Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.927
- Πόντοι
- 3.656
Μπορούμε να δούμε κάπου τι προβλέπουν?Ναι, είναι γνωστά. Το πρώτο εφαρμόστηκε μέχρι ενός σημείου. Το δεύτερο δεν εφαρμόστηκε καν.
Μπορούμε να δούμε κάπου τι προβλέπουν?Ναι, είναι γνωστά. Το πρώτο εφαρμόστηκε μέχρι ενός σημείου. Το δεύτερο δεν εφαρμόστηκε καν.
εφτιαξε μεγαλο περιπατο, σας εδωσε ρουβα, μην ειστε αχαριστοιKαταρρευσε η δημοτική αρχη. Απ οτι κυκλοφορει τα μηχανήματα διατεθηκαν στην Περιφέρεια για την διανοιξη των κεντρικών δρόμων της Αθηνας καθότι είναι και κολλητοι με τον πατουλη
Εσύ του φόρτωσε όλα τα κακά, δεν έχει σχέση αυτός ούτε με Αττική οδό, ούτε με Κηφισιας και ουτε με αεροδρόμια.Έφερε το αλπικό τοπίο στην Αθήνα..
Πίστες σκι όπως του Chamonix φαντάζουν τοσοδουλες μπρος στην πίστα Αττικής και Κηφισιας
Το αεροδρόμιο το έκλεισε για Χάρυ της πράσινης ανάπτυξης
Αχάριστοι Έλληνες τελικά
Εσύ του φόρτωσε όλα τα κακά, δεν έχει σχέση αυτός ούτε με Αττική οδό, ούτε με Κηφισιάς και ουτε με αεροδρόμια.
Ναι θα σου απαντήσω (επειδή εκεί ήμουν και από τύχη δεν μπήκα αττική οδό) ότι :Σωστά τι να μου απαντήσεις... διότι αν φοραγαν αλυσιδες ενδεχομενως να μην ειχαν φρακαρει και να περνούσαν τα εκχιονιστικά. Αλλά αυτά τα επίπεδα δεν τα πιάνεις, δεν πειράζει όμως
Νομίζεις ότι καίγομαι να σε πείσω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης
Κατάπινε
Κ ποιος θες να φτυαριζει;; Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Αττικές διαδρομές AE;;οι πυροσβεστες, η αστυνομια, ο στρατος σωστα ετρεξαν οταν κινδυνευαν η ταλαιπωρουνταν συμπολιτες μας.
καμμια δουλεια δεν εχουν σημερα να φτυαριζουν γυρω απ τα αυτοκινητα στην αττικη οδο, ειναι δουλεια εργολαβων με εργατικο προσωπικο
Γελοιο κρατος
Σωστά. Επειδή δεν είχαν αλυσίδες για να φύγουν. Τα ίδια λέμε.Ναι θα σου απαντήσω (επειδή εκεί ήμουν και από τύχη δεν μπήκα αττική οδό) ότι :
8.45 άρχιζε να χιονίζει και μέχρι τις 10 δεν είχε ούτε μισό πόντο χιόνι στο δρόμο κατω...χιόνι το οποίο πιάνει και στρώνει για να μη μπορεί να περάσει αμάξι από πάνω μόνο όταν έχεις αμάξια σε ακινησία...ως εκ τούτου ΠΡΩΤΑ έμειναν τα αμάξια ακινητοποιημένα για ΩΡΕΣ και μετά έστρωσε το χιόνι το πολύ (και λογικό είναι) ώστε να φρακάρει η κατάσταση.
Καταρχάς οι αλΥσίδες γράφονται με υ, όχι με η.Άρα και αλησίδες να είχαν δεν θα έφταναν να περάσουν όλοι ομαλά από τόσο πολύ χιόνι.
Άρα:Επίσης τι είναι οι οδηγοί επαγγελματίες να μπορούν να οδηγήσουν σε τέτοιο απάτητο χιόνι?
Αυτά μου τα λένε κάτι σούργελα που δεν έχουν απαντήσεις. Όταν φτάσει η κουβέντα στο σημείο όπου ο άλλος απλα δαγκώνει τα νύχια του, έρχεται και το 0,60! Απλό δεν είναι?Δεν ξέρω αν παίρνεις τα 0,60 με κάθε ποστ ή μόνο με αυτά που έχουν κάποιο νόημα..αν μου το απαντήσεις αυτό θα ξέρω αν καίγεσαι να με πείσεις
Κ ποιος θες να φτυαριζει;; Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Αττικές διαδρομές;;
Σαχλαμάρες
Α κ μη ξεχνιόμαστε τι έγινε με τις αποζημιώσεις που ζητούσε η εταιρία ΑΟλόγω ΛΟΚ ντάουν;;;;
Κυβέρνηση ε;;; Όχι παίζουμε.....
και γιατι να αποδοθουν ευθυνες?ετσι κι αλλιως η Ελλαδα δεκαετιες τωρα ειναι στον αυτόματο και επιβιωνει οσο δεν ερχεται το μεγάλο τράκο"Τωρα δεν ειναι ωρα αποδοσης ευθυνων"...
