Νέα

Ο Δήμας τελικά είναι Ελληνας ή Αλβανός ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ε τα ίδια λέμε. Άρα τι είναι όλο αυτό; Κατασκευή ειδώλων για ανύψωση ( ; ) της εθνικής περηφάνειας και μαζικής χειραγώγησης.

Μπορεί στη θέση του να ήταν η Θάνου σήμερα αν δεν είχε γλιστρήσει με τη μηχανή.  :P

Μόνο που τα υπόλοιπα είναι σωματικά χαρίσματα, ταλέντο, τεχνική, σκληρή δουλειά και κυρίως ΨΥΧΗ. Με άλλα λόγια η ντόπα είναι μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού και ο Δήμας παίζοντας στα ίσα ήταν απλά καλύτερος.

Επί της αρχής πάντως συμφωνώ - όλο το οικοδόμημα του πρωταθλητισμού είναι μια μπαρούφα αλλά αυτό ίσχυε και ισχύει για όλους τα τελευταία 60 χρόνια ...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τι σχέση έχει η ντόπα με το αν είναι Έλληνες οι αρσιβαρίστες μας; Δηλαδή ο Κεντέρης δεν είναι Έλληνας;
Ότι μαλακία θες διαβάζεις εδώ πέρα. :jerking:

1. Άλλο λέμε. Δεν μπορώ να καταλάβω προσωπικά αυτή τη θεοποίηση των αθλητών, οι επιτυχίες των οποίων είναι αποτελέσματα ντόπας. Δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα.

2. Τους περισσότερους αρσιβαρίστες τους βαφτίσαμε Έλληνες, όπως έκαναν όλες οι εθνικές ομάδες άρσης βαρών (μεταγγραφή αθλητών από τρίτες χώρες με ιστορία και ταλέντα στο άθλημα). Και αυτό συνέβη σε κάμποσα αθλήματα. Συνηθισμένη πρακτική διεθνώς.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μόνο που τα υπόλοιπα είναι σωματικά χαρίσματα, ταλέντο, τεχνική, σκληρή δουλειά και κυρίως ΨΥΧΗ. Με άλλα λόγια η ντόπα είναι μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού και ο Δήμας παίζοντας στα ίσα ήταν απλά καλύτερος.

Σχετικό είναι αυτό. Μήπως θυμάσαι τι μπάλλα έπαιζε η ΑΕΚ μια εποχή που είχε προσλάβει τον Τζέκο;  :grin:

Επί της αρχής πάντως συμφωνώ - όλο το οικοδόμημα του πρωταθλητισμού είναι μια μπαρούφα αλλά αυτό ίσχυε και ισχύει για όλους τα τελευταία 60 χρόνια ...

+1

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
και φυσικα επερνε δυστηχως

Οταν ο Δήμας  πρωταγωνιστούσε τόσα χρόνια , σε κορυφαίο επίπεδο και με τους προβολείς  πάνω του , υποκείμενος σε άπειρους ελέγχους ,  χωρίς ποτέ να βρεθεί ντοπαρισμένος εμένα μου λέει ενα πράγμα , πως ήταν καθαρός.
Εαν σκάσει ποτέ στο μέλλον κάποια απόδειξη για το αντίθετο ,  τότε θα έχει νόημα η κουβέντα.
Κοινή λογική .

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
η τεχνολογια του ντοπινγκ την εποχη που επαιρνε τα μεταλια ο Δημας ηταν μια πενταετια πιο μπροστα απο την τενχολογια του αντιτοπινγκ.Απλα "εδιναν" καποιους που και που για ξακαρφωμα......

Δεν με ενδιαφερει αν ειναι Ελληνας ή Αλβανος,αλλα το σιγουρο ειναι οτι τοσα χρονια στην Ελλαδα δεν κατεφερε να αποβαλλει την αλβανικη καφριλα......εκει μεγαλωσε,την δικη τους παιδεια θα εχει για παντα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Οταν ο Δήμας  πρωταγωνιστούσε τόσα χρόνια , σε κορυφαίο επίπεδο και με τους προβολείς  πάνω του , υποκείμενος σε άπειρους ελέγχους ,  χωρίς ποτέ να βρεθεί ντοπαρισμένος εμένα μου λέει ενα πράγμα , πως ήταν καθαρός.
Εαν σκάσει ποτέ στο μέλλον κάποια απόδειξη για το αντίθετο ,  τότε θα έχει νόημα η κουβέντα.
Κοινή λογική .

Δηλαδή όσοι δεν πιάνονται ή δεν πιάστηκαν είναι καθαροί λες; Απλά το doping είναι πολύ μπροστά από τους ελέγχους.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
τελοσπαντων ο,τι και να'ναι τον εχει τιμησει η πολιτεια διοριζοντας τον στο δημοσιο να παιρνει ενα μισθο.

Απο κει και περα δεν ειναι για να μπει και βουλευτης ετσι κι αλλιως.Ενας ανθρωπος που ολη του τη ζωη σηκωνει μια μπαρα τι μπορει να μου κανει εμενα?...να μου λυσει το ασφαλιστικο ή να παει στο Γιουρογκρουπ να διαπραγματευτει?Αυτα ειναι μαλακιες...

Ελπιζω ο μαλακας ο χοντρος να μην προτεινει στις επομενες προεδρικες εκλογες την Ταμτα για προεδρο της δημοκρατιας :jerking: :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τελοσπαντων ο,τι και να'ναι τον εχει τιμησει η πολιτεια διοριζοντας τον στο δημοσιο να παιρνει ενα μισθο.

Απο κει και περα δεν ειναι για να μπει και βουλευτης ετσι κι αλλιως.Ενας ανθρωπος που ολη του τη ζωη σηκωνει μια μπαρα τι μπορει να μου κανει εμενα?...να μου λυσει το ασφαλιστικο ή να παει στο Γιουρογκρουπ να διαπραγματευτει?Αυτα ειναι μαλακιες...

Ελπιζω ο μαλακας ο χοντρος να μην προτεινει στις επομενες προεδρικες εκλογες την Ταμτα για προεδρο της δημοκρατιας :jerking: :jerking:
Την Τάμτα όχι δεν πρόσφερε τίποτα στην χώρα,Ρούβα,Παπαρίζου,Καλομοία που πρόσφεραν διάκριση της χώρας στην eurovision. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom