Νέα

Ο δρόμος του στρίπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αγαπητοί συμφορουμίστες, πολλά λέγονται και έχουν γραφεί κατά καιρό. Αλλά ποτέ δεν είχαμε :2funny: ένα πραγματικό γεγονός, μία πραγματική μαρτυρία από τα πεδία της δόξης. Παρατίθενται οσονούπω , κλασσικά, σε μυθιστοριακό χρόνο, τα συμβεβηκώτα  μιας ωραίας νύχτας.

Λοιπον ξερεται καμια Περσιδα( το ονομα της) απο το www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29896.msg487098#msg487098]cabaret?[/url]
Ρουμανα μαυρομαλλα μαλλια μεχρι τον κολο.
29 χρονων.
Ρε μαγκιες τιν αφησα αφτην 1000ευρω!!! σε 2 μερες
Την ερωτευτικα...
Αρχικα πηγα για να παρω κοπελα για το σπιτι και μου ειπε οχι οτι δεν γαμιεται και ελεγα αν μου πουν οχι 8α παω σε μπουρδελο αλλα εκατσα (βλεπεις ηθελα να μιλισω με 29 και ωραια κοπελα)
και αφτα και με αφτα διλαδη το jonnie cola και το jonnie cola μπικαμε στα πρωσοπικα θεματα οχι μονο δικα μου αλλα και δικα τις και γενικα για την ζωη πως ειναι αλλα και τιν καθημερινοτητα μας εμαθα πολλα απο μια στριπτιζου που ολοι (σχεδον) τις εχουν για πουτανες αλλα δεν ειναι ολες  τουλαχιστον οι περισσοτερες δεν ειναι πιστευω.
Και τελος παντων και τιν δευτερι βραδια τα ιδια.Συνολο 1000ευρω σε δυο βραδιες και φανταστειται ειμαι 19 και πηγα μονος μου διλαδη σε τι ψυχολογια ειμουν απο την ζωη μου. αφου τιν αγαπησα
και μου αλλακσε ψυχολογια μου την ανεβασε. Πηγα  19 και 20 απριλιου διλαδι το σκ που περασε τωρα μου ειπε οτι θα ειναι ρουμανια για ολο το πασχα.Εχει εφτα χρονια μου ειπε σε ελλαδα και στο μαγαζι εκεινο. Και τελος παντων οποιος ξερει για αυτην ας με βοηθειση
PLEASE ειναι αναγκη...... :headbang:

ε λοιπον ρε μαγκες 8α παω με το που 8α γυρισει δηλαδη 6 μαιου και 8α τις πω οτι νιωθω με τροπο και ενταξει τοσιγουρο ειναι οτι θα μου πει οχι εννοειτε αλλα απο το να τα κραταω μεσα μου 8α ειναι καλητερα
παντως η εμπειρια που εζεισα 2 βραδια αξιζε και μου εμα8ε πολλα...
σας ευχαριστω για τα σχολια σας.
τωρα απο αποψη μαγαζιου ειναι μικρο συνηθως αν πατε 8α εισται εσεις και ο σερβιτορος δηλαδι σαβατο που πηγα ειχε 2 παρεες απο τις 1 εως τισ 5 απο κοπελες αξιζαν η "δικια μου"
και ισως μια μαυρουλα παντως αν κανεις περισσοτερα απο 2 πριβε ισως σε κανει τιποτα παραπανω ι κοπελα.
Υστερογραφο Οταν ηταν ο λογαριασμος γυρω στα 4,5 κατοσταρικα μου κερασε και ενα ποτο η κοπελα...

φιλε το τελεφταιο που  θελω απο αφτην ειναι να την πηδηξω
τελικα να εισαι ευαισθητος ειναι μεγαλη μαλακια

φιλε μου η δικια σου εμπειρια πως ηταν. σου ειχε μιλησει για τα πρωσοπικα της της ειπες τα πρωσοπικα σου σου ειπ πως ζει? σου ειπε γιατι δουλευει σε τετοια δουλεια?
σου ειπε τι ηθελε απο τιν ζωη της σου ειπε οτι 8ελει να αγαπηση αλλα σε αφτην την δουλεια ειναι δυσκολο ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ τουλαχιστων μου ειπε οτι δεν γαμιεται και στο πριβε δεν τα βγαζει ολα
(δησκολο για μενα να πιστεψω οτι με δουλευει ισως ειναι η αληυθεια αλλα θελω να εξαντλησω ολες τις πι8ανοτητες , πιθανοτητες οχι για αν με αγαπαει πιθανοτητες οτι οτι οσα μου ειχε πει σε αφτα τα 2 βραδια ειναι αληθινα δηλαδη μιλουσε απο την καρδια της και οχι για να με κανει να τιν συμπονεσω και να χρεωνομαι παραπανω κεραζοντας την ποτα.

εγω αερφε το βλεπω σαν μια συγκλονιστηκη εμπειρια που την ευχαριστω που το ζω τουλαχιστων θα μου γινει παθημα.
να φανταστεις ολες μου ελεγαν χτες δεν ειναι ι αγαπημενη μου εδω
:P :P

ναι γιατι αφτην την κοπελα την ευχαριστω παρα πολυ μου διδαξε μου εδειξε μου συμπαρασταθηκε νιωθω περιφανος
οταν πηγα εκει πρωτη φορα πηγα για να παρω κοπελα στο σπιτι δηλαδη για να χωσω πηγα
απο την καθημερινοτητα ειμουν σε αθλια ψυχολογικη καταστασει οχι με καποιον αλλα μονος τα ειχα με τον εαφτο μου αλλα μου αλλαξα ψυχολογια μιλησα αληθινα με εκεινη..
και 8ελω να πιστευω και αφτην.
μου αλλαξε την ψυχολογια... με ελευθερωσε...
δεν καταλαβαινεται
νιωθω κατι παραπανω για αυτην την κοπελα απο το να την ριξω στο κρεβατι.....

δεν εχεται καταλαβει ενα πραμα δεν θελω να κανω σχεσι δεν 8ελω να τις δωσω το σπιτι μου(μακαρι να ειχα κιολας με τουσ γονεις μου μενω) δεν 8ελω να την  παωτρεφτω απλα 8ελω να την δω μια τελεθταια φορα τελευταια ομως και να της πω οτι μου αρεσει τιποτα αλλο απλα να μην το εχω μεσα μου και απο την  επομενη μερα 8α την εχω ξεχαση γιαθτο να εισται σιγουροι...

σας καταλαβαινω γιατι υπαρχει μια τεραστια διαφορα δεν εγινε σε καποια καφετερια δηλαδη ενα φλερτ ΕΓΙΝΕ ΣΕ STRIPSHOW
σωστα?

Έριξα γέλιο, αλλά όλα μαζί...

Επισκέπτης
το κανες μυθιστορημα ρε συ ααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μαλάκα, γελάμε, αλλά πολλές φορές είναι για κλάματα

Επισκέπτης
για κλαματα θα ηταν αν ηταν κανας 30αρης...σε αυτη την ηλικια τι περιμενεις να πιστευει κ να λεει...αμα δεν παθει καμια ολικη καταστροφη κ δεν καταστρεψει οικονομικα κ την οικογενεια του καλα θα ειναι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ρομπα το κανατε το παιδι... :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μαλάκα, γελάμε, αλλά πολλές φορές είναι για κλάματα
Φίλε δεν είναι για κλάματα.... Για εκτελεστικό απόσπασμα είναι ο τύπος.....
Θεωρεί ότι κάνει φλερτ σε στριπομάγαζο πληρώνοντας 450 ευρώ λογαριασμό....
Αχ ρε μάνα να μη μου δώσεις μουνί.... Εκατομμυριούχα θα ήμουν τώρα........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για κλαματα θα ηταν αν ηταν κανας 30αρης...σε αυτη την ηλικια τι περιμενεις να πιστευει κ να λεει...αμα δεν παθει καμια ολικη καταστροφη κ δεν καταστρεψει οικονομικα κ την οικογενεια του καλα θα ειναι
τά μπλεξες μουνίλα...... Δεν θα καταστρέψει την οικογένειά του οικονομικά....
Αυτή τον έχει καταστρέψει με τα μυαλά που του δημιούργησε..........