Το γνωστο παραμυθι, και μετα οταν περναει ο καιρος, ολα οπως ειχαν, περασμενα ξεχασμενα... μεχρι την επομενη...
Εντελώς ανοιχτό στοματακι..Σωστά τι να μου απαντήσεις... διότι αν φοραγαν αλυσιδες ενδεχομενως να μην ειχαν φρακαρει και να περνούσαν τα εκχιονιστικά. Αλλά αυτά τα επίπεδα δεν τα πιάνεις, δεν πειράζει όμως
Νομίζεις ότι καίγομαι να σε πείσω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης
Κατάπινε
Όχι σωστά...φράκαραν στην Αττική Οδό επειδή έκλεισε η ροή των οχημάτων και μετά έπεσε τόσο χιόνι που και αλυσίδες να είχαν δεν θα μπορούσαν να βγούν. Αλλά εσύ τα λες όπως θες δεν το κάνεις πρώτη φορά ρε τύπε.Σωστά. Επειδή δεν είχαν αλυσίδες για να φύγουν. Τα ίδια λέμε.
Καταρχάς οι αλΥσίδες γράφονται με υ, όχι με η.
Κατά δεύτερον, το συμέρασμά σου είναι αόριστο. Δεν πείθει... κάποιοι θα περνούσαν. Ο αδερφός μου που έχει τζιπάκι, φορούσε αλυσίδες και πέρασε. Εσύ έμεινες. Λυπάμαι!
Άρα:
ΜΗ επαγγαλματίες οδηγοί
ΧΩΡΙΣ αλυσίδες
ΜΕ τόσο χιόνι
Για βγάλε συμπέρασμα να δω κάτι...
Αυτά μου τα λένε κάτι σούργελα που δεν έχουν απαντήσεις. Όταν φτάσει η κουβέντα στο σημείο όπου ο άλλος απλα δαγκώνει τα νύχια του, έρχεται και το 0,60! Απλό δεν είναι?
Κοίτα να δεις, ούτε ήμουν ποτέ κομματικοποιημένος (σπούδασα στο εξωτερικό, δεν πέρασα από τις χαβούζες της Ελλάδας), ούτε ήμουν ποτέ γραμμένος σε κάποια κομματική οργάνωση ή ομάδα, ούτε είχα ποτέ ανάγκη να υποστηρίξω κάποιον για να βγάλω λεφτά, ούτε θα είχα βγάλει αυτά που έχω βγάλει με 0,60.
Αλλά μάντεψε...! Ούτε καν γι' αυτό δεν με απασχολεί να σε πείσω.
εφτιαξε μεγαλο περιπατο, σας εδωσε ρουβα, μην ειστε αχαριστοι
Μια ενδεικτική εικόνα εδώΜπορούμε να δούμε κάπου τι προβλέπουν?
Ο αδερφός μου πέρασε. Εσύ κόλλησες. ΛυπάμαιΌχι σωστά...φράκαραν στην Αττική Οδό επειδή έκλεισε η ροή των οχημάτων και μετά έπεσε τόσο χιόνι που και αλυσίδες να είχαν δεν θα μπορούσαν να βγούν. Αλλά εσύ τα λες όπως θες δεν το κάνεις πρώτη φορά ρε τύπε.
Και κόλλησαν. Εσύ περίμενες κάτι άλλο? Για να ακούσωΠρόβλεψη για χιόνι μισό μέτρο
Άπειροι οδηγοί σε μια χώρα που δεν χιονίζει ποτέ
Πήγαν στη δουλειά τους κανονικά ενώ σε 2 ώρες θα γινόταν χαμός
Στ' αρχίδια μου τι λέει η Αττική Οδός κι ο οποιοσδήποτε γενικότερα. Αξιολογώ μόνος μου τα γεγονότα.Για βγάλε εσύ συμπέρασμα?? Το δικό μου συμπέρασμα δεν είναι αόριστο...εσύ παπαγαλίζεις αυτά που έλεγε η Αττική Οδός ότι φταίνε οι οδηγοί..δεν φέρνεις επιχείρημα απλά επαναλαμβάνεις το ίδιο.
Χαχαχαχα κι εσύ νομίζες ότι μου καίγεται καρφάκι για το τι έχουν καταλάβει τα σούργελα του bou? Ποιος νομίζεις ότι είμαι ρε μεγάλε? O Nio και κάτι άλλοι σάπιοι που θεωρούν "κατόρθωμα" τις γνωριμίες που έχουν από αυτό το site?Ναι τύπε φαίνεται ότι δεν είσαι τρολ της νδ....δε σε έχει καταλάβει κανείς
Τότε αν δεν χρησιμοποιήθηκε δεν έχει ευθύνη κανείς?Μια ενδεικτική εικόνα εδώ
Ο «Δευκαλίων» ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει την «Ελπίδα» αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε! - Militaire.gr
Από την επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ προκύπτει ότι ο «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ» ήταν έτοιμος αλλά για λόγους που κάποια στιγμή θα εξηγηθούν δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ! Χθες θέσαμε το ερώτημα γιατί δεν ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ. Αργότερα το ερώτημα έθεσε και ο αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ...www.militaire.gr