Νέα

Ο Ερντογάν πηδάει στα όρθια Τσίπρα και Παυλόπουλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
και η βορεια θαλασσα βριθει πετρελαιων γιατι δεν εγιναν ποτε επεισοδια και πολεμοι μεταξυ νορβηγων και αγγλων?
Επειδη οι Αγγλοι και οι Νορβηγοι ειναι χριστιανοι και οχι βαρβαροι μουσουλμανοι.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ο χρόνος σε κάθε περιπτωση ειναι σχετικός,στη Σουηδια όλως παραδόξως μπηκε ακροδεξια στη Βουλή,εκει και αν ειχαν λυμενα προβληματα

γιατι ρε τύπε επειδη  δε φοράει γκευ σοσονια :gay:

απο τους δυτικους πάντως κλόουν ηγέτες εγω κάνω πιο πολυ γούστο τον τρελλογκέυ με τη γιαγιά

Η Σουηδία έχει λυμένα μόνο τα οικονομικά προβλήματα. Τα κοινωνικά, τα μεταναστευτικά και τα υπόλοιπα όχι μόνο λυμένα δεν είναι, αλλά πολύ οξυμένα και ο κόσμος έχει αγανακτήσει και ξυπνάει, έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.673
Πόντοι
2.606
Όλος ο κόσμος στο προεδρικό μέγαρο. Τον βλάκα τον Πανούλη γιατί δεν τον κάλεσαν?

κάτι για βέτο ως προς την παρουσία του πήρε το μάτι μου και γι' αυτό υπήρχε ο αρχηγός του στρατού.

Επισκέπτης
Όλος ο κόσμος στο προεδρικό μέγαρο. Τον βλάκα τον Πανούλη γιατί δεν τον κάλεσαν?

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/12/07/v/dei10.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Αυτο το φρικιο η Βαρδινογιανενα τι δουλεια εχει στη συναντηση :think:

fredm5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
361
Πόντοι
286
[quote author=Eraser.. notid=170244 l :s&m_1:ink=topic=270139.msg8015030#msg8015030 date=1512684202]
κάτι για βέτο ως προς την παρουσία του πήρε το μάτι μου και γι' αυτό υπήρχε ο αρχηγός του στρατού.
[/quote]

Χα χα ο σουλτανος έκοψε τον "στα τέσσερα".

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
Καφενείο ο Τσίπρας.. άλλη μία ζημιά στη χώρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ειναι τοσο εθνικα υπερηφανη η ελληνικη κυβερνηση, ωστε αποδεχθηκε να μην εμφανισθει πουθενα ο Καμμενος, επειδη ειναι κοκκινο πανι για τους Τουρκους.

Μιλαμε για τον απολυτο εξευτελισμο.
Ερχεται ενας φιλοξενουμενος δηλαδη σπιτι μου, και μου υποδεικνυει ας πουμε να λειπει ο αδελφος μου επειδη δεν τον συμπαθει.

Και βρεθηκαν καποιοι σημερα εδω να πουν καλα λογια για τον Τσιπρα.
Σωτηρια δεν αξιζουμε.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Kαι ο Τσίπρας δεν είχε κανένα πρόβλημα να μην εμφανιστεί ο Καμμένος, εφόσον η...πατρίδα του η Ρωσία του επέβαλε βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία. Και βελτίωση σχέσεων με Καμμένο μαζί, δεν υφίσταται, όπως καταλαβαίνεται...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Kαι ο Τσίπρας δεν είχε κανένα πρόβλημα να μην εμφανιστεί ο Καμμένος, εφόσον η...πατρίδα του η Ρωσία του επέβαλε βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία. Και βελτίωση σχέσεων με Καμμένο μαζί, δεν υφίσταται, όπως καταλαβαίνεται...
Κι ετσι να ειναι.
Οι Ρωσοι μονο να ζητανε ξερουνε?

