Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Α λεω και γω ... οκκατι ψηλοι μουστακαληδες που κουβαλησε μαζι του ο Σουλτανος τυπισσα.τους ξεχαρμανιασε η Σουλτανα :S :S :S
Α λεω και γω ... οκκατι ψηλοι μουστακαληδες που κουβαλησε μαζι του ο Σουλτανος τυπισσα.τους ξεχαρμανιασε η Σουλτανα :S :S :S
<<Να κανουν τα βασικα με σοβαροτητα χρειαζομαστε>>. Αφελης ισως ερωτηση ... Εχουμε ?Ενταξει, δεν ζουμε δα και σε καμια ταραγμενη εποχη για να χρειαζομαστε ηρωες. Καποιους ανθρωπους να κανουν τα βασικα με σοβαροτητα χρειαζομαστε.
Ενταξει, δεν ζουμε δα και σε καμια ταραγμενη εποχη για να χρειαζομαστε ηρωες. Καποιους ανθρωπους να κανουν τα βασικα με σοβαροτητα χρειαζομαστε.
<<Να κανουν τα βασικα με σοβαροτητα χρειαζομαστε>>. Αφελης ισως ερωτηση ... Εχουμε ?
ΕΛΛΗΝΩΝ προφανως μεταγραφες. Γιατι ξενους πολιτικους εχουμε ηδη ....ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ <<ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ>>οχι κ. Ελενη δεν εχουμε τετοιους πολιτικους και ουτε προκειται να εχουμε :S
μαλλον θα χρειαστουμε μεταγραφες πολιτικων απο το εξωτερικο
ΕΛΛΗΝΩΝ προφανως μεταγραφες. Γιατι ξενους πολιτικους εχουμε ηδη ....ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ <<ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ>>
Εγω ομως δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ο ελληνικος λαος ειναι ετοιμος να πεινασει και να υποφερει (πραγματικα, οχι η γκρίνια που υπαρχει τωρα) αν καποιος ηγετης αποφασισει πραγματικα να ριξει γροθια στο μαχαιρι. Θα τον κρεμασουν στο Συνταγμα.σαφως και ελληνων, γιατι αυτοι που μας κυβερνανε ειναι ολοι οσφυοκαμπτες στα ξενα συμφεροντα
Εγω ομως δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ο ελληνικος λαος ειναι ετοιμος να πεινασει και να υποφερει (πραγματικα, οχι η γκρίνια που υπαρχει τωρα) αν καποιος ηγετης αποφασισει πραγματικα να ριξει γροθια στο μαχαιρι. Θα τον κρεμασουν στο Συνταγμα.
Εγω ομως δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ο ελληνικος λαος ειναι ετοιμος να πεινασει και να υποφερει (πραγματικα, οχι η γκρίνια που υπαρχει τωρα) αν καποιος ηγετης αποφασισει πραγματικα να ριξει γροθια στο μαχαιρι. Θα τον κρεμασουν στο Συνταγμα.
Στα αρχιδια μας για τους λεχριτοπαλαιστινιους. Οι μόνοι σταθεροί σύμμαχοι μας ενάντια στην Τουρκικά είναι το Ισραηλ. Άμα κάνει μαγκιες ο Ερντογαν ο Τραμπ θα του γαμησει το σπίτι.
Καλά εσύ το ψάχνεις πολύ τώρα. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει μέχρι τότε.σαφως και το ισραηλ ειναι συμμαχος της ελλαδας ενατιας της τουρκιας αλλα δεν μπορουμε να μην δουμε και το γενονος της αναγνωρισης ως πρωτευουσα τα ιεροσολυμα.
διοτι αυτό μακροπρόθεσμα έχει ως συνέπεια την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη μέση ανατολή και τα μεγαλεπήβολα σχεδία της παγκόσμιας τάξης για το χτίσιμο του 3ου ναού το σωλομοντα στη θέση όπου βρίσκεται το τέμενος του Ομάρ στα Ιεροσόλυμα ώστε να κάτσει στο θρόνο του ο βασιλιάς του σκότους.
Καλά εσύ το ψάχνεις πολύ τώρα. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει μέχρι τότε.
Περίεργες φαντασιώσεις έχεις Νασούλη με την Εμινέ.κατι ψηλοι μουστακαληδες που κουβαλησε μαζι του ο Σουλτανος τυπισσα.τους ξεχαρμανιασε η Σουλτανα :S :S :S