Νέα

Ο Ερντογάν πηδάει στα όρθια Τσίπρα και Παυλόπουλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Η αλήθεια είναι οτι:

1) Ο Τσίπρας απάντησε ότι η συνθήκη της Λωζάνης δεν αλλάζει ούτε επικαιροποιειται. Ηταν καθετος. Και ήρθε και υποστήριξη από ΗΠΑ και Γερμανία.

2) Ο Τσίπρας μίλησε για την παράνομη εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο πριν 43 χρόνια.

3) Μίλησε για την απαράδεκτη κίνηση των Τούρκων να διεξάγουν μουσουλμανικες τελετές στην Αγία Σοφία όταν εμείς δεν κάνουμε ορθόδοξες τελετές σε τζαμιά. Ο "Άθεος" τα είπε μια χαρά εδώ.

και;

τρομαξε ο τουρκοσπορος

Επισκέπτης
Μπήκες στο Πάνθεον της απύθμενης μαλακίας...

Συνημμένα

• Untitled-1.png
    Untitled-1.png
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 28

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Η αλήθεια είναι οτι:

1) Ο Τσίπρας απάντησε ότι η συνθήκη της Λωζάνης δεν αλλάζει ούτε επικαιροποιειται. Ηταν καθετος. Και ήρθε και υποστήριξη από ΗΠΑ και Γερμανία.

2) Ο Τσίπρας μίλησε για την παράνομη εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο πριν 43 χρόνια.

3) Μίλησε για την απαράδεκτη κίνηση των Τούρκων να διεξάγουν μουσουλμανικες τελετές στην Αγία Σοφία όταν εμείς δεν κάνουμε ορθόδοξες τελετές σε τζαμιά. Ο "Άθεος" τα είπε μια χαρά εδώ.

Πιστεύω ότι θα έπρεπε να ήταν ακόμα πιο σκληρός να μιλούσε για τη γενοκτονία των Ποντίων και Αρμενίων. Και να ήταν πιο εκνευρισμένος, όχι με χαμόγελα. Του απάντησε καλά του σουλτάνου, μπορούσε ακόμα καλύτερα.

Αυτή είναι η γνώμη μου. Καμία σχέση με Σύριζα δεν έχω ούτε θα εχω. Όπως και με κανέναν πολιτικό που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το ίδιο οφελος.
Μην τρελαθούμε κιολας. Επειδη ειπε τα αυτονοητα θα του πουμε και μπραβο? Εγω θελω να μου εξηγησει για ποιο λογο εδωσε βημα στον Ερντογαν τη στιγμη που ηταν εντελως απομονωμενος, και του εδωσε την ευκαιρια να μας προσβαλλει μεσα στο σπιτι μας.

Δεν καταλαβα δηλαδη. Τον φεραμε για να πει τα δικα του και μετα ο Τσιπρας να πουλησει σανό οτι "οριστε του τα εχωσα"? Τι λες ρε ζαβο? Ποιος σου ειπε να τον φερεις? Δηλαδη ολοι οι αλλοι που επι 65 χρονια δεν εφερναν τουρκο προεδρο στην Ελλαδα, λογω Κυπριακου, Ποντιακής γενοκτονίας, γεγονότων της Κωνσταντινουπόλης και τουρκικων διεκδικησεων, ηταν βλακες κι εσυ ο εξυπνος?

Ο Πάπας ηρθε στην Ελλαδα για πρωτη φορα αλλά ηρθε για να ζητησει συγνωμη για τις σταυροφοριες και την αλωση του 1204.

Πατε καλα ρε? Το χαρηκατε κιολας επειδη ειπε τις γνωστες ατακες επι 50 χρονια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
τι να κανει μωρε το μομολο
τι θελει να αποδειξει;

οτι ειναι ο μεγαλος ηγετης ; και καλει τον καθε απιθανο ;
Προφανως αυτο εγινε τύπε, τον καλεσε για να πει τα δικα του ο Ερντογαν και μετα να πει "ειδατε τι πρωθυπουργαρα ειμαι, πώς του τα εχωσα". Μιλαμε το παιδι ειναι βλαμμενο. Κνίτικα πράγματα του 1950.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Μην τρελαθούμε κιολας. Επειδη ειπε τα αυτονοητα θα του πουμε και μπραβο? Εγω θελω να μου εξηγησει για ποιο λογο εδωσε βημα στον Ερντογαν τη στιγμη που ηταν εντελως απομονωμενος, και του εδωσε την ευκαιρια να μας προσβαλλει μεσα στο σπιτι μας.

