soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ρε μην δινεις λεφτομέρειες να μας σκάσει στο τελος κανα σουκερας στην οικοδομη χαχαχαχαχα
ρε μην δινεις λεφτομέρειες να μας σκάσει στο τελος κανα σουκερας στην οικοδομη χαχαχαχαχα
Καλα δεν λεω παραπανω αλλα μην του το πεις του μαλακα, βγαζω γουστα με τγ τυπισσα. Την επομενη φορα κατι θα κανω και για σενα ;)
Το μονο που θα πω στον σουκερα ειναι οτι η εριναλ μαγκα ειναι και γαμω τα μουνια. 1.70 γυρω υψος, μελαχροινη με μακρυ μαλλι, τουρλοτο κωλαρακι και στητο ωραιο βυζι αλλα οχι πολυ μεγαλο. Γατισιο ματι μελι και την πετυχα με σορτσακι τοτε με ποδι λεπτο ψηλο μαυρισμενο και εχει ωραια τσιμπουκοχειλακια.
Γλυψε και αλλο ΠαλιοΜαλάκα !!!
Ξεχασες να γραψεις οτι εχει παπαρι και σας τρολαρει ολους εδω μεσα !!!!
δε θα επρεπε ?
ρωτα τη γειτονοπουλα σου αν γαμει καλα πριν
κανεις το ανωνυμο τηλεφωνημα
(που πιστευω οτι το εχεις κανει ηδη κ ψαχνεις να δεις αν ο κοσμος του μπου καταδικαζει η΄οχι τη ρουφιανια)
να παω να πιω καφε στην γειτονισσα να μαθω τι συμβαινει λες;τι σου λεει το βαθυτερο Ειναι σου; Αυτο να πραξεις. Μην σου δημιουργηθουν ακομα πιο εντονες εμμονες στη μΠουτσα!
τωρα εμενα η αποψη μου (αν σ ενδιαφερει) ειναι να μην γινεις ρουφιανα για ενα μΠουτσο, θα βρεις κι αλλου ψωλες φανταζομαι, αν δεν εισαι κανα σαυρονι βεβαια
Παραμονεψε ποτε θα παει ο γκομενος,και μετα απο κανα 10λεπτο τραβα χτυπα( ταχα μου σου τελειωσε η ζαχαρη) και κοψε κινησηνα παω να πιω καφε στην γειτονισσα να μαθω τι συμβαινει λες;
χονδρο.. σιγα μην μου ανοιξουν αν πηδιοσαντε. Κι αν μου βγουν με κανα πουλι οξω ;Παραμονεψε ποτε θα παει ο γκομενος,και μετα απο κανα 10λεπτο τραβα χτυπα( ταχα μου σου τελειωσε η ζαχαρη) και κοψε κινηση
κανεις και τετοια μαρη κουτσομπολα;!!!να παω να πιω καφε στην γειτονισσα να μαθω τι συμβαινει λες;
Ε σιγα μηπως δεν εχεις ξαναδειχονδρο.. σιγα μην μου ανοιξουν αν πηδιοσαντε. Κι αν μου βγουν με κανα πουλι οξω ;
θα κανεις ανασταση...χονδρο.. σιγα μην μου ανοιξουν αν πηδιοσαντε. Κι αν μου βγουν με κανα πουλι οξω ;
θα κανεις ανασταση...
Ενω αν τους καρφωσεις στην γυναικα του,αποκλειεται να παθει εγκεφαλικο αυτη.σιγα τα ωα. Εγω κουδουνι εν ωρα που ειναι οι δυο τους δεν χτυπαω, μην τους βρει κανενα εγκεφαλικο και ψαχνομεθα
ναι αλλα δεν θα ειμαι εγω μπροστα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΕνω αν τους καρφωσεις στην γυναικα του,αποκλειεται να παθει εγκεφαλικο αυτη.
Τηλεφωνικως θα ρουφιανεψεις?ναι αλλα δεν θα ειμαι εγω μπροστα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
θα το εξομολογηθω τον παπα της ενοριας και φαντάζομαι θα γίνει βουκινο άμεσαΤηλεφωνικως θα ρουφιανεψεις?
δεν ξερω παντως υπαρχουν και αλλοι που πιστευουν οτι πρεπει να τους δωσωτελικα εσυ απλα θες να τους καταστρεψεις ή πεθυμησες ψωλη και θες εναν απο τους δυο τυπους????
Στην θεση που ειναι το ζευγος τωρα,μπορει να εισαι εσυ καποια στιγμη τεκνον μου.θα το εξομολογηθω τον παπα της ενοριας και φαντάζομαι θα γίνει βουκινο άμεσα