raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.318
- Πόντοι
- 5.006
μαλλον κανα επικαθημενο θα πηραν....που να χωρεσει στο ταξι η αννουλα ρε τυπε
κανα τετοιο θα πηραν
μαλλον κανα επικαθημενο θα πηραν....που να χωρεσει στο ταξι η αννουλα ρε τυπε
κανα τετοιο θα πηραν
κινεζικο τυπε?μαλλον κανα επικαθημενο θα πηραν....
ναι ρε χεζει στα χωράφια. Είναι από χωριο . Εδω κατι μαλακες την κοροϊδεύουν γιατι είναι χοντρη.Μάλλον με το ταξί του ταρίφα απόλυτε ;) ,που να βρει λεφτά για βενζίνη ο μπιμπι,τα επένδυσε όλα στο αρνί της αννούλας .Μπιμπι θέλουμε φωτό από το πασχαλινό φαγοπότι ,τουλάχιστον ήσασταν στην εξοχή και δεν θα είχε πρόβλημα μετά με την τουαλέτα η αννούλα
τυπε στα χωραφια που χεζει να προσεχει μην της δαγκασει τον κωλο καμια σαυρα :Sναι ρε χεζει στα χωράφια. Είναι από χωριο . Εδω κατι μαλακες την κοροϊδεύουν γιατι είναι χοντρη.
κινεζικο τυπε...αφου εχουν οικονομικη στενοτητα οι ανθρωποι...ευτυχως που ειναι και ο ταριφας και τους συντηρει...κινεζικο τυπε?
τυπε ποιο χωριο ειναι αυτο αν επιτρεπεται?πηγε στο καφενειο και την κερασανε ουζα και μεθυσε. Εχει πολύ κουτσομπολιο αυτό το χωριο.
τυπε μην τους πιστευεις μαλακιες λεγανεείναι άλλο πραγμα πολύ χαμηλο επιπεδο οι χωριατες. Μου ειπαν ότι πηδηξαν την γυναικα μου και κατι άλλες μαλακιες.
εγινε παρτυ με ουζα δλδ τυπε;μεθυσε λεει στο καφενειο και εγινε η φαση. Παντως η Αννουλα μου ειπε ότι δεν εγινε τιποτα. Δεν καταδεχεται να παει με χωριατες
όχι δεν εγινε τιποτα τετοιο. Εγω ημουνα συνεχεια μεθυσμένος ολο επινα. Η γυναικα μου συνεχεια μαγιρευε ηταν στην κουζιναεγινε παρτυ με ουζα δλδ τυπε;
τυπε κανα κοψιδι επαιξε?όχι δεν εγινε τιποτα τετοιο. Εγω ημουνα συνεχεια μεθυσμένος ολο επινα. Η γυναικα μου συνεχεια μαγιρευε ηταν στην κουζινα
αλλα μαλακιες λενε οι χωριατες
ναι ρε χεζει στα χωράφια. Είναι από χωριο . Εδω κατι μαλακες την κοροϊδεύουν γιατι είναι χοντρη.
τυπε επρεπε να την δειρεις με την ζωστηρα για να μαθειπολύ πραγμα το μισο αρνι το εφαγε η χοντρη
Πολύ αγριος εισαι ρε φιλε. Γιατι να την δειρω χωρις λογο. Όταν την δερνω υπαρχει λογοςτυπε επρεπε να την δειρεις με την ζωστηρα για να μαθει
μπιμπι δειρτηνα εσυ, παντα υπαρχει λογος απλα ισως εσυ να μην τον εχεις μαθει απλαΠολύ αγριος εισαι ρε φιλε. Γιατι να την δειρω χωρις λογο. Όταν την δερνω υπαρχει λογος
Άστους να λένε τύπε..Εδω μιλάμε για τη χαρά του αγρότη..Τσάμπα λίπασμα για πολλάάάάάά στρέματα..ναι ρε χεζει στα χωράφια. Είναι από χωριο . Εδω κατι μαλακες την κοροϊδεύουν γιατι είναι χοντρη.