Περιουσία, και όσοι, όσες, ήμασταν και είναι, στα Μπουρδέλα! είναι από τα δικά σας λεφτά. Απλά.. μην με κουρδίζετε. Εχω απαντήσεις για όλα, και μπορεί σε λίγο καιρό, να έχω δικό μου Σπίτι με Γυναίκες! Εννοείτε.. Οπότε? Γι’ αυτό μην με τρελενεται μερικοί. Θέλετε να μάθετε κάτι, που σας είναι αναγκαίο? να σας πω… γιατί όχι? για να εκθέσω άτομα? Ποτέ! Απλά θέλω να είμαστε φιλαράκια.. εκτός από κάτι πολύ κομπλεξικούς, που ούτε να με βλέπουν δεν θέλουν. Καυλες κάντε το κέφι σας! η Ζωή είναι μια, και μοναδική. Όσο για τα νιάτα? και εγώ κάποτε γαμούσα και έδερνα.. τώρα 56 ετών! Ε! όσο να είναι, δεν κάνει κου, κου.. όπως πριν. Προσοχή! Ρε, στης Αδήλωτες! μην τον χώνεται όπου βρείτε. Μην γαματε, δίχως καποτα. Σκέψου την γυναίκα σου, που σε περιμένει σπίτι, να σε περιποιηθεί.. Το παιδί σου, που θα σ’ αγκαλιάσει, και θα σου πει! Μπαμπά μου!!! ενώ εσύ είχες κάνει πριν λίγο, Τσιμπούκι ακαποτο! και τα Χυσια μέσα.. Και το βραδύ θα γαμησεις την γυναίκα σου, η την γκόμενα σου.. Αθώα κοπελίτσα, που περιμένει από εσένα να κάνετε οικογένεια.. Και εσύ πριν, είχες γαμησει την Μαύρη, δίχως καπότα.. και τον Πουστη! Ακόμα.. Λοιπόν δεν σκεφτεσαι τον εαυτό σου? για μια στιγμή καυλας.. Αυτούς πουν σε αγαπούν, δεν τους σκάφτεσαι? Φιλαράκο μου! Ελληνίδα και πάλι Ελληνίδα! ότι και να είναι..{ Περνανε Γιατρό} είναι εγκιυσει. μην βάζεις τόσες Ζωές σε κίνδυνο, για μια στιγμή καυλας. Και ακόμα! γουστάρεις να δοκιμάσεις να γαμηθείς? να γαμησεις? Τρανς! Πουστη! και δεν ξέρω και εγώ τη. Και εκεί Καπότα. η Ζωή σου δεν σε νοιάζει.. Η Ζωές των άλλων όμως? {απόσπασμα από το Βιβλίο μου} γελάτε λοιπόν μερικοί, και ειρωνευτείτε! να ειστε καλα,φιλαρακια!