Νέα

Ο χιονιάς της χρονιάς 2022 !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προβλέψεις για τον επερχόμενο χιονιά του Μαρτίου

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    29
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Ο αδερφός μου πέρασε. Εσύ κόλλησες. Λυπάμαι :)
Αλυσίδες φόραγες?
Ρητορικό το ερώτημα, ξέρω την απάντηση :)

Και κόλλησαν. Εσύ περίμενες κάτι άλλο? Για να ακούσω :)

Στ' αρχίδια μου τι λέει η Αττική Οδός κι ο οποιοσδήποτε γενικότερα. Αξιολογώ μόνος μου τα γεγονότα.

Χαχαχαχα κι εσύ νομίζες ότι μου καίγεται καρφάκι για το τι έχουν καταλάβει τα σούργελα του bou? :) Ποιος νομίζεις ότι είμαι ρε μεγάλε? O Nio και κάτι άλλοι σάπιοι που θεωρούν "κατόρθωμα" με τις γνωριμίες που έχουν σε αυτό το site? :tooth:

XAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA να 'σαι καλά, με έκανες και γέλασα!!!! :tooth: :tooth: :tooth:
Εγώ τύπε δεν μπήκα αττική οδό...πέρασα όμως από την μεταμόρφωση και στις 9.20 δεν είχε ούτε ένα πόντο χιόνι ακόμα στην Αττική. Εγώ και να έχω δεν θα της είχα βάλει στον στεγνό δρόμο.

Ναι εγώ περίμενα να ακούσω το κράτος να κλείνει την αγορά για την Δευτέρα και την Τρίτη...κάτι που δεν έγινε....εσύ τι έχεις να πεις για αυτό?

Τύπε το ποιος νομίζω ότι είσαι κρίνεται από τα γραφόμενα σου...δε φταίω εγώ αν είσαι εκατομυριούχος αλλά περνάς τις ώρες σου γράφοντας βρισιές στο μπου.κομ...ποιος φταίει για την εικόνα σου?

• Like
Αντιδράσεις: msakis

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Δεν χορτασες χαζούλη..
Ρουφα..
:piss:
Τα ψυχοφάρμακα τα πήρες? Τα νευράκια ανεβάζουν πίεση? Πρόσεξέ το αυτό!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Θα πας για καμιά ψυχοσωματική εκτόνωση???

laugh.gif

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
Είναι σαφές πώς η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την ευθύνη. Απλά επειδή ο πήχυς είναι πολύ χαμηλά, δλδ απλά να είμαστε καλύτεροι από το τσίρκο του συριζα,
όλα φαίνοντα ρόδινα. Το κυπριακό "παλτό" επρεπε, αν είχε ευθιξία, να είχε παραιτηθεί. Τα υπόλοιπα είναι σάλτσες και παπαρολογίες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Εγώ τύπε δεν μπήκα αττική οδό...πέρασα όμως από την μεταμόρφωση και στις 9.20 δεν είχε ούτε ένα πόντο χιόνι ακόμα στην Αττική.
Α! Άρα δεν ήσουν εκεί όπως είπες σε προηγούμενο ποστ που μιλούσαμε για Αττική Οδό.
Κατάλαβα! :)

Εγώ και να έχω δεν θα της είχα βάλει στον στεγνό δρόμο.
Τελικά ήταν στεγνός ή χιόνισε?
Άστο... κατάλαβα!!!! :)

Ναι εγώ περίμενα να ακούσω το κράτος να κλείνει την αγορά για την Δευτέρα και την Τρίτη...κάτι που δεν έγινε....εσύ τι έχεις να πεις για αυτό?
Δεν περιμένω από κανένα κράτος να μου πει τι θα κάνω. Μπορώ να σκεφτώ και μόνος μου αν θα πρέπει να βγω έξω με τέτοιο καιρό ή όχι. Μου θυμίζεις τα σούργελα που φτυαρίζουν τα χιόνια από την πόρτα τους και αναθεματίζουν το κράτος που δεν πάει να τους τα καθαρίσει. Θα γνωρίζεις φαντάζομαι ότι δεν είναι ευθύνη του κράτους αυτό... σε καμιά χώρα παγκοσμίως... το γνωρίζεις, έστι δεν είναι? ή μήπως όχι?

Επίσης, μου θυμίζεις τα σούργελα που το κτήμα τους είναι μπουρδέλο με ξερά χαμόκλαδα και πευκοβελόνες, Αύγουστο με 45 βαθμούς έξω... και μετά βλέπω τα ίδια σούργελα να κλαίγονται επειδή πήραν φωτιά!