Δεν καταλαβα δηλαδη. Τον φεραμε για να πει τα δικα του και μετα ο Τσιπρας να πουλησει σανό οτι "οριστε του τα εχωσα"? Τι λες ρε ζαβο? Ποιος σου ειπε να τον φερεις? Δηλαδη ολοι οι αλλοι που επι 65 χρονια δεν εφερναν τουρκο προεδρο στην Ελλαδα, λογω Κυπριακου, Ποντιακής γενοκτονίας, γεγονότων της Κωνσταντινουπόλης και τουρκικων διεκδικησεων, ηταν βλακες κι εσυ ο εξυπνος?

Ο Πάπας ηρθε στην Ελλαδα για πρωτη φορα αλλά ηρθε για να ζητησει συγνωμη για τις σταυροφοριες και την αλωση του 1204.

Πατε καλα ρε? Το χαρηκατε κιολας επειδη ειπε τις γνωστες ατακες επι 50 χρονια?
Η δουλοπρέπεια μας εχει ανέβει σε τέτοια επίπεδα που όταν κάποιος λέει τα αυτονόητα να πανηγυρίζουμε.

Όντως και εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο τον καλέσαμε εδώ, αλλά νομίζω ότι τελικά εκτέθηκε ο ίδιος ο Ταγίπ.

Πάντως τον δέχτηκε και ο Κυργιάκος. Κακώς τον δέχτηκε και αυτός.

Πάντως είναι χαρακτηριστικό πως ο Ερντογάν είναι πραγματικός ηγέτης. Φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει, που κοιτάει, που φέρεται. Οι δικοί μας είναι απλοί άνθρωποι, συνηθισμένες προσωπικότητες που η ηγετική τους θέση οφείλεται καθαρά σε συγκυριακους λόγους (Τσίπρας) ή οικογενειοκρατία (Μητσοτάκης).

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ηρθε ο ερντογαν, ειπε τα δικα του, που τα ξερουμε εδω και σαραντα χρονια, του απαντησαμε τα δικα μας, που δεν εχουμε αλλαξει ουτε κομμα, πηγε και στη θρακη που ειλικρινά περίμενα να εχει περισσότερο κοσμο, δεν αλλαξε κατι. Το μονο θετικο οτι ειδαν και οι ευρωπαιοι πια, τον αναθεωριτισμο της τουρκιας, με οτι μπορεί να σημαινει αυτο.

Ουτε κερδισαμε λοιπόν κατι, ουτε και χασαμε. Ελπιζω μόνο να καταλαβαν και οι τελευταίοι εγχωριοι βλακες πια οτι η τουρκια ειναι γεωπολιτικος μας ανταγωνιστής εδω και χίλια χρόνια  και δε μας "βαζουν να τσακωνομαστε οι (κακοι) αμερικανοι".

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.915
Πόντοι
5.506
Η δουλοπρέπεια μας εχει ανέβει σε τέτοια επίπεδα που όταν κάποιος λέει τα αυτονόητα να πανηγυρίζουμε.

Όντως και εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο τον καλέσαμε εδώ, αλλά νομίζω ότι τελικά εκτέθηκε ο ίδιος ο Ταγίπ.

Πάντως τον δέχτηκε και ο Κυργιάκος. Κακώς τον δέχτηκε και αυτός.