Εχουν δωσει ποτέ τιποτα?
Ολο φρου φρου και αρωμα κι αυτοι.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
Μια φορα βρεθηκε καποιος να μιλησει,επιτελους, και καποιοι βλεπουν "προδοσια" .... Δεν θα ελεγα οχι για ενα πεμπτο και γιατι οχι εκτο μνημονιο ....Μεσα σε πεντε λεπτα ετριψε στη μουρη του ερντογαν ολα οσα 30 χρονια πνιγανε με δικαιολογιες της πουτανας (συγνωμη στις πουτανες)τα παιδια.... Κατα τα αλλα μας εβαλε στα τεσσερα .... Γαμω το κερατο μου αλλα ωρες ωρες με πιανει αηδια ....

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
Άνευ προηγούμενου ξεκατίνιασμα από μέρους του Τσίπρα ως σπασμωδικη αντίδραση στην εξαιρετικά καλά προετοιμασμενη τοποθέτηση Ερντογαν.. Μιλάμε για εθνικό διασυρμό, πρωθυπουργός και πρόεδρος Δημοκρατίας σε διαλόγους καφενειακού επιπέδου για τη μαγκιά και μόνο.. άλλη μια απόδειξη της πλήρους ανεπάρκειας τους..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ποιον προτεινεις για επομενο  :think: Κουλη ?

Καλη η κριτικη αλλα να εχουμε και προτασεις..
Ναι φυσικα τον Κούλη. Αλλά για οσο μας καταραστηκε ο θεος να εχουμε πρωθυπουργο το ζαβο, δεν μπορει να κοψει τις μαλακιες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μια φορα βρεθηκε καποιος να μιλησει,επιτελους, και καποιοι βλεπουν "προδοσια" .... Δεν θα ελεγα οχι για ενα πεμπτο και γιατι οχι εκτο μνημονιο ....Μεσα σε πεντε λεπτα ετριψε στη μουρη του ερντογαν ολα οσα 30 χρονια πνιγανε με δικαιολογιες της πουτανας (συγνωμη στις πουτανες)τα παιδια.... Κατα τα αλλα μας εβαλε στα τεσσερα .... Γαμω το κερατο μου αλλα ωρες ωρες με πιανει αηδια ....
Επειδη ειπε τα αυτονοητα θα χαρουμε κιολας? Ποιο ηταν το κερδος δηλαδη, οτι ξαφνικα αρχισαμε να συζηταμε για την...Λωζαννη?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ναι φυσικα τον Κούλη. Αλλά για οσο μας καταραστηκε ο θεος να εχουμε πρωθυπουργο το ζαβο, δεν μπορει να κοψει τις μαλακιες?

Αυτό το ζαβό νομίζω πως είχε αντιγράψει ξανά τον Ανδρέα,με το ''καληνύχτα σας''.

Επισκέπτης
Άνευ προηγούμενου ξεκατίνιασμα από μέρους του Τσίπρα ως σπασμωδικη αντίδραση στην εξαιρετικά καλά προετοιμασμενη τοποθέτηση Ερντογαν.. Μιλάμε για εθνικό διασυρμό, πρωθυπουργός και πρόεδρος Δημοκρατίας σε διαλόγους καφενειακού επιπέδου για τη μαγκιά και μόνο.. άλλη μια απόδειξη της πλήρους ανεπάρκειας τους..

Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει αυτή η επίσκεψη.
Όπως σε όλα τα άλλα θέματα, το τσίρκο που κυβερνά παίρνει λάθος αποφάσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αυτό το ζαβό νομίζω πως είχε αντιγράψει ξανά τον Ανδρέα,με το ''καληνύχτα σας''.
Ακριβως. Ειχε πει καποτε ο Ανδρεας το 1988 "καληνυχτα κυριε Μητσοτακη" στον γερο Μητσοτακη και το ειπε και το ζαβό στον Κούλη. Μιλαμε για τεραστια προσωπικοτητα. Ολη μερα μελεταει τον Ανδρεα στο youtube, μιλαει οπως αυτος, παρατονιζει τις λεξεις οπως αυτος, τωρα λεει και τις ατακες του. Και δεν ντρεπεται. Οπως δεν ντρεπονται και οσοι τον στηριζουν ακομη. Ουτε διαχειριστης της πολυκατοικιας μου δεν επρεπε να ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom