Ρε μάγκες έχω μιά απορία. Να ξεχάσουμε τα ονόματα που ακούσαμε απόψε. Πες ότι σού λένε αύριο σε φέρνουμε να διοικήσεις την Ελλάδα, βάλε δικούς σου υπουργούς, τους καλύτερους! Εσείς θα δεχόσασταν? Εύκολα?
Σκεφτείτε τί υποχρεώσεις έχει αναλάβει η χώρα και το τί έρχεται απότι ψυθιρίζεται.
Αν μου εγγυηθεί κάποιος την ασφάλεια μου,
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΛΒΕΤΙΑ
ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, τα επόμενα τα ξέρετε ή τα φαντάζεστε
ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΜΚΟ κλπ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
ΤΡΙΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΜΕΣΗ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ 30% ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (όσοι προσληφθηκαν από την πίσω πόρτα, απόφοιτοι Λυκείου χωρίς γλώσσες που υπηρετούν σε γραφεία, επίορκοι, με πειθαρχικά, σκασιαρχεία, κλπ)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ ΤΟΜΈΑ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΕΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΚΛΠ
ΠΕΜΠΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ (ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΖΙΡΟ-δλδ δεν είναι μούφα)
ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΤΖΙΡΟ
ΕΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 80 % Η ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 45 Η ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΦΑΠΑΞ ΚΛΠ.
ΕΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ, ΤΙΤΑΝΙΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΕΚΤ ΚΑΙ ΔΝΤ
ΕΒΔΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΛΗΝ 2 ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
αυτά για αρχή...