Νέα

Ο γείτονας και η γειτόνισσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 487
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ε

• Το λέω.

Ψήφοι: 31 36,9%
  • Δεν το λέω.

Ψήφοι: 53 63,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    84

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Καυλα που βρισκεται η γειτονια σου; Ανατολικα ή δυτικα της σαλονικα;

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
:sunglasses: μου ειναι αδιάφορος ο κονδός και ο αντρας της αλλα κατι με τρωει να το πω  :grin:
Κατέρρευσαν ως πύργος απο τραπουλόχαρτα,οι όποιες προσδοκίες είχα για την συγκεκριμένη ιστορία!Δεν διαφαίνεται να εξελίσσεται σε ένα cult,ηδυπαθές πορνό μεταξύ γειτόνων,αλλά σε άλλη μία ηθικοπλαστική ιστορία.  :tickedoff:
Και εν πάση περιπτώσει,μπορεί απλά να την βοηθάει με τα ψώνια!  :cheesy:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κατέρρευσαν ως πύργος απο τραπουλόχαρτα,οι όποιες προσδοκίες είχα για την συγκεκριμένη ιστορία!Δεν διαφαίνεται να εξελίσσεται σε ένα cult,ηδυπαθές πορνό μεταξύ γειτόνων,αλλά σε άλλη μία ηθικοπλαστική ιστορία.  :tickedoff: :think:
μπορεί όντως να συμβαίνει κατι αλλο βλέπεις δεν έχω αποδείξεις απλά υποψιάζομαι

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.894
Πόντοι
2.606
τι ρουφιανομουνο ειναι αυτη η ερη θε μου  :headbang:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ερι τη γειτόνισσα τη σπατουλαρες ή όχι?  Δε το λες κ περνάτε όλοι καλά :fuck2:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.664
Πόντοι
1.406
Κατέρρευσαν ως πύργος απο τραπουλόχαρτα,οι όποιες προσδοκίες είχα για την συγκεκριμένη ιστορία!Δεν διαφαίνεται να εξελίσσεται σε ένα cult,ηδυπαθές πορνό μεταξύ γειτόνων,αλλά σε άλλη μία ηθικοπλαστική ιστορία.  :tickedoff:
Mην απελπιζεσαι συναγωνιστη,ασε τι λεει για αδιαφοριες,για να την τρωει,καποιον γουσταρει..τον συζηγο?τον απεναντι ? μπορει ακομα ακομα και την γειτονισσα...

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Κοντα στο σπίτι σου :)

Καλα το καταλαβα. Γιατι ο γειτονας που πηδαει τη παντρεμενη γειτονισα ειναι σαν να περιγραφεις εμενα. Και εχω τσεκαρει και ενα  ωραιο καυλιαρικο μωρο στη πολυκατοικια που πιθανοτατα εισαι εσυ. Μη κανεις καμια μαλακια και του το πεις. Θα σε γαμησω και σενα μαναρι μου να μην παραπονιεσαι ;)

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ερι τη γειτόνισσα τη σπατουλαρες ή όχι?  Δε το λες κ περνάτε όλοι καλά :fuck2:

Μπα, μια φορά ο γείτονας βγαίνοντας γρήγορα απο το σπίτι κόντεψε να με ρίξει κάτω. Πιθανολογώ ότι βιάζεται να φύγει... για ευνόητους λόγους.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
δεν το ειχε υπολογισει καλα οτι υπαρχει και αλλη στην πολυκατοικια που θελει να :fuck1: :fuck2: :knockinb: :) ξεμυτρωθει
Έτσι,πες τα πες τα!Μας πουλάει φούμαρα "δεν μ'ενδιαφέρει,μου είναι αδιάφοροι,αλλά με τρώει...να το πω,να μην το πω?",είναι φως φανάρι!Μένει απλά να μας πει,πού και πότε!

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Mην απελπιζεσαι συναγωνιστη,ασε τι λεει για αδιαφοριες,για να την τρωει,καποιον γουσταρει..τον συζηγο?τον απεναντι ? μπορει ακομα ακομα και την γειτονισσα...

με τρώει γιατι ποτε ο γειτονας δεν παει σπίτι οταν ειναι και ο συζυγος. Φοβούμαι πως σαν τον δω καμιά μερα θα το πως χωρίς να το θελω να ετσι τσουπ  :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom