θα προσπαθήσω . Το θεμα είναι ότι δυσκολεύομαι με το κινητο γιατι πρεπει να περνω και να γαμαω συγχρόνως. Υπαρχουν τρίποδες για κινητα . Σοβαρα τωρα. Θελω τριποδο για κινητο Samsung S2περιμενουμε βιντεο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.291
- Πόντοι
- 2.606
βασικα μπομπκατ για την αννουλα θελεις μπιμπιθα προσπαθήσω . Το θεμα είναι ότι δυσκολεύομαι με το κινητο γιατι πρεπει να περνω και να γαμαω συγχρόνως. Υπαρχουν τρίποδες για κινητα . Σοβαρα τωρα. Θελω τριποδο για κινητο Samsung S2
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
της μιλησα σημερα το πρωι . Δεν θα ξαναγινει αυτό. Το ξεκαθαρίσαμε. Πηγα και της εφερα και λουλούδια.
Πιτογυρο δεν της πηγες?
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.291
- Πόντοι
- 2.606
κανονικο οπλοστασιο προσεχε μπιμπι μην σε πανε και σενα μεσα σαν τους χρυσαυγιτες :Sτα εργαλεία μου
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.965
- Πόντοι
- 606
θα προσπαθήσω . Το θεμα είναι ότι δυσκολεύομαι με το κινητο γιατι πρεπει να περνω και να γαμαω συγχρόνως. Υπαρχουν τρίποδες για κινητα . Σοβαρα τωρα. Θελω τριποδο για κινητο Samsung S2
Mην είσαι μοναχοφαης!!Χωσε τιποτα και στην Αννουλα!!!εχω μεγαλη συλλογη από χειροπεδες μαστίγια πλαστικες πουτσες . Όλα αυτά θα τα χρεισιμοποιησω το βραδυ.
τα λουλούδια είναι η αρχη
ηρθαν οι πακιστανοι και την ζητανε. Τους εβρισα. Η δικια μου λεει ότι την εξαναγκασαν. Δυστυχως όμως θελει μια τιμια δουλεια.
Τελικα μαλλον θα καθαριζει τις σκαλες στην πολυκατοικια με 150 ευρω το μηνα. Πιστευω είναι καλα ειναι
Τελικα μαλλον θα καθαριζει τις σκαλες στην πολυκατοικια με 150 ευρω το μηνα. Πιστευω είναι καλα ειναι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που τα βρηκες τα λεφτα τυπε?της μιλησα σημερα το πρωι . Δεν θα ξαναγινει αυτό. Το ξεκαθαρίσαμε. Πηγα και της εφερα και λουλούδια.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα εκανες τυπεηρθαν οι πακιστανοι και την ζητανε. Τους εβρισα. Η δικια μου λεει ότι την εξαναγκασαν. Δυστυχως όμως θελει μια τιμια δουλεια.
ασε μην κολλησεις και κανα παρασημο :S
Σιγα μη τα πληρωσε!!!Τοσα νεκροταφεία υπάρχουν!!!που τα βρηκες τα λεφτα τυπε?
δεν πληρωσα . Μου χρωστάει ο λολουδας . Τα λεφτα ειναι για μπύρες και οχι για λουλούδια χα χαΣιγα μη τα πληρωσε!!!Τοσα νεκροταφεία υπάρχουν!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
απο που σου χρωσταει τυπε?δεν πληρωσα . Μου χρωστάει ο λολουδας . Τα λεφτα ειναι για μπύρες και οχι για λουλούδια χα χα
μηπως ειχε παει η αννουλα να καθαρισει το λουλουδαδικο?
Αυτός είσαι ρε φιλε ,πολυ σε παω!!!!Θες να γίνουμε φιλοι;δεν πληρωσα . Μου χρωστάει ο λολουδας . Τα λεφτα ειναι για μπύρες και οχι για λουλούδια χα χα
ναι κανει κανενα .μεροκάματο η δικια μου. Καθαριζει το μαγαζι καπου καπου.τιποτα αλλο. Κανεις δεν δινει λεφτα πιααπο που σου χρωσταει τυπε?
μηπως ειχε παει η αννουλα να καθαρισει το λουλουδαδικο?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εχε τον νου σου μην στην γαμησει και ο λουλουδας :-ναι κανει κανενα .μεροκάματο η δικια μου. Καθαριζει το μαγαζι καπου καπου.τιποτα αλλο. Κανεις δεν δινει λεφτα πια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις