ananeotikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 4.763
- Πόντοι
- 456
Kαλτ πια αυτό.η εκπομπη του βεβαια στιγματιστηκε απο αυτο το περιστατικο που θα μεινει στην ιστορια
Kαλτ πια αυτό.η εκπομπη του βεβαια στιγματιστηκε απο αυτο το περιστατικο που θα μεινει στην ιστορια
Έχω τους λόγους μου και το λέω έτσι για το αριστερό σκυλί με την δεξιά τσέπη....ουδείς ΆγιοςΑΝ δουλεύεις και βγεις κάποτε στην σύνταξη όπως αυτός θέλω να δω πως θα αντιδρούσες αν στο έλεγε αυτό κάποιος.
Σιγά μην σεβαστούμε τον πορνογερο.Πέσιμο μπορεί να έκανε αλλά έφαγε;Χλωμό...
Η δημοσιογραφία και η σωουμπηζ γενικώς και παγκοσμίως είναι ένα τεράστιο κρεβάτι με σεντόνια γεμάτα γενετικό υλικό.
Δύσκολα θα αντέξει άλλος τόσα χρόνια και μάλιστα στο ίδιο κανάλι..για αυτό ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
Έχω τους λόγους μου και το λέω έτσι για το αριστερό σκυλί με την δεξιά τσέπη....ουδείς Άγιος
Δεν είναι 70.74 είναι.Ο Παπαδάκης έχει την δική του ιστορία στον χώρο και καταρχήν είναι άξιος του σεβασμού μας.
Από την άλλη έπρεπε ήδη να είχε αποσυρθεί από χρόνια, τώρα είναι 69 στα 70. Προφανώς η ματαιοδοξία και ίσως και η απληστία δεν τον άφηναν. Δυστυχώς, ελάχιστοι από τους "μεγάλους" σε όλους τους τομείς έχουν το θάρρος να αποσυρθούν όταν είναι στα απάνω τους και έχουν τον μέγιστο σεβασμό. Συνήθως το παρατραβάνε, πηγαίνοντάς το πίσω-πίσω, και καταστρέφοντας τελικά την υστεροφημία τους, για μερικά χρήματα παραπάνω που αμφιβάλω αν τα έχουν και ανάγκη.
Να μην ξεχνάμε το σοφό κανόνα "Όσα χρόνια εργάζεται κανείς μετά τα 60, τόσα λιγότερα χρόνια καλής και ξεκούραστης περιόδου συνταξιούχου θα έχει, και τελικά θα ζήσει και συνολικά λιγότερο". Μετά τα 70 τι καλή ζωή να έχει ο καημένος; Είναι ήδη γέρος. Ειδικά αν μια ζωή ξυπνούσε από τις 04.00 και εργαζόταν σαν σκύλος...
Προσωπικά, δεν θα εκπλαγώ αν αλλάξει γνώμη και του χρόνου ξαναείναι από την μαύρη νύχτα στο πόστο του...
Ο μύστης αργυροτοξος θέλει να του συνδέσω τον λόγο να του μιλήσω ακαδημαϊκά στο μπουρδελα.κομ και όλο αυτό για τον Γ Παπαδακη!Ασύνδετος,σπασμωδικος λογος...δεν ξέρω τι πήρες και μπέρδεψες τις τσόντες με τις πρωινές εκπομπές...συνερθε λίγο και γράφεις μετά.
Ακόμα χειρότερα! με το ένα πόδι στον τάφο είναι τότε...Δεν είναι 70.74 είναι.
Είχε τηλεθέαση ,αλλά όχι σαν αυτή πριν 15-20 χρόνια.Και δεν έφυγε ,τον έφυγαν
Τριοδυα εγγραφε στα μηχανάκια πια .
Ειδάλλως θα ψοφαγε στο πλατό.
Σκατοπουστας από κούνιαεπιτελους ο εσχατογερος!!!!!
να δουλεψει και κανενα νεο παιδι....
υγ : αξεχαστη στιγμη που επι κορωνοιου, εκανε εκπομπη απο το σαλονι του σπιτιου του, ενω οι συμπαρουσιαστες του πηγαιναν κανονικα στο στουντιο!!!!και φοβοταν μην πεθανει και δεν αφηνε να κανουν εκπομπη οι αλλοι μονοι τους!!!!!
![]()
Να αφήσει το λειτούργημα της ενημέρωσης στον COVID?επιτελους ο εσχατογερος!!!!!
να δουλεψει και κανενα νεο παιδι....
υγ : αξεχαστη στιγμη που επι κορωνοιου, εκανε εκπομπη απο το σαλονι του σπιτιου του, ενω οι συμπαρουσιαστες του πηγαιναν κανονικα στο στουντιο!!!!και φοβοταν μην πεθανει και δεν αφηνε να κανουν εκπομπη οι αλλοι μονοι τους!!!!!
![]()
Δεκτον...στην σωουμπηζνα όμως έτσι είναι...παγκοσμίως.Έχω τους λόγους μου και το λέω έτσι για το αριστερό σκυλί με την δεξιά τσέπη....ουδείς Άγιος
Ενώ οι άλλοι που αλλάζουν κανάλι κάθε δύο χρόνια τι είναι;Ταπεινοί και καταφρονεμενοι;Σκατοπουστας από κούνια