Επισκέπτης
πιεξουλα-ροζαλια εμαθα αρχισες και μπαλετο για να βελτιωσεις τα ανοιγματα σουΜωρή καριόλα, μήπως αυτός ο φίλος σου σου γρασάρει τη ροδέλα;
πιεξουλα-ροζαλια εμαθα αρχισες και μπαλετο για να βελτιωσεις τα ανοιγματα σουΜωρή καριόλα, μήπως αυτός ο φίλος σου σου γρασάρει τη ροδέλα;
Μάθε τα παρατσούκλια σωστά μωρή μαλακισμένη. Ροζαλία είναι η Μεμούλα.
Άντε τώρα να ρουφήξεις καμιά πακιστανική ψωλή μπας και καταφέρεις να κονομήσεις καμιά μακαρονάδα να γεμίσεις την κοιλάρα σου.
Πάντως πολύ κακός ο Λαζόπουλος με την δεξία του Πασόκ!!!Μάθε τα παρατσούκλια σωστά μωρή μαλακισμένη. Ροζαλία είναι η Μεμούλα.
Άντε τώρα να ρουφήξεις καμιά πακιστανική ψωλή μπας και καταφέρεις να κονομήσεις καμιά μακαρονάδα να γεμίσεις την κοιλάρα σου.
πιξουλη σε τρωει η σουφριτσα σου βλεπω παλι σημερα...Μάθε τα παρατσούκλια σωστά μωρή μαλακισμένη. Ροζαλία είναι η Μεμούλα.
Επιμένεις Πασόκ εσύ ακόμα;!Από τα πολλά τσιμπούκια έχει γίνει διχασμένη προσωπικότητα.
πω πω τι αντρας θεε μου!Τι έγινε ρε παιδιά;
Πολλές πουτάνες μαζεύτηκαν απόψε.
πω πω τι αντρας θεε μου!
τιγκα στην τεστορτερονη λεμε!
ρε αντε δωσε πισω τις πετσετες που κρυβεις στα αποδυτηρια για να βλεπεις τα πουλακιατων συναθλητων σου, ανωμαλη!
πολυ τριβεσαι στο Νωντα και θα τρεχειιιιςς......ακου μεεεεεεεε.....O Νώντας είναι δεξιά και η Μεμούλα αριστερά φαντάζομαι.
εγω κι ο μεμος ειμαστε 90-100 κιλα θηρια πιεξουλαO Νώντας είναι δεξιά και η Μεμούλα αριστερά φαντάζομαι.
ποσα κιλα πουστης εισαι εσυ πιεξουλη?Πιτσιρικάκια είστε δηλαδή συγκριτικά με μένα.
ποσα κιλα πουστης εισαι εσυ πιεξουλη?
αχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαα
γιατι μιλας ασχημα ε?Μωρή πουστάρα, δεν σου είπε να σκάσεις;
Δεν το'ξερα ότι πας σε γυμναστήριο Νώντα. Λιγόστεψαν οι πελάτες, γι'αυτό ε;
ολο μαλακιεσ λετε . σασ πειραξε ο λαζοπουλος και η κανελλη . βλακεσ .
Πως να αντικρούσεις τέτοιο τεκμηριωμένο επιχείρημα ?ολο μαλακιεσ λετε . σασ πειραξε ο λαζοπουλος και η κανελλη . βλακεσ .
Ναι ρε φίλε,τι να κάνουμε τώρα,αφού λένε και παπαντζιλίκια να μην τους κράξουμε .Δηλαδή επειδή μας κοροιδεύουν στο κυριλέ τι σημαίνει,ότι θα το δεχτούμε κιόλας Είναι καραγκιόζηδες και οι δύο και θα τους τα χώσουμεολο μαλακιεσ λετε . σασ πειραξε ο λαζοπουλος και η κανελλη . βλακεσ .