Αυτά έχω να πω εγώ. Εσύ άκου το κράτος γιατί από ότι φαίνεται δεν μπορείς μόνος σου.

Τύπε το ποιος νομίζω ότι είσαι κρίνεται από τα γραφόμενα σου...δε φταίω εγώ αν είσαι εκατομυριούχος αλλά περνάς τις ώρες σου γράφοντας βρισιές στο μπου.κομ...ποιος φταίει για την εικόνα σου?
Όχι δεν είμαι εκατομμυριούχος, ίσως σου φαίνεται έτσι εσένα. O καθένας κρίνει με τα στάνταρντ του. Απλά ζω καλά, χωρίς να έχω lear jet ή Ferrari. :)

Κι επαναλαμβάνω: μπουτσα μου η εικόνα που θα σχηματίσουν τα μέλη του bou (τα περισσότερα, δεν είναι και όλα). Αλλά και με τα υπόλοιπα μη-σούργελα, δεν σκοπεύω να έχω πάρε-δωσε. Μόνο εδώ και φέρομαι στον καθέναν ανάλογα :)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Στ' αρχίδια μου τι λέει η Αττική Οδός κι ο οποιοσδήποτε γενικότερα. Αξιολογώ μόνος μου τα γεγονότα.

αυτο φαινεται τυπε,εχεις κανει το δικο σου τρελοκοσμο και περνας ωραια
δεν ακους κανενα και μπραβο σου,ο καλυτερος του χωριου:tooth:
man-in-straight-jacket-picture-id178055081

αφιερωμενο σε ολους τους θεοπαλαβους:rockon:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ξε-πατουλης ανυπαρκτος... μηδεν στο πηλικο.... λ. πεντελης, παπανικολη, παπανδρεου, εθν. Αντιστασεως, μαραθωνος, μεσογειων, κατεχακη και πολλες αλλες.... κεντρικοι δρομοι πιστες σκι..... γελοιος....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Πολύ χιόνι ρε πουστη μου σε όλα τα κανάλια.
Ουφ το σιχαθηκα.
Πήρα Μ το διχιλιαρο. Έκλεψα κ λιγο από φόρους κ ετοιμος για Μαλάουι
Να πας εκεί που βρίσκεις κοριτσάκια να κακομεταχειριστείς σαν αρχίδι που είσαι και μετά να απορείς γιατί σε καταγγέλουν και σου κλείνουν το tinder.

Τέτοιο σκουπιδαριό είσαι κι εσύ, μόνο στα σκατά φαίνεσαι! :)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456
Πολύ χιόνι ρε πουστη μου σε όλα τα κανάλια.
Ουφ το σιχαθηκα.
Πήρα Μ το διχιλιαρο. Έκλεψα κ λιγο από φόρους κ ετοιμος για Μαλάουι
Πότε τα κατάφερες κ τα έφτιαξες όλα από εκεί πάνω ρε μπαγασα;
Εμείς 2 βήματα από τα κέντρα εξουσίας κ αμολαμε αετό..
:confused: :confused::confused:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
αυτο φαινεται τυπε,εχεις κανει το δικο σου τρελοκοσμο και περνας ωραια
δεν ακους κανενα και μπραβο σου,ο καλυτερος του χωριου:tooth:
man-in-straight-jacket-picture-id178055081

αφιερωμενο σε ολους τους θεοπαλαβους:rockon:

Εσύ πήγες στο Κασίδα τσιγάρα σήμερα? Όχι ε? Λόγω χιονιά!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.061
Πόντοι
22.266

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
Ξε-πατουλης ανυπαρκτος... μηδεν στο πηλικο.... λ. πεντελης, παπανικολη, παπανδρεου, εθν. Αντιστασεως, μαραθωνος, μεσογειων, κατεχακη και πολλες αλλες.... κεντρικοι δρομοι πιστες σκι..... γελοιος....
Τον Πατούλη δε θα τον μάθουμε τώρα. Πλέον όμως έχει αποθρασυνθεί. Τον έψαχναν από το ΜΜ και δε σήκωνε καν τηλέφωνο. Βέβαια αν ήταν από κανα κανάλι , αμέσως θα απαντούσε. Γελοίος

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.061
Πόντοι
22.266
Να πας εκεί που βρίσκεις κοριτσάκια να κακομεταχειριστείς σαν αρχίδι που είσαι και μετά να απορείς γιατί σε καταγγέλουν και σου κλείνουν το tinder.

Τέτοιο σκουπιδαριό είσαι κι εσύ, μόνο στα σκατά φαίνεσαι! :)
funny-as-hell-laugh.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom