Νέα

Ο Δήμας τελικά είναι Ελληνας ή Αλβανός ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Εφοσον παει με το Πασοκ ειναι μαλακας και προδοτης
Επισης σιγα τον ηρωα ενας ντοπας ηταν οπως ολοι τοτε με τον Τζεκο και τον προπονητη του Δημα που ηξερε τα παντα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ρε, ειστε τελειως νουμερα?
Ο τυπος εχει σηκωσει τοσους τονους σιδερο για την Ελλαδα
Μας εχει κανει πρωτες μουρες σε ολο τον κοσμο
Αμα δεν ειναι αυτος Ελληνας τοτε ποιος ειναι?
Ο Λακης κι ο Μιχαλολιακος???

Κριμα που ηταν τοσο κακοπληρωμενος στην αρση βαρων, ωστε αναγκαστηκε να γινει υποχειριο του σατανικου χοντρου για μια αξιοπρεπη συνταξη...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Την Ελλάδα την έχουν κυβερνήσει ξένοι υπήκοοι με τελευταίο παράδειγμα τον Γιωργάκη.
Έχουν γίνει βουλευτές και υπουργοί χαραμοφάηδες, τεμπέληδες, ανίκανοι, Βλάκες (πολλά παραδείγματα), ακόμη και ηθοποιοί όπως Κούρκουλα, Αννουσάκη κλπ
Έχουν ψηφίσει σε ελληνικές εκλογές Πακιστανοί επί αμοιβή.
Πρόεδρος κόμματος έχει τούρκικο ονοματεπώνυμο μεταλλαγμένο σε μεγάλου Έλληνα πολιτικού.
Και άλλα πολλά και διάφορα.
Από κει και πέρα ο Δήμας σας ενόχλησε?
Ένα ακόμη πιόνι που θυσιάζεται στο βωμό του συστήματος που λυμαίνεται επί τόσα χρόνια την Ελλάδα είναι και τίποτα παραπάνω.
Εγώ από την πλευρά μου εύχομαι σε αυτές τις εκλογές τουλάχιστον να ψηφίσουμε σαν Έλληνες και όχι σαν πρόβατα!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
O  Πύρρος Δήμας  δεν ξέρω τι είναι
αλλά -- παραθέτω    για να θυμηθούμε οι παλιοι ,  τις .. αδελφές  Δήμα  (τραγουδίστριες)  :)
>>>>
====

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Την Ελλάδα την έχουν κυβερνήσει ξένοι υπήκοοι με τελευταίο παράδειγμα τον Γιωργάκη.
Έχουν γίνει βουλευτές και υπουργοί χαραμοφάηδες, τεμπέληδες, ανίκανοι, Βλάκες (πολλά παραδείγματα), ακόμη και ηθοποιοί όπως Κούρκουλα, Αννουσάκη κλπ
Έχουν ψηφίσει σε ελληνικές εκλογές Πακιστανοί επί αμοιβή.
Πρόεδρος κόμματος έχει τούρκικο ονοματεπώνυμο μεταλλαγμένο σε μεγάλου Έλληνα πολιτικού.
Και άλλα πολλά και διάφορα.
Από κει και πέρα ο Δήμας σας ενόχλησε?
Ένα ακόμη πιόνι που θυσιάζεται στο βωμό του συστήματος που λυμαίνεται επί τόσα χρόνια την Ελλάδα είναι και τίποτα παραπάνω.
Εγώ από την πλευρά μου εύχομαι σε αυτές τις εκλογές τουλάχιστον να ψηφίσουμε σαν Έλληνες και όχι σαν πρόβατα!
Τύπε και σαν ΕΛΛΗΝΕΣ να ψηφίσουμε,ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,μπλέξει έιναι πολυ ΜΕΓΑΛΟΙ.Το ΣΎΣΤΗΜΑ έχει ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΑ,και θα ανανεωθεί ΞΑΝΑ.Μην περιμένεις κάτι από μια χώρα οι οποία δεν ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καταρχην οι γονεις του δν ξερουν καν καλα ελληνικα... μετα απο τοσα χρονια επειδη εχει παρει τα χρυσα δν παει να πει οτι ειναι ελληνας.. τον καναε ελληνα για το συμφερον αν δν ηταν ικανος στο αθλημα αυτο τωρα θα ηταν στα ψηφοδελτια του μπερισα..

Καταρχην αυτο με τους γονεις του ειναι μεγαλη μαλακια που ειπες. Απταιστοτατα ελληνικα μιλανε. Μαλιστα σε γνωστο ειχε φερει τσιπουρο απο τη Χειμαρα ο πατερας του.
Εγω λεω αλλο. Ο Δημας ειναι κατα το κοινως λεγομενο βορειο-ηπειρωτης. Δλδ ανηκει σε μια μειονοτητα περιπυ 400 000 ελληνων, διεθνως αναγνωρισμενη και μαλιστα με δικαιωμα αυτονομιας. Οι συγκυριες και μονο το φεραν ενω τον 20ο αιωνα ενωθηκε 3 φορες με την Ελλαδα η συγκεκριμενη περιοχη, να μην ειναι  τμημα της ελληνικης επικρατειας.
ΕΣΥ πως τεκμαιρεις οτι ειναι Αλβανος στην εθνικοτητα? Αυτο με τους γονεις ξαναλεω πως ειναι φαουλ, γιατι γνωριζω πως ο πατερας μιλαει απταιστοτατα ελληνικα. Εσυ ΤΙ στοιχειο εχεις πως ειναι αλβανος ?
Η το λες ετσι για να το πεις?

