jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τυπε αμα αμολησει ο ιπποτης τις ψωλες του,δεν θα μεινει τιποτα ορθιο :S
ψωλοβροντια!!
τυπε αμα αμολησει ο ιπποτης τις ψωλες του,δεν θα μεινει τιποτα ορθιο :S
Λιλας,ιπποτης,legolas:Το τριγωνο των Βερμουδων.Σε κανουν αορατο.τυπε ακομα κι ο λιλας μπορει να ξεκωλιασει τον λεγκολας :S
Ποιος,ειναι ρε,μαγκες,ο legolas???Λιλας,ιπποτης,legolas:Το τριγωνο των Βερμουδων.Σε κανουν αορατο.
Μεσα,εισαι!!!!τυπε αμα αμολησει ο ιπποτης τις ψωλες του,δεν θα μεινει τιποτα ορθιο :S
Σημερα,χουφτα!!ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καυλα είναι..πού ξεκολιασμα αποψε
Πεστα,ρε,φιλε...τυπε θα τον γυρισει ο ιδιος ο ιπποτης που θα τον παει γαμιωντας με τις ψωλες του
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!ψωλοβροντια!!
Τυπε ειναι ενα δροσερο αγορι.Εχει εναν Πακιστανο εραστη και του αρεσουν οι τριολε καταστασεις.Αλλιως πως να στο πω τυπε,την τριζει την οπισθεν,τα βερνικωνει τα φασολια,τα κουναει τα ζαρια,την γαργαλαει την μπαμια,την καρφωνει την τσιμουχα.Ελπιζω τυπε να σε βοηθησα.Ποιος,ειναι ρε,μαγκες,ο legolas???
Γουστάρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τυπε ειναι ενα δροσερο αγορι.Εχει εναν Πακιστανο εραστη και του αρεσουν οι τριολε καταστασεις.Αλλιως πως να στο πω τυπε,την τριζει την οπισθεν,τα βερνικωνει τα φασολια,τα κουναει τα ζαρια,την γαργαλαει την μπαμια,την καρφωνει την τσιμουχα.Ελπιζω τυπε να σε βοηθησα.
Εχω!Επαφες,με Μεγαλο Πευκο..με Ασπροπυργο!και γενικα με ΛΟΚ!και ΟΥΚ!και ΔΙΑΣ!απο όλα εχει ο μπαξες!σωστα δεν το σκεφτηκα αυτο
Εχω!Επαφες,με Μεγαλο Πευκο..με Ασπροπυργο!και γενικα με ΛΟΚ!και ΟΥΚ!και ΔΙΑΣ!απο όλα εχει ο μπαξες!
τυπε θα τον γυρισει ο ιδιος ο ιπποτης που θα τον παει γαμιωντας με τις ψωλες του
τυπε ακομα κι ο λιλας μπορει να ξεκωλιασει τον λεγκολας :S
Μεσα,ειμαι! εχω παει,Τουρκια!εκει να δεις?γαμησια!!!!!!!!!!!!!!!!!τυπε αμα γινει πολεμος να σε στειλουμε να γαμησεις κυριολεκτικα τους τουρκους;
τα ξεκωλιασες τα τουρκακια,ιπποτη?Μεσα,ειμαι! εχω παει,Τουρκια!εκει να δεις?γαμησια!!!!!!!!!!!!!!!!!
τα ξεκωλιασες τα τουρκακια,ιπποτη?
θα κρυφτουν τα τουρκακια,στα βαθη της ασιας,δικε μου,αν τους επιτεθει ο ιπποτηςτυπε ο ιπποτης ειναι το υπεροπλο της ελλαδας σε περιπτωση πολεμου με της τουρκια.ενας κρεατινος πυραυλος που ξερναει σπερμα
θα κρυφτουν τα τουρκακια,στα βαθη της ασιας,δικε μου,αν τους επιτεθει ο ιπποτης
θα κρυφτουν τα τουρκακια,στα βαθη της ασιας,δικε μου,αν τους επιτεθει ο ιπποτης
τι να φτουρησουν,δικε μου,τα τουρκικα τσιγγινα σωβρακακια,τυπε ο μονος τροπος να αμυνθουν οι τουρκοι απενταντι στην οργισμενη ψωλη του ιπποτη ειναι να φορεσουν τσιγκινα σωβρακακια
Εχω!Επαφες,με Μεγαλο Πευκο..με Ασπροπυργο!και γενικα με ΛΟΚ!και ΟΥΚ!και ΔΙΑΣ!απο όλα εχει ο μπαξες!