kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ρίξε μια ματιά στο σπαμ ρε βλάκατι λες ρε βλακα
απο κωλοφαρδια πετυχα οτι με θαβεις και ετσι να ξερεις ειμαι πιο καλοστεκουμενος απο σενα τσολι
ρίξε μια ματιά στο σπαμ ρε βλάκατι λες ρε βλακα
απο κωλοφαρδια πετυχα οτι με θαβεις και ετσι να ξερεις ειμαι πιο καλοστεκουμενος απο σενα τσολι
Διαφωνώ,ο Λάκης λέει πράγματα που δεν θα τον άφηναν να τα πει,δεν θα ακούγονταν αν δεν είχε την υψηλή τηλεθέαση.Ο Λαζόπουλος λέει ότι τον πληρώνουν να λέει. Υπ'αυτή την έννοια καμία διαφορά δεν έχει από τον Πρετεντέρη, την Τρέμη και τον Χατζηνικολάου, τους οποίους όλοι εσείς κράζετε.
το δελτίο ειδήσεων του κουίκ στο kontra channel είναι αρκετά καλό, πρέπει όμως κι εκεί πολλές φορές να ξεχωρίσεις την είδηση από τον λαϊκισμό και την υπερβολήΓια πες κανάλι....γιατί μου διαφεύγει κάποιο κανάλι που να μην προπαγανδίζει από το πρωί ως το βράδυ....
Αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος μήπως δεν το κάνουν σε όλα τα πρωϊνά-ενημερωτικά,γιατί ενοχλεί μόνο ο Λάκης όμως;;;
Αντίθετα με τα άλλα που πρέπει να βρεις την πραγματική είδηση-ενημέρωση ανάμεσα στην τελείωτη πράσινη προπαγάνδα.....το δελτίο ειδήσεων του κουίκ στο kontra channel είναι αρκετά καλό, πρέπει όμως κι εκεί πολλές φορές να ξεχωρίσεις την είδηση από τον λαϊκισμό και την υπερβολή
Πιο βαριά από τους πασόκους γίνεται να κοιμήθει άνθρωπος πιστεύεις;;;Κοιμήσου αγγελούδι μου.
οταν ξεκινησε το τσαντιρι ειχε καθαρα πολιτικο περιεχομενο και μικρες τηλεθεασειςΔιαφωνώ,ο Λάκης λέει πράγματα που δεν θα τον άφηναν να τα πει,δεν θα ακούγονταν αν δεν είχε την υψηλή τηλεθέαση.
Όταν ο Λαζόπουλος πει κάτι εναντίον του ΔΟΛ
Τότε έκανε σάτυρα κ μόνο,όχι κριτική επικρίσεις,αυτά άρχισαν μετά την τηλεθέαση....έγινε ισχυρός ο Λαζόπουλος κ μπόρεσε να πει περισσότερα.οταν ξεκινησε το τσαντιρι ειχε καθαρα πολιτικο περιεχομενο και μικρες τηλεθεασεις
εισαι λαθοςΤότε έκανε σάτυρα κ μόνο,όχι κριτική επικρίσεις,αυτά άρχισαν μετά την τηλεθέαση....έγινε ισχυρός ο Λαζόπουλος κ μπόρεσε να πει περισσότερα.
Για πες κανάλι....γιατί μου διαφεύγει κάποιο κανάλι που να μην προπαγανδίζει από το πρωί ως το βράδυ....
Πάλι το τρομερό κ ακλόνητο επιχείρημα:''μπουχέσας'',ο μπουχέσας έφυγε εδώ κ 2 χρόνια.Είσαι το ζωντανό παράδειγμα. Όταν ο Λαζόπουλος πει κάτι εναντίον του ΔΟΛ ή του μπουχέσα, ξύπνα με.
Ντάξει μπορεί να κάνω λάθος σε αυτό.εισαι λαθος
ο Λακης βριζει τον βλακα 4 χρονια τωραΠάλι το τρομερό κ ακλόνητο επιχείρημα:''μπουχέσας'',ο μπουχέσας έφυγε εδώ κ 2 χρόνια.
Μέχρι πότε άραγε;;;Mέχρι τις επόμενες εκλογές υποθέτω όπου κ τότε ο ΓΑΠ θα μας λέει τι δεν έκανε ο μπουχέσας,όχι τι έκανε αυτός.
Αυτό τουλάχιστον το παραδέχεται,δεν κρύβεται ως αντικειμενικό.τον 902
Μαζεψου μωρη παρδαλη.Για τον Δολ, κο,κο,κο.
Ποιον εννοείς;;;Σε έχασα.ο Λακης βριζει τον βλακα 4 χρονια τωρα
για το εταιρο καθυστερημενο και πορφυρογεννητο κουβεντα
τυχαιο;
Ήταν στο απυρόβλητο ε;;;Ενώ όσο ήταν πρωθυπουργός τον είχε ταράξει, ε;
Για τον Δολ, κο,κο,κο.
βαλε οπου αι το εΠοιον εννοείς;;;Σε έχασα.
Τα πασόκεμον έχουν λυσσάξει με τον Λάκη περισσότερο απ'όλους πάντως,εεε βέβαια αφού δεν τους χαϊδεύει....τον θεωρω λιγο σαν ηθοποιο..δεν τον χωνευω..δεν τον παω..
ομως οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ο μοναδικος που τα χωνει στην τηλεοραση στο ανδρεικελο..αυτος και παλιοτερα η ελληνοφρενεια..
οσο για τα ποσα παιρνει μαγκια του..αφου τα φερνει θα τα παρει..σταματηστε να λαικιζετε ελληναραδες με τα μισθουλακια των 1000ε.