Πάντως είναι χαρακτηριστικό πως ο Ερντογάν είναι πραγματικός ηγέτης. Φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει, που κοιτάει, που φέρεται. Οι δικοί μας είναι απλοί άνθρωποι, συνηθισμένες προσωπικότητες που η ηγετική τους θέση οφείλεται καθαρά σε συγκυριακους λόγους (Τσίπρας) ή οικογενειοκρατία (Μητσοτάκης).
θα ηθελες να ειχαμε τετοιον ηγετη πουτσα?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ηρθε ο ερντογαν, ειπε τα δικα του, που τα ξερουμε εδω και σαραντα χρονια, του απαντησαμε τα δικα μας, που δεν εχουμε αλλαξει ουτε κομμα, πηγε και στη θρακη που ειλικρινά περίμενα να εχει περισσότερο κοσμο, δεν αλλαξε κατι. Το μονο θετικο οτι ειδαν και οι ευρωπαιοι πια, τον αναθεωριτισμο της τουρκιας, με οτι μπορεί να σημαινει αυτο.

Ουτε κερδισαμε λοιπόν κατι, ουτε και χασαμε. Ελπιζω μόνο να καταλαβαν και οι τελευταίοι εγχωριοι βλακες πια οτι η τουρκια ειναι γεωπολιτικος μας ανταγωνιστής εδω και χίλια χρόνια  και δε μας "βαζουν να τσακωνομαστε οι (κακοι) αμερικανοι".

οι αμερικανοι εχουν τον δικο τους καημο

100 φ35 ειναι αυτα 20 δις δολλαρια

χεστηκαν για τα γεωπολιτικα

αντε να παρουμε και μεις αλλα 30

130 δεν ειναι και λιγα

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Κολλησατε ολοι με τα φ35, παρακαλανε γερμανοι, εμιρατα και άλλοι να παρουν τη θεση της τουρκιας στη σειρα παραγωγης. Το φ35 ειναι το μοναδικο αεροσκαφος πεμπτης γενιας της δυσης και θα παραγεται για αλλα τριαντα χρόνια. 100 αεροπλανα δεν κάνουν διαφορα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Να το δουμε διαφορετικα.

Ας πουμε οτι επισκεπτοταν ο Τσιπρας την Τουρκια και ειχε αιτημα να μην ειναι παρων στις εκδηλωσεις ο Υπουργος Αμυνας της Τουρκιας.
Ποσες πιθανοτητες θα υπηρχαν να ικανοποιηθει το αιτημα?

Εδω ομως μια χαρα ηρθε ο Σουλτανος και απαιτησε να λειπει ο Υπουργος Αμυνας της Ελλαδας.
Μιλαμε για συμπεριφορα ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ.

Α ξεχασα, τα "εχωσε" ο Αλεξης στην ομιλια του, αρα ολα καλα.

Επισκέπτης
Πολύ καλή ερώτηση.

Ζούμε σε μία εκπληκτική εποχή που βλέπουμε τα δύο άκρα - σίγουρα υπήρξαν και αντίστοιχες στο παρελθόν. Πολιτικοί χαμηλού προφίλ, σοφοί στο μέτρο του δυνατού, οι οποίοι όμως χάνουν μοιραία το έρισμα σε αυτό που πολύ εύστοχα ονομάζεται "απλός λαός". Εκεί κερδίζουν έδαφος αυτοί που (παρατηρήστε το κοινό τους στοιχείο) - κουνούν - το δάκτυλο, είτε είναι ο Τραμπ, είτε ο Ερντογάν, είτε ο τάδε Ιμάμης, οι οποίοι κόβουν δρόμο με μαζικούς αφορισμούς και αποφάσεις τύπου "πονάει χέρι κόβουμε χέρι". Δύσκολες εποχές γιατί όπως είπε και Ερντογάν και πέρασε στο ντούκου (δεν θυμάμαι πώς ακριβώς το είπε) "οι χάρτες αλλάζουν πάλι"

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.915
Πόντοι
5.506
Πολύ καλή ερώτηση.
ξερεις φιλε πουτσα....
ολα οκ αν εισαι στην λεγομενη ευρωπαικη τουρκια....
φαντασου να εισαι στο κεντρο  :S :S :S :S
φαντασου εδω στην ελλαδα της πεινας να ειχαμε εναν τετοιο ¨"αρχιδατο" και να εφτιαχνε παλατι στο πεδιο του αρεως....φαντασου εναν ηγετη που οχι να εκφερεις αλλα ουτε στο μυαλο σου μπορει να εχεις οτι ο ηγετης μπορει  :S :S :S :S να κανει και λαθος ρε παιδι μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom