Νέα

ο ,Ippotis69!ειμουν τσατσος για 25 χρόνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.795
Πόντοι
3.656
τι να φτουρησουν,δικε μου,τα τουρκικα τσιγγινα σωβρακακια,
η ψωλη του ιπποτη ειναι απο ατσαλι και μεταξι. :grin:

τυπε ο ιπποτης θα τους αρχισει σε μια ομοβροντια φωτογραφιων με ψωλες μεχρι τελικης πτωσης   :rockon:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τυπε ο ιπποτης θα τους αρχισει σε μια ομοβροντια φωτογραφιων με ψωλες μεχρι τελικης πτωσης   :rockon:
υπεροπλο ειναι ο ιπποτης. :grin:
πρεπει να ορκιστει γρηγορα υπουργος εθνικης αμυνης  :cheesy:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.795
Πόντοι
3.656
υπεροπλο ειναι ο ιπποτης. :grin:
πρεπει να ορκιστει γρηγορα υπουργος εθνικης αμυνης  :cheesy:

τυπε η υπαρξη του ιπποτη πρεπει να κρατηθει μυστικη αλλιως θα χαθει η αποτελεσματικοτητα του.δεν πρεπει οι τουρκοι να ξερουν απο που τους ερχονται οι ψωλες   :2on1:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τυπε η υπαρξη του ιπποτη πρεπει να κρατηθει μυστικη αλλιως θα χαθει η αποτελεσματικοτητα του.δεν πρεπει οι τουρκοι να ξερουν απο που τους ερχονται οι ψωλες   :2on1:
θα πρεπει,τοτε,να σταματησει για καποιο χρονικο διαστημα την ομοβροντια ψωλων

για να χαλαρωσουν τα τουρκακια. :grin:

Ισως θα πρεπει να ποσταρει φωτο με πουτανακια,για  να θολωσει τα νερα. :)

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Καύλες! Δεν θέλω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με κανέναν. Μπήκε ένα θέμα. Ποιος έχει πάρει την Τσατσα? όχι τον Τσάτσο! ενώ συμβαίνει το αντίθετο. Καύλες τον Τσάτσο! έψαχναν αρκετοί..  το διαφορετικό. Εάν πω γεγονότα? Γαμησετα! απλά το εξαφάνισαν το θέμα, γιατί κάνεις δεν έχει το Θάρρος να πει! Ναι! εγώ πείρα τον Τσάτσο!!! τη έκανε μαζί του? ότι δεν μπορεί να κάνει με τον φίλο του. Παίδες, δεν είμαι κακός, ούτε θέλω να κάνω τον ξύπνιο, απλά. Οι ποιο πολλοί, έχετε πάει με τον Τσάτσο! στα Μπουρδελα! πριν έλθει η πουτανα στο δωμάτιο,λιγο,Τσιμπουκακι!λιγο 69! Και πολλα αλλα! Να πω ιστορίες? και με γνωστά ονόματα? Γαματα! θέλουμε σελίδες πολλές.. φιλία ρε, καύλες..γαματε..και χυστε! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :bounce:

Συνημμένα

• 67311_352532128239507_2919523442748939441_n[1].jpg
    67311_352532128239507_2919523442748939441_n[1].jpg
    46,6 KB · Εμφανίσεις: 15

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κουφάλες,έχετε ανάγκη @Ippotis69... :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Οι ποιο πολλοί, έχετε πάει με τον Τσάτσο! στα Μπουρδελα! πριν έλθει η πουτανα στο δωμάτιο,λιγο,Τσιμπουκακι!λιγο 69! Και πολλα αλλα! Να πω ιστορίες? και με γνωστά ονόματα?

Ξεσκεπασε τους ολους τυπε.   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πες ποιοι ειναι αυτοι που γαμηθηκαν με τον τσατσο και μετα στο δωματιο ειχαν μειωμενη αποδοση .. :S