Αλλοι αθλητες, οπως ο Τζελιλης, η Σαμπανης και η Μανιανι, ναι ειναι Αλβανοι στην εθνικοτητα, που πηραν ελληνικη υπηκοοτητα, ουτε οι ιδιοι το αρνουνται. Οπως ο Καχιασβιλι που ειναι Γεωργιανος και οχι Ελληνας Ποντιος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εφοσον παει με το Πασοκ ειναι μαλακας και προδοτης
Επισης σιγα τον ηρωα ενας ντοπας ηταν οπως ολοι τοτε με τον Τζεκο και τον προπονητη του Δημα που ηξερε τα παντα

Ποτε πιαστηκε ντοπε και δε το ξερουμε?

Επισκέπτης
Ρε, ειστε τελειως νουμερα?
Ο τυπος εχει σηκωσει τοσους τονους σιδερο για την Ελλαδα
Μας εχει κανει πρωτες μουρες σε ολο τον κοσμο
Αμα δεν ειναι αυτος Ελληνας τοτε ποιος ειναι?
Ο Λακης κι ο Μιχαλολιακος???

Κριμα που ηταν τοσο κακοπληρωμενος στην αρση βαρων, ωστε αναγκαστηκε να γινει υποχειριο του σατανικου χοντρου για μια αξιοπρεπη συνταξη...
οτι κανε το εκανε για παρτη του. Μπραβο του ομως μας εκανε και εμας περιφανους, ανεξαρτητα με ποιον τροπο το εκανε ολοι γουσταραμε το χρυσο και τοτε κανενας δεν κοιταγε αν ηταν Αλβανος η οχι.
Να σου θυμησω επισης οτι δεν ειναι καθολου κακοπληρωμενος καθως ειναι αξιωματικος στο στρατο δεν θυμαμαι το βαθμο :think: και η συνταξη του ειναι εξασφαλισμενη.
Τωρα τι σχεση εχουν με την πολιτικη ανθρωποι που δεν εχουν καμια σχεση δεν το καταλαβαινω :headbang:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν με ενδιαφέρει τι ειναι ο Πύρρος.

Επέλεξε να ειναι ΠΑΣΟΚΟΣ - αυτό λέει πολλά

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
οτι κανε το εκανε για παρτη του. Μπραβο του ομως μας εκανε και εμας περιφανους, ανεξαρτητα με ποιον τροπο το εκανε ολοι γουσταραμε το χρυσο και τοτε κανενας δεν κοιταγε αν ηταν Αλβανος η οχι.
Να σου θυμησω επισης οτι δεν ειναι καθολου κακοπληρωμενος καθως ειναι αξιωματικος στο στρατο δεν θυμαμαι το βαθμο :think: και η συνταξη του ειναι εξασφαλισμενη.
Τωρα τι σχεση εχουν με την πολιτικη ανθρωποι που δεν εχουν καμια σχεση δεν το καταλαβαινω :headbang:
Γιατί αυτοί που είναι στο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ έχουν?Του ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ,άσε που δεν έχουν κάνει και ποτέ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Επισκέπτης
Γιατί αυτοί που είναι στο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ έχουν?Του ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ,άσε που δεν έχουν κάνει και ποτέ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Τι νομιζεις οτι θα κανει ο Δημας στο κοινοβουλιο εκτως απο το να ειναι μουγκος και να ψηφιζει οτι του δινουν?

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Εκει καταληγουμε :rockon: :rockon:
Στα @@ μου αν ειναι Αλβανος η Αριανος ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα ερωτήματα αγάπητε.Ενα thread για των ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΩΣΩΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ,ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 18 ΔΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΑΓΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ,ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Η ΕΛΛΗΝΑΣ?Είμαι μαζί σου ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ.

Επισκέπτης
Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα ερωτήματα αγάπητε.Ενα thread για των ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΩΣΩΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ,ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 18 ΔΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΑΓΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ,ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Η ΕΛΛΗΝΑΣ?Είμαι μαζί σου ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ.
;)
Δεν γουσταρω τα ειδωλα οποιος το κανει να τους βαλει ποστερ στον τοιχο.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
;)
Δεν γουσταρω τα ειδωλα οποιος το κανει να τους βαλει ποστερ στον τοιχο.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ
Σου ανέφερα και ΠΡΙΝ κάτι.Εδω έχουμε να ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΣ,κάνεις ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ,και ΤΙ ΠΙΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ,αν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΑ σχέδια ΤΟΥΣ.Δυστυχως Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΩΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΑΣ,πολλά χρόνια τώρα,ΔΕΝ λειτουργει ΑΥΤΟΒΟΥΛΟΣ,δεν ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ τα συμφέροντα της,και εχει των ρόλο της ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗΣ,και του ΚΑΡΠΑΖΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ,αυτή είναι μια ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για την όποια ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom