Θυμάμαι, τα Σάββατα, της 10ετιας 90-2004! Χαμός, τα Σάββατα! ειταν οι χειρότερες ημέρες για τα Κορίτσια, και ποιο πολύ, για της τότε Φίρμες. Δεν μπορούσαν τα μικρά με τίποτα μερικές. Γινόταν χαμός. Γιατί τότε, μιλάμε για 100 -160 άτομα, την βάρδια. 5-11! και 11-6! αλλα τόσα. πριν μπει το ωράριο. Θυμάμαι τα πρωτάρικα, τα έφερναν οι Πατεράδες, οι Θειοι, οι Φίλοι, και μεταξύ τους 5-10 μαζί. Εγώ τα καταλάβαινα αμέσως. Όταν έμπαιναν στο δωμάτιο, έτρεμαν σαν πουλάκια! Πέρασε αγορίνα μου,ελεγα. Ξέρετε,κ!!! ναι! αγόρι μου ξέρω,ελεγα εγω. και ο Πατέρας έξω, η ο θειος. Φίλε είναι πρώτη φορά. πες στην κοπέλα να τον προσέξει. Εάν είχα καμία κοπελλα που είχε υπομονή, καλώς. Εάν είχα καμία σπαστικιά, που μου επέβαλε στο 5¨ να κτυπάω την πόρτα! δεν είχες χύσει? άντε γεια.. Μετά να, η φασαρίες, ανάλογα με ποιον είχες να κάνεις. Και να, το Μαράκι! να η Νατάσσα! η Ρωσίδα.. να η Χριστίνα η Θεσσαλονικιά! που ήθελαν την πόρτα,στα 5’να την κτυπας. Εάν δεν κτύπαγα? η Ρωσίδα! Χαστούκι!ναι!χαστουκι, και τσίμπημα στης ρώγες δυνατά, γιατί δεν κτύπησα..Υπομονη,εκανα γιατι εβγαζα 80-120.000χιλιαδες,μερικκαματο. Τα πρωτάρικα τα λυπόμουν. Και όμως! τα παρατούσαν και έφευγαν. Πολλές φορές έμπαινα μέσα. Τη έγινε φίλε? Να έφυγε η κοπέλα,μου ελεγε ο μικρος! Παιχτον αγορίνα μου έλεγα εγώ, και έξω ο Πατέρας! ο Θειος! Φίλε εντάξει? δηλαδή τα κατάφερε? έγινε Άντρας? και όμως! η άλλη για να προλάβει να κάνει τα 150 άτομα, δεν σκεπτόταν αυτό το παιδί. Είταν η πρώτη του επαφή. η πρώτη του εμπήρεια. έδωσε 5.000 δρχ..τοτεη 10.000 για σένα, και εσύ το παρατάς? μετά θα πάει με τον φίλο του να τον παίξουν παρέα.. και να! η αλαξοκωλια.. και να! τα τσιμπούκια.. Δεν τα βάζω με της κοπέλες..οχι!απο αυτές εβγαζα τα{ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ} γιατί υπήρχαν και οι ψυχακιδες, που ήθελαν μέσα 30΄! Αλλά, τη σου φταίει το 16κο? 17κο? και άμα ήταν πολλά μαζί? Ρε! τη έγινε? εντάξει ρωτούσαν, ο ένας τον άλλον? εάν είχε χύσει !καμάρωνε.. εάν όχι? είχε μια πίκρα στο προσωπάκι του. Άσε! τότε ήταν η Βεντέτες.. Χοντρός? Έξω. Γέρος? Έξω. Μικρός? Έξω! λίγο Μελαχρινός? Έξω! Έξω! Εξω! Γελασαν στο σαλονι?Εξω! και τώρα, παρακαλάνε για μέσα…αμ,εχει ο καιρος,γυρισματα.. {Απόσπασμα από το Βιβλίο μου}