_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καυλα που βρισκεται η γειτονια σου; Ανατολικα ή δυτικα της σαλονικα;
ο κωλος σου μαλλονμου ειναι αδιάφορος ο κονδός και ο αντρας της αλλα κατι με τρωει να το πω
αστους ανθρωπους να χορτασουν εξαερωσημου ειναι αδιάφορος ο κονδός και ο αντρας της αλλα κατι με τρωει να το πω
Κοντα στο σπίτι σουΚαυλα που βρισκεται η γειτονια σου; Ανατολικα ή δυτικα της σαλονικα;
Κατέρρευσαν ως πύργος απο τραπουλόχαρτα,οι όποιες προσδοκίες είχα για την συγκεκριμένη ιστορία!Δεν διαφαίνεται να εξελίσσεται σε ένα cult,ηδυπαθές πορνό μεταξύ γειτόνων,αλλά σε άλλη μία ηθικοπλαστική ιστορία.μου ειναι αδιάφορος ο κονδός και ο αντρας της αλλα κατι με τρωει να το πω
πως μου μιλας έτσι πρόστυχε :oο κωλος σου μαλλον
καλα με συγχωρειςπως μου μιλας έτσι πρόστυχε :o
Κοντα στο σπίτι σου
καυυυλααπως μου μιλας έτσι πρόστυχε :o
μπορεί όντως να συμβαίνει κατι αλλο βλέπεις δεν έχω αποδείξεις απλά υποψιάζομαιΚατέρρευσαν ως πύργος απο τραπουλόχαρτα,οι όποιες προσδοκίες είχα για την συγκεκριμένη ιστορία!Δεν διαφαίνεται να εξελίσσεται σε ένα cult,ηδυπαθές πορνό μεταξύ γειτόνων,αλλά σε άλλη μία ηθικοπλαστική ιστορία.
Και εν πάση περιπτώσει,μπορεί απλά να την βοηθάει με τα ψώνια!
Ωχ, ελπιζω να μην κονδος ο Σατραπης.....
;)καλα με συγχωρεις
ο πωπος σου
Μα δεν ειπα τιποτα ρε μπραμπους απλα ρωτηξα τι να κανω. Αν το είχα πει να με έλεγες ρουφιανόμουνακιτι ρουφιανομουνο ειναι αυτη η ερη θε μου
Mην απελπιζεσαι συναγωνιστη,ασε τι λεει για αδιαφοριες,για να την τρωει,καποιον γουσταρει..τον συζηγο?τον απεναντι ? μπορει ακομα ακομα και την γειτονισσα...Κατέρρευσαν ως πύργος απο τραπουλόχαρτα,οι όποιες προσδοκίες είχα για την συγκεκριμένη ιστορία!Δεν διαφαίνεται να εξελίσσεται σε ένα cult,ηδυπαθές πορνό μεταξύ γειτόνων,αλλά σε άλλη μία ηθικοπλαστική ιστορία.
Και εν πάση περιπτώσει,μπορεί απλά να την βοηθάει με τα ψώνια!
Κοντα στο σπίτι σου
Ερι τη γειτόνισσα τη σπατουλαρες ή όχι? Δε το λες κ περνάτε όλοι καλά
Έτσι,πες τα πες τα!Μας πουλάει φούμαρα "δεν μ'ενδιαφέρει,μου είναι αδιάφοροι,αλλά με τρώει...να το πω,να μην το πω?",είναι φως φανάρι!Μένει απλά να μας πει,πού και πότε!δεν το ειχε υπολογισει καλα οτι υπαρχει και αλλη στην πολυκατοικια που θελει να ξεμυτρωθει
Mην απελπιζεσαι συναγωνιστη,ασε τι λεει για αδιαφοριες,για να την τρωει,καποιον γουσταρει..τον συζηγο?τον απεναντι ? μπορει ακομα ακομα και την γειτονισσα...