Επισκέπτης
αυτα...
αυτα...
η Κανέλη πανέξυπνη είναι απλά εχει καιρό να φάει μπούτσο και μάλλον την έχει πειράξει το πολύ μπιφτέκι. Αντίθετα ο Λα-Ζό παρατρώει και γιαυτό το παίζει εξυπνάκιας. Αλλα να μου το θυμηθήτε, θα έρθει και αυτωνών η ώρα.
τριψουυυυυ σκατιαρα πιεξουλααααααααα τριψουυυυυυυΜπορεί στο μυαλό της το να διακόπτει συνεχώς τους συνομιλητές της και να μετατρέπει σε τεκέδες τα στούντιο που παρεβρίσκεται να είναι δείγμα εξυνπάδας.
Έχω όμως την υποψία ότι η πλειοψηφία των κανονικών ανθρώπων δεν το βλέπει έτσι. Μάλλον ως δείγμα αγένειας και ψευτομαγκιάς το εκλαμβάνει.
Μην μπερδεύεστε, η Λιάνα δεν τον τρώει ΠΟΤΕ. Η Λιάνα το τρίβει το πιπέρι, το λεμονίζει το μύδι, τον φοράει τον ακούραστο. Η Λιάνα είναι είναι Κανέλος. Τέλος.ακυρος ο συνειρμος σου
και η Κανελη το "παιζει" εξυπνακιας, αρα κι αυτη το τρωει
τον βαζει και ακαποτοΜην μπερδεύεστε, η Λιάνα δεν τον τρώει ΠΟΤΕ. Η Λιάνα το τρίβει το πιπέρι, το λεμονίζει το μύδι, τον φοράει τον ακούραστο. Η Λιάνα είναι είναι Κανέλος. Τέλος.
Καταρχην η ανθρωποτητα δεν εχει γνωρισει σοσιαλισμο ακομα,δεν εχει εφαρμοστει σε καμια χωρα,μονο στα πρωτα σταδια της εσσδ επι λενιν,μετα εγινε κατι αλλο,που ακομα το ψαχνουν και το ψαχνουμε.Αλλα νομιζω παντα πρεπει να αναζητουμε το καλυτερο,οποτε θα σου αναφερω οτι ο καπιταλισμος που εφαρμοζεται με πληρη επιτυχια στο μεγαλυτερος μερος του πλανητη,εχει φερει τα 3/5 του παγκοσμιου πληθυσμου κατω απο τα ορια της φτωχειας.Εκτος και εαν δεν εφαρμοζεται σωστα ο καπιταλισμος,αλλα νομιζω πως εφαρμοζεται γιατι εχει ηδη αφησει το σταδιο του καπιταλισμου,και εχει περασει στον ιμπεριαλισμο.Οποτε ας συνεχισουμε ετσι,να βυθιστουμε ολοι στον πατο,δουλευοντας για τις τραπεζες και το κεφαλλαιο.Πες τα ρε free γιατί νόμιζα πως μόνο εγώ το έχω παρατηρήσει
Πράγματι έχει να αποδείξει κάποιου είδους πρόοδο ο υπαρκτός σοσιαλισμός σε κάποια χώρα που εφαρμόστηκε;
Όσοι έζησαν τον σοσιαλισμό, έχουν γίνει τώρα οι φανατικότεροι υποστηρικτές του καπιταλισμού.
Λέω ψέματα;
Υπάρχει μία πρώην ή νυν κομουνιστική χώρα που θα θέλαμε να της μοιάσουμε;
χιουμορ της κακιας ωραςγουστάρουμε σίλα...ακόμα και στην έρα
ΠΟΙΑ είναι αυτή?Για βαλε ομως και τις αγωγες που εχει να πληρωσει στη Εφη....
Τελικά, ίσως λόγω της κρίσης, ο κόσμος του σάιτ, μάλλον δεν γαμάει. Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω τόσα απωθημένα!
Αν δεν κάνω λάθος ζούμε (με τις ευλογίες και με την ψήφο όλων μας) σε ένα καπιταλιστικό σύστημα. Ο Λ.Λ. είναι καλός σ' αυτό που κάνει και χτυπάει τις αμοιβές που μπορεί.
Αν υπάρχει αντίρρηση για τόσο ψηλές αμοιβές, γενικά, αυτό είναι μια πολιτική θέση και παρακαλώ να διατυπωθεί έτσι. Είναι όμως λίγο αριστερούλα (η θέση). Όποιος δεν θέλει να υπάρχει τέτοιο εισοδηματικό χάσμα στην κοινωνία ας τοποθετηθεί επ' αυτου (πολιτικά) και όχι στρεφόμενος εναντίον ενός (όποιου) προσώπου (ατομικά).
Το πρώτο οδηγεί σε πολιτική και κοινωνική συζήτηση (και ενδεχομένως πράξη) το δεύτερο οδηγεί σε φουκαριάρικες τοποθετήσεις ζήλειας και ξεκατινιάσματος.
Ποια σώβρακα θα τους πάρει μωρέ;;;Aυτό αρέσει,αυτό σου πουλάει.ΑΠΟ τους λιγους στη χωρα που γαμαει τους γερμανους ΚΑΡΓΑ...ΔΩΣΕ ΛΑΚΗ!!! παρτους και τα σωβρακα!!!!!
αυτο λεω ρε συ που ζου...αφου πουλαει ας τους τα παρει και χοντρα!!!!Ποια σώβρακα θα τους πάρει μωρέ;;;Aυτό αρέσει,αυτό σου πουλάει.
Μου είναι αδιάφορω κ δεν με ικανοποιεί αν πλουτίζει ο Λαζόπουλος από τον εσωτερικό εχθρό.αυτο λεω ρε συ που ζου...αφου πουλαει ας τους τα παρει και χοντρα!!!!