Επισκέπτης
περσονα σκεψου μονο ποσο ειναι...ειναι ΜΟΝΟ 19 χρονων ετσι....

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν το κάναμε ρόμπα. Αυτά που γράφει έχουν συμβεί ουχί ολίγες. 19 χρονών :idiot: παιδί

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ο εφιαλτης στο δρομο με τις στριππερς :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα σκεψου μονο ποσο ειναι...ειναι ΜΟΝΟ 19 χρονων ετσι....
Αυτό τώρα γιατί μου το λες;
Μου θυμίζεις τους Ελληνάρες στο ποδόσφαιρο που θεωρούν τον άλλον ταλέντο στα 23 του...........
Πιτσιρίκο... σε όλες τις πολιτισμένες χώρες τα παιδιά από 18 χρονών παίρνουν τον πούλο από το σπίτι και ανεξαρτητοποιούνται. Δε νοείται στη Δυτική Ευρώπη ο νέος των 20 να χαρτζηλικώνεται από τον μπαμπά... Εδώ όπως τους κάνουν έτσι και να τους χαίρονται. Οχι πως φταίνε οι πιτσιρικάδες......
Μην έχειτε παράπονα από τις στρίπερς μετά.... Μια γκόμενα που δουλεύει σε στριπ 4-5 χρόνια τα έχει τα ελληνόπουλα 19χρονα για σοκολατάκι........Η συγκεκριμένη στη Ρουμανία έχει αρχίσει να πηδιέται επί πληρωμή από τα 12 για ναζήσει ο μπαμπάς και η μαμά της.......... ΣΤΗ ΜΟΥΝΆΡΑ ΤΗΣ τα ψυχολογικά σου προβλήματα και οι ευαισθησίες σου. Βγήκε σε σκληρό κόσμο από μικρή και έγινε μέταλλο φιλαράκο. Εσύ πλαστελινούλα που ενίοτε γίνεσαι στόκος για να κλείνεις τρυπούλες στους τοίχους στριπτηζάδικων και στούντιο......

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αφού μπήκε και η κοινωνία βγάζει τέτοια emo, να δει

Επισκέπτης
Αυτό τώρα γιατί μου το λες;
Μου θυμίζεις τους Ελληνάρες στο ποδόσφαιρο που θεωρούν τον άλλον ταλέντο στα 23 του...........
Πιτσιρίκο... σε όλες τις πολιτισμένες χώρες τα παιδιά από 18 χρονών παίρνουν τον πούλο από το σπίτι και ανεξαρτητοποιούνται. Δε νοείται στη Δυτική Ευρώπη ο νέος των 20 να χαρτζηλικώνεται από τον μπαμπά... Εδώ όπως τους κάνουν έτσι και να τους χαίρονται. Οχι πως φταίνε οι πιτσιρικάδες......

Μεχρι και τα 35 χαρτζιλικωνεται αποκλειστικα απο τους γονεις μεχρι να βρει δουλεια.Και εγω βασικα σκεφτομαι να την αραξω μα οι γονεις μου παιρνουν καλη συνταξη που να τρεχουμε να δουλευουμαι τωρα με 700 ευρω!Βλεπουμε σε καμια 20αρια χρονια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μεχρι και τα 35 χαρτζιλικωνεται αποκλειστικα απο τους γονεις μεχρι να βρει δουλεια.Και εγω βασικα σκεφτομαι να την αραξω μα οι γονεις μου παιρνουν καλη συνταξη που να τρεχουμε να δουλευουμαι τωρα με 700 ευρω!Βλεπουμε σε καμια 20αρια χρονια.
Μην έχεις παράπονα όμως μετά γιατί οι πουτάνες Ρουμάνες σου τρώνε τα λεφτά.....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
βασικα υπαρχουν πολλοι που δινουν 400αριες χαλαρα στα κωλομπαρα χωρις να εχουν τιποτα...ενας στους 10 πελατες στανταρτ! ανακαλυψαμε την αμερικη?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εσύ τι θέλεις πρωί - πρωί, τη στρίπερ σου? Δε σου έχω πει να γράφεις εκεί που έχεις σχέση?

xydi1ki5.jpg

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166