Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Γαμημενο σκατοσκουπιδο, σκατολιγναδη παλιόπουτανα ανώμαλη.
Θα διαφωνήσω, αλλά δεν έχει και νόημα να το συζητήσουμε αναλυτικά αφού είναι θέμα πολιτικής οπτικής του καθενός μας. Η επιλογή του στα οπλικά μια χαρά ήταν πάντως και παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ των Αμερικανών. Στα εθνικά τα έχει κάνει μαντάρα, λογικό όμως αν σκεφθείς ότι ο Ροζάκης είναι συνδαιτημόνας και αυτού και κυρίως της αδερφης του. Στα οικονομικά μια χαρά τα παει δεδομένων των συνθηκών. Στην πράσινη ανάπτυξη πυροβολεί τα πόδια του. Και ούτω καθεξής.....Δεν λέγεται απλά....φαίνεται και από τις επιλογές του.
Τράβα αυτοκτόνα ρε τουρκόσπορε που πας σε όλα τα τελειωμένα κράτη για να εκμεταλευτείς τις κοπελίτσες εκεί παλιομαλάκα, που ποιος ξέρει τι τους κάνεις και σε καταγγέλουν! Σκατομαλάκα του κερατά! Που έχεις το θράσος να λες και για τον κάθε λιγνάδη. Ίδιος σκατομαλάκας είσαι τουρκόσπορε.
Θέλω να ανεβάσεις τη φωτό με τα λεφτά που κερδίζεις κ τη δείχνεις εδώ....Τράβα αυτοκτόνα ρε τουρκόσπορε που πας σε όλα τα τελειωμένα κράτη για να εκμεταλευτείς τις κοπελίτσες εκεί παλιομαλάκα, που ποιος ξέρει τι τους κάνεις και σε καταγγέλουν! Σκατομαλάκα του κερατά! Που έχεις το θράσος να λες και για τον κάθε λιγνάδη. Ίδιος σκατομαλάκας είσαι τουρκόσπορε.
Σε αυτή τη χώρα κάτι σκουπίδια σαν εσένα και κλεφταράδες έχουν (ακόμα) το δικαίωμα να μιλάνε.
Ουστ ρε καρμοίρη που βρήκες και το παίζεις ΑΝΤΡΑΣ στα φτωχοκοριτσάκια... Τόσα αρχίδια έχεις ανάμεσα στα πόδια σου μωρή γαμιόλα μπινέ σκατομαλάκαΘέλω να ανεβάσεις τη φωτό με τα λεφτά που κερδίζεις κ τη δείχνεις εδώ....
Θέλω να δω αυτά τα ποσά που ανεβάζεις κ να τα λιγουρευτωΟυστ ρε καρμοίρη που βρήκες και το παίζεις ΑΝΤΡΑΣ στα φτωχοκοριτσάκια... Τόσα αρχίδια έχεις ανάμεσα στα πόδια σου μωρή γαμιόλα μπινέ σκατομαλάκα
Μην τον αποπαιρνεις ...λόγω του χιονιά τού τελείωσαν τα φάρμακα κ δεν πήγε κάνεις να του αγοράσει από φαρμακείοΡε τρελακια με τα σάπια παπαροσακουλα,το πρωί σε βρήκα μέσα να βριζεσαι...επεμβαίνω να σε βάλω λίγο σε τάξη και φεύγω για δουλειά και μπαίνω μετά έξι ώρες και πάλι σε βρίσκω να σε γαμωσταυριζουν άγνωστοι....τι θα γινει δηλαδή ρε παλιοπουστα..γιατί γαμιεσαι έτσι ..άλλους ασθενείς δεν έχω,άλλες δουλειές...όλο με εσένα θα έχω το νου μου..θα πάρω τηλέφωνο τη μάνα σου ρε χαμουρη να σε μαζέψει με σουτια..στο αμήν με έχεις φέρει σουρουκλεμε...
Δεν βρήκαμε πιλότο να το μανουβραρειαυτο βγηκε τυποι?
Ουστ ρε καρμοίρη που βρήκες και το παίζεις ΑΝΤΡΑΣ στα φτωχοκοριτσάκια... Τόσα αρχίδια έχεις ανάμεσα στα πόδια σου μωρή γαμιόλα μπινέ σκατομαλάκα
Τι είναι αυτό ?αυτό θέλει όλη την καρότσα ηχεία με σαμπγουφερ για να δουλέψει σωστά...μόνο για πάρτυ της Ρεντ Μπουλ στο Σέλι κάνει.....αυτο βγηκε τυποι?
To κομμα Τραγκα εξακολουθει να υπαρχει, με ηγετικες πλεον φυσιογνωμιες τον Καζακη, τον Νικολοπουλο, την Ραχηλ Μακρη και τον Πετρακο. Δεν θεωρω οτι υπαρχει κωλοτουμπα. Ενας γραφικος μαζευτηκε μαζι με γραφικους σε ενα γραφικο κομμα. Απολυτως συνεπές.1 φορά συμμετείχε αυτόνομα και πήρε 41.631 ψήφους (το 2015). Κόμμα Τράγκα χωρίς τον Τράγκα; Ο Καζάκης όταν τον είχα ακούσει το 2012 νόμισα ότι άκουγα τον Λένιν να μιλάει στους εργάτες της Αγίας Πετρούπολης (τι σεισάχθεια, τι κοινωνικοποίηση παραγωγής και υποδομών της χώρας, τι χέσιμο σε δανειστές, ΕΕ και ΔΝΤ, χαμός). Για να πάει στο χώρο που λες Άλεξ μάλλον έχει κάνει κωλοτούμπα;
Για το καλό του,παραμυθατζωνεται άλλιως μοναχός του,φουντώνει και θα κάνει μαλακια στανταρ..Μην τον αποπαιρνεις ...λόγω του χιονιά τού τελείωσαν τα φάρμακα κ δεν πήγε κάνεις να του αγοράσει από φαρμακείο
Είσαι σκληρός με τους ασθενείς τέτοιου ειδους
Ziprexa ολανζαπινη σε τριπλή δόση ανά δύο ωρες.Για το καλό του,παραμυθατζωνεται άλλιως μοναχός του,φουντώνει και θα κάνει μαλακια στανταρ..