Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Πες και τίποτα δικό σου, τόσο άχρηστο μαλακισμενάκι είσαι?Εντελώς ανοιχτό στοματακι..
σταματάω οταν γεμισεις ως την κωλοτρυπιδα σου..
Πες και τίποτα δικό σου, τόσο άχρηστο μαλακισμενάκι είσαι?Εντελώς ανοιχτό στοματακι..
σταματάω οταν γεμισεις ως την κωλοτρυπιδα σου..
Δεν χορτασες χαζούλη..Πες και τίποτα δικό σου, τόσο άχρηστο μαλακισμενάκι είσαι?
Εγώ τύπε δεν μπήκα αττική οδό...πέρασα όμως από την μεταμόρφωση και στις 9.20 δεν είχε ούτε ένα πόντο χιόνι ακόμα στην Αττική. Εγώ και να έχω δεν θα της είχα βάλει στον στεγνό δρόμο.Ο αδερφός μου πέρασε. Εσύ κόλλησες. Λυπάμαι
Αλυσίδες φόραγες?
Ρητορικό το ερώτημα, ξέρω την απάντηση
Και κόλλησαν. Εσύ περίμενες κάτι άλλο? Για να ακούσω
Στ' αρχίδια μου τι λέει η Αττική Οδός κι ο οποιοσδήποτε γενικότερα. Αξιολογώ μόνος μου τα γεγονότα.
Χαχαχαχα κι εσύ νομίζες ότι μου καίγεται καρφάκι για το τι έχουν καταλάβει τα σούργελα του bou? Ποιος νομίζεις ότι είμαι ρε μεγάλε? O Nio και κάτι άλλοι σάπιοι που θεωρούν "κατόρθωμα" με τις γνωριμίες που έχουν σε αυτό το site?
XAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA να 'σαι καλά, με έκανες και γέλασα!!!!
Τα ψυχοφάρμακα τα πήρες? Τα νευράκια ανεβάζουν πίεση? Πρόσεξέ το αυτό!!!!Δεν χορτασες χαζούλη..
Ρουφα..
Αχορταγη είσαι μωρη ρουφιάνα πακογλειφτρα..Τα ψυχοφάρμακα τα πήρες? Τα νευράκια ανεβάζουν πίεση? Πρόσεξέ το αυτό!!!!
Θα πας για καμιά ψυχοσωματική εκτόνωση???
Α! Άρα δεν ήσουν εκεί όπως είπες σε προηγούμενο ποστ που μιλούσαμε για Αττική Οδό.Εγώ τύπε δεν μπήκα αττική οδό...πέρασα όμως από την μεταμόρφωση και στις 9.20 δεν είχε ούτε ένα πόντο χιόνι ακόμα στην Αττική.
Τελικά ήταν στεγνός ή χιόνισε?Εγώ και να έχω δεν θα της είχα βάλει στον στεγνό δρόμο.
Δεν περιμένω από κανένα κράτος να μου πει τι θα κάνω. Μπορώ να σκεφτώ και μόνος μου αν θα πρέπει να βγω έξω με τέτοιο καιρό ή όχι. Μου θυμίζεις τα σούργελα που φτυαρίζουν τα χιόνια από την πόρτα τους και αναθεματίζουν το κράτος που δεν πάει να τους τα καθαρίσει. Θα γνωρίζεις φαντάζομαι ότι δεν είναι ευθύνη του κράτους αυτό... σε καμιά χώρα παγκοσμίως... το γνωρίζεις, έστι δεν είναι? ή μήπως όχι?Ναι εγώ περίμενα να ακούσω το κράτος να κλείνει την αγορά για την Δευτέρα και την Τρίτη...κάτι που δεν έγινε....εσύ τι έχεις να πεις για αυτό?
Όχι δεν είμαι εκατομμυριούχος, ίσως σου φαίνεται έτσι εσένα. O καθένας κρίνει με τα στάνταρντ του. Απλά ζω καλά, χωρίς να έχω lear jet ή Ferrari.Τύπε το ποιος νομίζω ότι είσαι κρίνεται από τα γραφόμενα σου...δε φταίω εγώ αν είσαι εκατομυριούχος αλλά περνάς τις ώρες σου γράφοντας βρισιές στο μπου.κομ...ποιος φταίει για την εικόνα σου?
Στ' αρχίδια μου τι λέει η Αττική Οδός κι ο οποιοσδήποτε γενικότερα. Αξιολογώ μόνος μου τα γεγονότα.
Να πας εκεί που βρίσκεις κοριτσάκια να κακομεταχειριστείς σαν αρχίδι που είσαι και μετά να απορείς γιατί σε καταγγέλουν και σου κλείνουν το tinder.Πολύ χιόνι ρε πουστη μου σε όλα τα κανάλια.
Ουφ το σιχαθηκα.
Πήρα Μ το διχιλιαρο. Έκλεψα κ λιγο από φόρους κ ετοιμος για Μαλάουι
Πότε τα κατάφερες κ τα έφτιαξες όλα από εκεί πάνω ρε μπαγασα;Πολύ χιόνι ρε πουστη μου σε όλα τα κανάλια.
Ουφ το σιχαθηκα.
Πήρα Μ το διχιλιαρο. Έκλεψα κ λιγο από φόρους κ ετοιμος για Μαλάουι
Εσύ πήγες στο Κασίδα τσιγάρα σήμερα? Όχι ε? Λόγω χιονιά!!!αυτο φαινεται τυπε,εχεις κανει το δικο σου τρελοκοσμο και περνας ωραια
δεν ακους κανενα και μπραβο σου,ο καλυτερος του χωριου
αφιερωμενο σε ολους τους θεοπαλαβους
Γνωρίζω τον αλεξ71Πότε τα κατάφερες κ τα έφτιαξες όλα από εκεί πάνω ρε μπαγασα;
Εμείς 2 βήματα από τα κέντρα εξουσίας κ αμολαμε αετό..
Τον Πατούλη δε θα τον μάθουμε τώρα. Πλέον όμως έχει αποθρασυνθεί. Τον έψαχναν από το ΜΜ και δε σήκωνε καν τηλέφωνο. Βέβαια αν ήταν από κανα κανάλι , αμέσως θα απαντούσε. ΓελοίοςΞε-πατουλης ανυπαρκτος... μηδεν στο πηλικο.... λ. πεντελης, παπανικολη, παπανδρεου, εθν. Αντιστασεως, μαραθωνος, μεσογειων, κατεχακη και πολλες αλλες.... κεντρικοι δρομοι πιστες σκι..... γελοιος....
Τυπε ράβεις κ δένεις,Γνωρίζω τον αλεξ71
Να πας εκεί που βρίσκεις κοριτσάκια να κακομεταχειριστείς σαν αρχίδι που είσαι και μετά να απορείς γιατί σε καταγγέλουν και σου κλείνουν το tinder.
Τέτοιο σκουπιδαριό είσαι κι εσύ, μόνο στα σκατά φαίνεσαι!