Νέα

Ο Δήμας τελικά είναι Ελληνας ή Αλβανός ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
S

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ θα εστίαζα περισσότερο στο τι μπορεί να προσφέρει η ξεκαρδιστική αυτή υποψηφιότητα...

Αλλη συζήτηση αυτή...παντως,δεν ειναι υποψηφιότητα,ειναι στο επικρατείας,δεν θέλει σταυρό -νομιζω δε φαινονται καν στα ψηφοδελτια( βγαίνουν αναλογικα με το συνολο των ψηφων  αυτοί),αλλα βεβαια  οι πρωτοι δυο -τρεις ,οπως  ο Γλεζος στον Συριζα η  ο αντιστοιχος στη ΝΔ ( ο δικαστής ?) θα βγουν οπωσδηποτε .

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Μην μηδενίζετε τα πάντα - όλοι την ίδια ντόπα παίρνουν, λέτε ο Δήμας να είχε επί μια 15ετία που γαμούσε κι έδερνε καλύτερη πρόσβαση σε χημικά και μεγαλύτερο βύσμα στην ομοσπονδία από πχ τους ρώσσους?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
σαμπανης λεωνιδης κ.α ηταν βεροι αλβανοι,  αυτα μου τα ειχαν πει αλβανοι, αλλα τι ζορη τραβατε ειναι δεν ειναι :think:      μαυριστε το πασοκ και τη νδ στις εκλογες και τελειωσαμε ;)

Σαν να τα έχεις μπλέξει λίγο ... έχω την εντύπωση πως ο Λεωνίδης είναι από Λευκορωσία καταγωγή .
Οσο για τον Σαμπάνη  και τον άλλο , τον πρώην της ακοντίστριας , δεν θυμάμαι πως τον λένε , είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για  Αλβανούς .

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αυτονομη βορεια ηπειρος 1914. Γαμιστε τους Αλβανους.
Flag_of_Autonomous_Epirus.jpg

Μαλακισμενα μη γραφετε μαλακιες για τους Ελληνες της αλβανιας γαμω τον αντιχριστο σας

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σαν να τα έχεις μπλέξει λίγο ... έχω την εντύπωση πως ο Λεωνίδης είναι από Λευκορωσία καταγωγή .
Οσο για τον Σαμπάνη  και τον άλλο , τον πρώην της ακοντίστριας , δεν θυμάμαι πως τον λένε , είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για  Αλβανούς .
τζελίλης

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οσο για τον Σαμπάνη  και τον άλλο , τον πρώην της ακοντίστριας , δεν θυμάμαι πως τον λένε , είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για  Αλβανούς .
ο λεωνιδης ειναι ρωσοποντιος

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μην μηδενίζετε τα πάντα - όλοι την ίδια ντόπα παίρνουν, λέτε ο Δήμας να είχε επί μια 15ετία που γαμούσε κι έδερνε καλύτερη πρόσβαση σε χημικά και μεγαλύτερο βύσμα στην ομοσπονδία από πχ τους ρώσσους?

Έπαιρνε ντόπα ή όχι;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Μαλακισμενα μη γραφετε μαλακιες για τους Ελληνες της αλβανιας γαμω τον αντιχριστο σας
Πώς ξεχωρίζουμε έναν Βορειοηπειρώτη από έναν Αλβανό;;; :think:

Ρωτάω γιατί όταν ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα το 92 όλοι βορειοηπειρώτες δηλώνανε.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

http://[URL unfurl="true"]www.sfeva.gr/dat/17365118/image1.jpg?634709921214183384[/img[/URL]] :headbang2:

[URL unfurl="true"]http://www.sfeva.gr/17365118.el.aspx[/URL]

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΛΕΝΕ

ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Έπαιρνε ντόπα ή όχι;

Δεν του έλεγξα τα κάτουρα προσωπικώς ... τυπικά δεν πιάστηκε ποτέ ντοπαρισμένος ... Αν ρωτάς που θα στοιχημάτιζα τα λεφτά μου θα σου έλεγα ότι, κατά την γνώμη μου, ΔΕΝ υπαρχει ούτε ένας πρωταθλητής σε αθλήματα δύναμης που να μην ντοπάρεται διαχρονικά ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

δεν έχετε καταλάβει ότι ντόπα δίχως ταλέντο= 0

με λίγα λόγια σε έναν ιδεατό κόσμο όπου ο αθλητισμός θα ήταν καθαρός για όλους ο Πύρρος και πάλι θα έκοβε κώλους

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

με λίγα λόγια σε έναν ιδεατό κόσμο όπου ο αθλητισμός θα ήταν καθαρός για όλους ο Πύρρος και πάλι θα έκοβε κώλους

Συμφωνώ και το ίδιο ισχύει και για τον Κεντέρη - που τον έφαγε το κεφάλι του και η αμερικάνικη μαφία των αραπάδων ...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Εδω επαιρνε ντοπα ο βραζνιβιακ

πως το λεγανε το στοπερ χαμερ που εφερε ο πατερας

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
μαλλον Αλβανος ειναι αλλα τι πειραζει ?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
και φυσικα επερνε δυστηχως

Δεν του έλεγξα τα κάτουρα προσωπικώς ... τυπικά δεν πιάστηκε ποτέ ντοπαρισμένος ... Αν ρωτάς που θα στοιχημάτιζα τα λεφτά μου θα σου έλεγα ότι, κατά την γνώμη μου, ΔΕΝ υπαρχει ούτε ένας πρωταθλητής σε αθλήματα δύναμης που να μην ντοπάρεται διαχρονικά ...

Ε τα ίδια λέμε. Άρα τι είναι όλο αυτό; Κατασκευή ειδώλων για ανύψωση ( ; ) της εθνικής περηφάνειας και προσπάθεια μαζικής χειραγώγησης.

Μπορεί στη θέση του να ήταν η Θάνου σήμερα αν δεν είχε γλιστρήσει με τη μηχανή.  :P

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097

:think:
δλδ ρε μαν για να γαμησεις παιρνεις βιαγκρα αλλιως το ταλεντο παει στα σκουπιδια :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom