ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?Δεν αμφέβαλα ότι κάθεσαι και ακούς με προσοχή τις μαλακίες του Χίου ρε αρχιμόγγολο.
ζητα ενα συγνωμη σαν μητσοτακικος για τα χαλια τηες αττικης οδου
ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?Δεν αμφέβαλα ότι κάθεσαι και ακούς με προσοχή τις μαλακίες του Χίου ρε αρχιμόγγολο.
Για να μη λέμε συνέχεια τα ίδια, γιατί σου έγραψα ποια θεωρώ ευθύνη του Πρωθυπουργού. Αν δεν χρησιμοποιήθηκαν, φταίει αυτός που δε ζήτησε τη συνδρομή τους. Κι αυτός είναι ο εχων την εικόνα. Ο Υπουργός πολιτικής προστασίας. Ο οποίος θα έπρεπε να βρίσκεται σπίτι του.Τότε αν δεν χρησιμοποιήθηκε δεν έχει ευθύνη κανείς?
δεν εχεις ουτε τσιπα ουτε τιμη ρε μογγολο σημερα
Το κακό είναι πως παραιτήθηκε αυτός ο τύπος της ΑΟ.Για να μη λέμε συνέχεια τα ίδια, γιατί σου έγραψα ποια θεωρώ ευθύνη του Πρωθυπουργού. Αν δεν χρησιμοποιήθηκαν, φταίει αυτός που δε ζήτησε τη συνδρομή τους. Κι αυτός είναι ο εχων την εικόνα. Ο Υπουργός πολιτικής προστασίας. Ο οποίος θα έπρεπε να βρίσκεται σπίτι του.
Μάλλον για αυτό παραιτήθηκε. Για το ξέπλυμα. Θα πήρε και πακεταρα. Θα τον βολεψουν και σε αλλη εταιρεία. Ο καλύτερος του χωριού είναι.Το κακό είναι πως παραιτήθηκε αυτός ο τύπος της ΑΟ.
Μπορούσε να περιμένει κανα δυο ημέρες να τους πετάξουν όλους εξω.
Έγινε το ξέπλυμα, φορτωθήκαμε την παλταδούρα.
Βάζω στοίχημα πως η παλταδούρα προορίζεται για Ρ. Δούρου της ΝΔ.....πόσους θα πάρει μαζί του, άγνωστο.Μάλλον για αυτό παραιτήθηκε. Για το ξέπλυμα. Θα πήρε και πακεταρα. Θα τον βολεψουν και σε αλλη εταιρεία. Ο καλύτερος του χωριού είναι.
Δε φτάνει που έκανε το Σύνταγμα DHL για χάρη του και του έδωσε τιμητική ιθαγένεια για να τον υπουργοποιήσει, εξετέθη κιόλας από τον ευνοούμενο. Με το χειρότερο τρόπο. Γιατί για την υπουργοποίησή του υπήρχαν και σφροδρές εσωκομματικές και μη αντιδράσεις. Μεγάλο λάθος η παραμονή του. Και υπάρχει και ο Γεραπετρίτης με τα χαχαχα και χουχουχου με το Φουρθιώτη, συν ο Ρωμανός που είναι προσωπική επιλογή του Μητσοτάκη. Άγνωστο για ποιό λόγο ο Μητσοτάκης ρισκάρει τη σχέση του με τον απλό κόσμο, επιμένοντας σε άστοχες επιλογές. Γιατί εκεί στηρίχθηκε. Στην εικόνα που δημιούργησε στον κόσμο πως αυτός θα είναι ένας συνετός διαχειριστής των πολιτικών προβλημάτων του. Κι όχι περιφερόμενο τσίρκο, σαν αυτό που είχε στήσει ο Τσίπρας.Βάζω στοίχημα πως η παλταδούρα προορίζεται για Ρ. Δούρου της ΝΔ.....πόσους θα πάρει μαζί του, άγνωστο.
Ωραίος τύπε...σου εύχομαι να βγάλεις εκατομύρια για να έχεις ακόμα περισσότερο χρόνο να μπαίνεις μπου για να μας γράφεις για τη γαλάζια σχολήΑ! Άρα δεν ήσουν εκεί όπως είπες σε προηγούμενο ποστ που μιλούσαμε για Αττική Οδό.
Κατάλαβα!
Τελικά ήταν στεγνός ή χιόνισε?
Άστο... κατάλαβα!!!!
Δεν περιμένω από κανένα κράτος να μου πει τι θα κάνω. Μπορώ να σκεφτώ και μόνος μου αν θα πρέπει να βγω έξω με τέτοιο καιρό ή όχι. Μου θυμίζεις τα σούργελα που φτυαρίζουν τα χιόνια από την πόρτα τους και αναθεματίζουν το κράτος που δεν πάει να τους τα καθαρίσει. Θα γνωρίζεις φαντάζομαι ότι δεν είναι ευθύνη του κράτους αυτό... σε καμιά χώρα παγκοσμίως... το γνωρίζεις, έστι δεν είναι? ή μήπως όχι?
Επίσης, μου θυμίζεις τα σούργελα που το κτήμα τους είναι μπουρδέλο με ξερά χαμόκλαδα και πευκοβελόνες, Αύγουστο με 45 βαθμούς έξω... και μετά βλέπω τα ίδια σούργελα να κλαίγονται επειδή πήραν φωτιά!
Αυτά έχω να πω εγώ. Εσύ άκου το κράτος γιατί από ότι φαίνεται δεν μπορείς μόνος σου.
Όχι δεν είμαι εκατομμυριούχος, ίσως σου φαίνεται έτσι εσένα. O καθένας κρίνει με τα στάνταρντ του. Απλά ζω καλά, χωρίς να έχω lear jet ή Ferrari.
Κι επαναλαμβάνω: μπουτσα μου η εικόνα που θα σχηματίσουν τα μέλη του bou (τα περισσότερα, δεν είναι και όλα). Αλλά και με τα υπόλοιπα μη-σούργελα, δεν σκοπεύω να έχω πάρε-δωσε. Μόνο εδώ και φέρομαι στον καθέναν ανάλογα
Γιατί ο Μητσοτάκης (λέγεται) ότι δε μπορεί να δέσει μόνος του ούτε τα κορδόνια του....και βασίζεται 99% στην ικανότητα (η μη) των στελεχών του...για αυτό και τόσο καλή σχέση με Άδωνη (καργκιόζης αλλά ικανός) και πάει λεονταςΔε φτάνει που έκανε το Σύνταγμα DHL για χάρη του και του έδωσε τιμητική ιθαγένεια για να τον υπουργοποιήσει, εξετέθη κιόλας από τον ευνοούμενο. Με το χειρότερο τρόπο. Γιατί για την υπουργοποίησή του υπήρχαν και σφροδρές εσωκομματικές και μη αντιδράσεις. Μεγάλο λάθος η παραμονή του. Και υπάρχει και ο Γεραπετρίτης με τα χαχαχα και χουχουχου με το Φουρθιώτη, συν ο Ρωμανός που είναι προσωπική επιλογή του Μητσοτάκη. Άγνωστο για ποιό λόγο ο Μητσοτάκης ρισκάρει τη σχέση του με τον απλό κόσμο, επιμένοντας σε άστοχες επιλογές. Γιατί εκεί στηρίχθηκε. Στην εικόνα που δημιούργησε στον κόσμο πως αυτός θα είναι ένας συνετός διαχειριστής των πολιτικών προβλημάτων του. Κι όχι περιφερόμενο τσίρκο, σαν αυτό που είχε στήσει ο Τσίπρας.
Λέγεται..... Αλλά δεν ισχύει.Γιατί ο Μητσοτάκης (λέγεται) ότι δε μπορεί να δέσει μόνος του ούτε τα κορδόνια του....και βασίζεται 99% στην ικανότητα (η μη) των στελεχών του...για αυτό και τόσο καλή σχέση με Άδωνη (καργκιόζης αλλά ικανός) και πάει λεοντας
Τυπε η ιστορία επαναλαμβάνεται θα ξεπεταχτεί άλλο γκανιαν της καταστροφής..σε ενα χρονο ο πατουλης θα ξαναχρειαστει την ψηφο των αθηναιων για υπερνομαρχης
ευχομαι οι αθηναιοι να τον στειλουν στον γεροδιαολο οπως οφειλουν
Ή για συντομία, ομάδα μοντέλο () κατέληξε μπουρδέλο.Δε φτάνει που έκανε το Σύνταγμα DHL για χάρη του και του έδωσε τιμητική ιθαγένεια για να τον υπουργοποιήσει, εξετέθη κιόλας από τον ευνοούμενο. Με το χειρότερο τρόπο. Γιατί για την υπουργοποίησή του υπήρχαν και σφροδρές εσωκομματικές και μη αντιδράσεις. Μεγάλο λάθος η παραμονή του. Και υπάρχει και ο Γεραπετρίτης με τα χαχαχα και χουχουχου με το Φουρθιώτη, συν ο Ρωμανός που είναι προσωπική επιλογή του Μητσοτάκη. Άγνωστο για ποιό λόγο ο Μητσοτάκης ρισκάρει τη σχέση του με τον απλό κόσμο, επιμένοντας σε άστοχες επιλογές. Γιατί εκεί στηρίχθηκε. Στην εικόνα που δημιούργησε στον κόσμο πως αυτός θα είναι ένας συνετός διαχειριστής των πολιτικών προβλημάτων του. Κι όχι περιφερόμενο τσίρκο, σαν αυτό που είχε στήσει ο Τσίπρας.
Δεν λέγεται απλά....φαίνεται και από τις επιλογές του.Λέγεται..... Αλλά δεν ισχύει.
Δεν υπαρχει περιπτωση...εχουν γαμησει τα παντα,γι αυτο κ ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια,ψηφιζε αναγκαστικα Παπανδρεου.ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?
ζητα ενα συγνωμη σαν μητσοτακικος για τα χαλια τηες αττικης οδου
για να τα κανει δεκα φορες χειροτερα,δεν ειναι δεξια το προχθεσινο,απο το 81 δεν υπαρχει δεξια,το προχθεσινο ειναι πασοκ,απλα ο κουλης ειναι στα αρχιδια του πια αφου ξερει οτι μετα απο αυτον το χαοςο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια,ψηφιζε αναγκαστικα Παπανδρεου.
οπως λεει και ο κυριος νιμπλ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΑΜΙΣΩΔεν υπαρχει περιπτωση...εχουν γαμησει τα παντα,γι αυτο κ ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια,ψηφιζε αναγκαστικα Παπανδρεου.
Αυτη ειναι η γαλαζια δεξια,να εχουμε γινει ξεφτυλα διεθνως και οι γαλαζιοι να λενε αντιδρασαμε εγκαιρα κ κλεισαμε σχολια,ευχαριστουμε τον στρατο,παρτε και 2 χηνες κ μοκο τωρα.Η αυτη εξοχοτης Κουλι θα ειναι στο σβερκο σας αλλο ενα χρονο,λογω ομως αριστειας θα βγει μονοκουκι ?