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ξεσκεπασε τους ολους τυπε.   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν γουστάρω, να εκθέτω άτομα, όπως δεν γουστάρω να εκθέτουν εμένα. Δεν είμαι Τζένη Χειλουδακη! Όχι! Απλά, γιατί μπορεί να επανέλθω και πάλι στα Μπουρδελα. Έχω μάθει να είμαι σωστός! Τώρα εάν αρχίσω και λέω? Άσε! τότε γαματα.. θα εκθέσω το Μαγαζί που δούλευα τελευταία.. από 2005-2012! όχι και ποτέ.. έχω μάθει να είμαι εκτός, από ΠΟΥΣΤΗΣ!{Όπως με λετε!} να είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ! παρτετο όπως, θελετε..ρε!απο εσας ζουσαμε,και ζουμε,στα Μπουρδελα!απο εσας,είναι ,τα Σπίτια! Οι Βίλλες! οι Μερσεντές! οι Πλαστικές! η καλή Ζωή!  και άλλα πολλά! Μόνο από εσάς και εσείς γαμούσατε! όμως και αυτές απλά, σας γαμούσανε! όλα σε ένα!Φιλαρακια,είναι πολλα!ασε,καλιτερα…  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :d-spam:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Δεν γουστάρω, να εκθέτω άτομα, όπως δεν γουστάρω να εκθέτουν εμένα. Δεν είμαι Τζένη Χειλουδακη! Όχι! Απλά, γιατί μπορεί να επανέλθω και πάλι στα Μπουρδελα. Έχω μάθει να είμαι σωστός! Τώρα εάν αρχίσω και λέω? Άσε! τότε γαματα.. θα εκθέσω το Μαγαζί που δούλευα τελευταία.. από 2005-2012! όχι και ποτέ.. έχω μάθει να είμαι εκτός, από ΠΟΥΣΤΗΣ!{Όπως με λετε!} να είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ! παρτετο όπως, θελετε..ρε!απο εσας ζουσαμε,και ζουμε,στα Μπουρδελα!απο εσας,είναι ,τα Σπίτια! Οι Βίλλες! οι Μερσεντές! οι Πλαστικές! η καλή Ζωή!  και άλλα πολλά! Μόνο από εσάς και εσείς γαμούσατε! όμως και αυτές απλά, σας γαμούσανε! όλα σε ένα!Φιλαρακια,είναι πολλα!ασε,καλιτερα…  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :d-spam:
Δεν έχει κανείς να πει τίποτα? απόσπασμα από το Βιβλίο μου,που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα.. {και το ονομα αυτου}????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχει κανείς να πει τίποτα? απόσπασμα από το Βιβλίο μου,που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα.. {και το ονομα αυτου}????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Tυπε μεχρι να εκδοθει το βιβλιο,ενας παντρεμενοε με την γυναικα του ζητανε σε σχετικο thread να κανουν τριολε.Βεβαια ο συζυγος θελει τραβεστι απ οτι λεει,αλλα τον ψησαμε για σενα,μιας και ισως να ντρεπεται να ομολογησει οτι θελει δακτυλιασμα κι αυτος.Αν ενδιαφερεσαι μπορεις να του στειλεις πμ.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε δεν σε ειρωνευτηκα.Απλως το μελος που εβαλε την σχετικη αγγελια,απευθυνοτανε σε τραβεστι.Και καποιοι συναδελφοι μαζι τους και γω σκεφθηκαμε μηπως ντρεποτανε να ζητησει γαμια για την δικια του σουφρα.Ξερεις εσυ.Και του προτειναμε αντι να ψαξει τραβεστο να αναζητησει εσενα.Μηπως δεν κανεις τριολε?Μηπως δεν γαμας αντρικα κωλαρακια τυπε μου?Για να δεις ποσο ενταξει ειμαστε τον προτειναμε να φορεσει και στρατιωτικη στολη οταν γινει το σκηνικο. :kissass2: :fuck2:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Τυπε δεν σε ειρωνευτηκα.Απλως το μελος που εβαλε την σχετικη αγγελια,απευθυνοτανε σε τραβεστι.Και καποιοι συναδελφοι μαζι τους και γω σκεφθηκαμε μηπως ντρεποτανε να ζητησει γαμια για την δικια του σουφρα.Ξερεις εσυ.Και του προτειναμε αντι να ψαξει τραβεστο να αναζητησει εσενα.Μηπως δεν κανεις τριολε?Μηπως δεν γαμας αντρικα κωλαρακια τυπε μου?Για να δεις ποσο ενταξει ειμαστε τον προτειναμε να φορεσει και στρατιωτικη στολη οταν γινει το σκηνικο. :kissass2: :fuck2:
Φιλε,δες τα Μηνυματα σου!σου γραφω,εκει...σορυ! :rockon: :rockon:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
τυπε αμα η υπογραφη του ιπποτη ειναι οπως η ορθογραφια του θα χρειαστεις γραφολογο   :S
Ρε, φίλε! κοιτάτε εκεί αλλά.. το ότι δεν είμαστε όλοι, του Πανεπιστήμιου όπως εσύ! τη να κάνουμε τώρα? Σορυ… :hmm: :referee: :hmm: :referee: :hmm: :referee: :hmm: :referee: :hmm: :referee: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :zombie:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom