Νέα

Ο αριστερός/Εθνικός Ξερόλας Λάκης Λαζόπουλος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
1)Τα σκουπίδια της ελληνικής τηλεόρασης κατακεραυνώνονται καθημερινά από τους πάντες. Ένα παραπάνω κείμενο δε νομίζω να προσέθετε τίποτα.

2)Τα σκουπίδια αυτά δεν κάνουν 50-60% τηλεθέαση.

3)Αν κάποιου η εμπάθεια είναι παροιμιωδης, είναι του Λαζόπουλου.
Κι ομως εχουν τηλεθεαση τετοια σε αντιστοιχες ωρες που τα κανει να συνεχιζονται επι χρονια με "επιτυχια".. Οποτε απο ελαχιστους κατακεραυνωνονται εφοσον οι μισοι τα βλεπουν και αλλοι τα ανεχονται.. Οσο για την τηλεθεαση να μην σου πω τι τηλεθεαση εκανε η τζουλια, κανει η eurovision, κατι μαλακοσιριαλ, ο κομπλεξικος ο πρετεντερης, ταινιουλες, το διαζυγιο της μενεγακη κοκ.. Αν καποιου η εμπαθεια ειναι παροιμιωδης ειναι των δημοσιογραφων για τους εκαστοτε Αντικειμενους στο συστημα(απεργους, φοιτητες, αριστερους, αντιεξουσιαστες), του αδωνη γεωργιαδη κοκ

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ο Λαζόπουλος είναι δημαγωγός.

Οι δημαγωγοί είναι σε κάποιες περιπτώσεις χρήσιμοι, αλλά ποτέ δε πρέπει να ξεχνάμε πως είναι πολύ επικίνδυνοι άνθρωποι.

Στην αρχαία Αθήνα, τους ανθρώπους που έβλεπαν πως ήταν δυνητικά επικίνδυνοι για την κοινωνία, τους εξοστράκιζαν. Η τέχνη του να ορίζεις τη βούληση του λαού, με την δύναμη του λόγου, ήταν γνωστή αλλά καταδικαστέα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785

Οι δημαγωγοί είναι σε κάποιες περιπτώσεις χρήσιμοι, αλλά ποτέ δε πρέπει να ξεχνάμε πως είναι πολύ επικίνδυνοι άνθρωποι.

Στην αρχαία Αθήνα, τους ανθρώπους που έβλεπαν πως ήταν δυνητικά επικίνδυνοι για την κοινωνία, τους εξοστράκιζαν. Η τέχνη του να ορίζεις τη βούληση του λαού, με την δύναμη του λόγου, ήταν γνωστή αλλά καταδικαστέα.

Η τέχνη του να ορίζεις τη βούληση του λαού, με την δύναμη του λόγου, ήταν γνωστή αλλά καταδικαστέα.

:rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Κλέωνας
Ανδρέας Παπανδρέου
Λάκης Λαζόπουλος

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Κλέωνας
Ανδρέας Παπανδρέου
Λάκης Λαζόπουλος
Οντως ειναι..

Αλλα τΗν τέχνη του να ορίζεις τη βούληση του λαού, με την δύναμη του λόγου, την εχουν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφοι!! Μαλλον αυτοι θελουν πρωτα εξοστρακισμο..

nintendorevo13

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάλι πιστεύω σε ποιό απλά πράγματα...
πχ...
Ναι δεν πιστεύω ότι ο Λαζόπουλος αυτά που λέει τα νιώθει. Ναι παίρνει εξωφρενικά λεφτά για να μιλάει για τον πόνο του φτωχού λαού...

Αλλά ξέρετε κάτι; Το χιούμορ είναι κάτι υποκειμενικό. Και για μένα τουλάχιστον που μου βγαίνει ο κώλος στην δουλειά όλη μέρα αυτό το που κάποιοι δεν το γουστάρουν (λογικό) εμένα με διασκεδάζει. Τώρα αν αυτός το νιώθει ή το εννοεί δεν με απασχολεί. Αν το πιστευει ή όχι δεν με νοιάζει. Αφού εγώ κάθομαι και γελάω και προβληματίζομαι και κυρίως ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ τότε ναι... Χέστηκα αν ο Λαζόπουλος δεν είναι αυτός που ήταν στα 25 του στους 10 μικρους Μήτσους.... Κανένας άλωστε δεν είναι ο ίδιος μεγαλώνωντς;

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Παρά το γεγονός ότι οι Μήτσοι ήταν μία εξαιρετική δημιουργία και παρά το αναμφισβήτητο υποκριτικό ταλέντο του, νομίζω ότι σήμερα ο ΛΛ στερείται έμπνευσης. Έχει αδειάσει! Έχει στεγνώσει!
Θεωρώ το χιούμορ του φτηνό, την κριτική του παιδιάστικη, τον λόγο του χωρίς ουσία και με μοναδικό στόχο την λογική της πιασάδικης ατάκας και τέλος, το ανθρώπινο και καλοσυνάτο(!) του χαμόγελο τουλάχιστον στημένο.
Νομίζω ότι θα πρέπει να αλλάξει με κάποιον τρόπο την ρότα του και να προσπαθήσει να ανακαλύψει τι είναι αυτό που έχει χάσει στον δρόμο του μέχρις εδώ!
Αυτό βέβαια αν θέλει να συνεχίσει να παρουσιάζει πραγματικά αξιόλογες δημιουργίες. Διότι οι Μήτσοι είχαν το χαρακτηριστικό ότι απευθύνονταν στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας και με έναν παράξενο τρόπο ασκούσαν σκληρή κριτική όχι απλά χωρίς να την διχάζουν αλλά ενώνοντάς την.

Επισκέπτης

Yπερβολικός!!!

Ο Λαζόπουλος είναι ένα πολιτικοκοινωνικό σατυρικό show στην tv το οποίο πουλάει όσο παίζει,ούτε συνειδήσεις αλλάζει ούτε τίποτα.

Είναι ακόμα από τα ''θετικά'' στην σημερινή ελληνίστικη tv και τα λίγα που ''αξίζει'' να δεις,αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Πάντως δεν θα γίνεις χειρότερος ή καλύτερος λόγω Λαζόπουλου,ούτε Συριζαίος μην φοβάστε κάποιοι!!! :grin:

Υ.Γ.Το αρθράκι το διάβασα 3 φορές,πάρα πολύ σωστό.

Nικητακης

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το άρθρο περιγράφει καλά την πορεία και τη σημερινή τηλεοπτική σκηνική παρουσία του Εθνικού Σάτυρου (!).
Αυτό όμως απέχει από το να αποτελεί ο Λάκης φαινόμενο πρός ανάλυση. Ενα μεροκάμματο βγάζει ο άνθρωπος (υψηλό ομολογουμένως), όπως και τόσοι άλλοι που σολάρουν με το μικρόφωνο στο χέρι στην ιδιωτική η τη δημόσια τηλεόραση.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κάνει σάτυρα. Κάνει και σάτυρα κάποιες φορές. Επίσης τραγουδάει, χορεύει, λέει ανέκδοτα, χαϊδεύει αυτιά, παίζει βιντεάκια (κάποια και από δεύτερο χέρι), κατακεραυνώνει σταθερά κάποιους η κάποιες και γενικώς τοποθετείται χωρίς αντίλογο επί όλων των θεμάτων της επικαιρότητας. Αμα θέλουμε τον πιστεύουμε.
Αφήνει να διαφαίνεται μια αριστερόστροφη "ιδεολογία". Κι αυτό άμα θέλουμε το πιστεύουμε.
Το θέμα έτσι κι αλλοιώς δεν είναι τι λέει κάποιος μέ ένα μικρόφωνο στο χέρι αλλά ποιός το λέει και στη συνέχεια τι αποτελεσματικότητα έχει ο λόγος του.
Ο Λάκης πληρώνεται αδρά γιά να κάνει ένα show και να τρέχει ο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ (που επίσης πληρώνεται αδρά).
Την ερμηνεία του φαινομένου (αν χρειάζεται) της υψηλής τηλεθέασης τη δίνει εύστοχα ο Χειμωνάς στο κείμενό του. Με άλλα λόγια η ταύτιση του ακριβοπληρωμένου καλλιτέχνη (της Εκάλης π.χ.) με τον ανώνυμο μαλάκα τηλεθεατή- καταναλωτή "σάτυρας" (των Κάτω Πετραλώνων π.χ.), θύμα της διεφθαρμένης πολιτικής του ηγεσίας η οποία έπεσε με αλεξίπτωτο στη χωρα αυτή βέβαια (δεν την ψήφισε κανένας...)και στη συνέχεια διέφθειρε και τον ίδιο.
Αμα θέλουμε τον βλέπουμε...

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:huh: :boobies: :headbang: :birdman: :helpplea: :tickedoff: :S :S
Εγώ θεωρώ πως ο βασικός αντίπαλος σε λαικισμό Ελληνάρας, προσπαθεί να γίνει ή να το παίξει, όπως θέλετε πείτε το… ο Κανάκης :rolleyes: :huh: :tickedoff:

Συνημμένα

• Karagiozis_zografos_700_bg.jpg
    Karagiozis_zografos_700_bg.jpg
    67,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • karagiozis 2.jpg
    karagiozis 2.jpg
    97,1 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
:huh: :boobies: :headbang: :birdman: :helpplea: :tickedoff: :S :S
Εγώ θεωρώ πως ο βασικός αντίπαλος σε λαικισμό Ελληνάρας, προσπαθεί να γίνει ή να το παίξει, όπως θέλετε πείτε το… ο Κανάκης :rolleyes: :huh: :tickedoff:
Μπααα είναι πολύ αληθινό για να είναι εικονικό το στύλ Καμπουράκη!!! :cheesy:

Δεν σκαλίζεις την μύτη σου στην κάμερα,ούτε σαλιώνεις το στριφτό τσιγάρο σου!!! :grin:

Αυτός σε λίγο θα ρίξει και τίποτα βροντερές κλανιές και ρεψίματα μπροστά στην κάμερα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.211
Πόντοι
7.885
Μπορεί ο Κανάκης να μην έχει το χάλι και την αθλιότητα του Λαζόπουλου(Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΠΑΡΑΣ) αλλά δεν μπορεί να κατηγορεί το σύστημα,την δικαιοσύνη,την αστυνομία και πάει λέγοντας από την στιγμή που είχαν πιάσει τον ίδιο(δεν θυμάμαι πόσο καιρό πριν) στο γιοτ του ψυχίατρου(δεν θυμάμαι όνομα) που ήταν ιδιοκτήτης της Ψυχιατρικής κλινικής ''ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ'',για κατοχή και χρήση ναρκωτικών :tickedoff:,παρέα με τους Ηλία Ψινάκη,Κώστα Χαριτωδιπλωμένο και άλλους που δεν μου έρχονται τώρα.Ένα σκάνδαλο που θάφτηκε για τον ίδιο,προφανώς λόγω ονόματος και καλής σχέσης με το σύστημα :headbang:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε, τα μπέρδεψες. Ο Λαζόπουλος ήταν σ'εκείνο το κότερο.

Γειά σου πιεξούλη  :2funny: :2funny:

βλέπω οτι γνωρίζεις καλά τα τεκταινόμενα  στα κότερα με τις ΛΟΥΓΚΡΕΣ.. :grin:

μέσα ήσουν ρε μπαγάσικο  :dancing:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ο τύπος είναι καλός ηθοποιός,τον είχα παρακολουθήσει παλιά. Για το λόγο αυτό ας πάει να κάνει καμιά ταινία, θέατρο να παίξει σε καμια διαφήμιση.Αυτός όμως απλά βγαίνει στην tv και κάνει το εύκολο απλά κρίνει και παράλληλα υποκρίνεται ότι και αυτός συμπάσχει μαζί μας σε όλη αυτή την κωλοκατάσταση...Πούτσες... Δεν τον παρακολουθώ από τότε που βγήκε και έκανε δηλώσεις για την υπόθεση Οτσαλάν. Βλέπω κανά πεντάλεπτο αν τύχει και αλλάζω κανάλι γιατί με αηδιάζει, τιποτένιος είναι αν εξαιρέσεις την ηθοποιια. Στην ίδια κατηγορία τον βάζω με αυτούς των κουτσομπολίστικων εκπομπών    

Ο Λαζοπουλος ειναι καλος ηθοποιος?
Προσπαθησα να δω δυο ταινιες του σε DVD και δεν τα καταφερα να τις δω ολοκληρες.
Θυμαμαι μια που επαιζε με τον Καφετζοπουλο. ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.

Επισκέπτης
Αλτσαντιρι και Λαζοπουλος:Η τζαμπα μαγκια,ο ορισμος του αλληλοδουλεματος.

Μεγαλη περαση το αλλολοδουλεμα στο Ελλαντα,ο Λαζο"καταγγελει"τα κακως κειμενα και το κοινο παριστανει οτι παιρνει στα σοβαρα τις παπαρολογιες του.

Τιποτε δεν λεγεται,ουτε γραφεται,στα ΜΜΕ τυχαια.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
Το bourdela.tv εχει ενα προτεριμα, ειναι λιγο πιο "ακομπλεξαριστο" απο αλλα forum και μαζευει διαφορες πολυ διαφορετικες μεταξυ τους "ταξεις"...
Η κουβεντα γυρω απο το λαζοπουλο ομως εχει γινει σκετο ξεκατινιασμα.
Μιλανε ολοι οι εχωντες (νιονιο) και κρινουν το λαζοπουλο... και οκ, μπορει να εχουν δικιο. Η απορια μου ομως ειναι πολυ απλη.
Σας χαλαει που καποιος εχει βρει το κολπο να βγαζει λεφτα μεσα απο τη διαφημιση σε ενα καναλι? Γιατι? Ζηλεια? Φθονος? Σας χαλαει που εχει πιασει το "πνευμα" της πλειοψηφιας? Σας χαλαει αν βγαζει λεφτα? Σας χαλαει αν τον πληρωνετε καθε φορα που πινετε μια μπυρα ή πλενει η μανα σας με χλωρινη "κλινεξ"....
...Κυριοι.
Δε ξερω τι δουλεια κανει ο μαγκας που εγραψε το κειμενο (ο χειμωνας) και παροτι ειναι πολυ αναλυτικος και διαβασμενος, Λαζοπουλολογος θα ελεγα, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...

Δεν εχω καμια αγαπη στο Λαζοπουλο, αλλα αντι να σας ανεβαζει το ζαχαρο αυτος μηπως θα επρεπε να σας ανεβαζει το ζαχαρο το συστημα που τον εχει φτασει εκει που ειναι?!?

ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ...? ΜΗΠΩΣ???

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Το bourdela.tv εχει ενα προτεριμα, ειναι λιγο πιο "ακομπλεξαριστο" απο αλλα forum και μαζευει διαφορες πολυ διαφορετικες μεταξυ τους "ταξεις"...
Η κουβεντα γυρω απο το λαζοπουλο ομως εχει γινει σκετο ξεκατινιασμα.
Μιλανε ολοι οι εχωντες (νιονιο) και κρινουν το λαζοπουλο... και οκ, μπορει να εχουν δικιο. Η απορια μου ομως ειναι πολυ απλη.
Σας χαλαει που καποιος εχει βρει το κολπο να βγαζει λεφτα μεσα απο τη διαφημιση σε ενα καναλι? Γιατι? Ζηλεια? Φθονος? Σας χαλαει που εχει πιασει το "πνευμα" της πλειοψηφιας? Σας χαλαει αν βγαζει λεφτα? Σας χαλαει αν τον πληρωνετε καθε φορα που πινετε μια μπυρα ή πλενει η μανα σας με χλωρινη "κλινεξ"....
...Κυριοι.
Δε ξερω τι δουλεια κανει ο μαγκας που εγραψε το κειμενο (ο χειμωνας) και παροτι ειναι πολυ αναλυτικος και διαβασμενος, Λαζοπουλολογος θα ελεγα, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...

Δεν εχω καμια αγαπη στο Λαζοπουλο, αλλα αντι να σας ανεβαζει το ζαχαρο αυτος μηπως θα επρεπε να σας ανεβαζει το ζαχαρο το συστημα που τον εχει φτασει εκει που ειναι?!?

ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ...? ΜΗΠΩΣ???
πολυ σωστος με μια διαφορα κατεμε ..εμενα μου αρεσει ο λαζοπουλος .και με χαλαει μονο οταν μιλαει για πολιτικα καθαρα.σαν σκεψη ειναι πολυ καλη η εκπομπη.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
Νικο... και εγω τον βλεπω το Λαζοπουλο.
δεν τον θαυμαζω, αλλα τον βλεπω, οπως και τους αρβυλα, αλλωστε απο την ελληνικη TV δεν αξιζει και τιποτα αλλο. Μονο τα σατυρικα.

Οπως ΟΛΑ τα πραγματα και τα προσωπα γυρω μας, εχει μερικα (+) και μερικα (-)... Στην τηλεωραση παιζει ο ανθρωπος, εχει κανει καποιες επιτυχιες εχει κανει και κατι μαλακιες (πχ οι ταινιες του). Αλλα η πολεμικη που αναπτυσεται εδω μεσα ειναι στο σταδιο που νιωθεις πως αν ο Λαζοπουλος ελειπε, θα λυναμε ενα 20% των προβληματων μας... Θα ηταν η ζωη μας αλλιως.
Ε οχι ρε μαγκες... Παλι στην ιδια σκατο πολη θα ξυπνησετε, παιζει δε παιζει το τσαντιρι, και παλι τις ιδιες μαλακιες θα σας πουλαει η TV στο συνολο της.

Δηλαδη αν κανουμε κουβεντα για τον Πρετεντερη (που πρεπει να ειναι και μελος του φορουμ στεγνα) τι θα μου πειτε? Ποιον προτιματε να δειτε?!?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Νικο... και εγω τον βλεπω το Λαζοπουλο.
δεν τον θαυμαζω, αλλα τον βλεπω, οπως και τους αρβυλα, αλλωστε απο την ελληνικη TV δεν αξιζει και τιποτα αλλο. Μονο τα σατυρικα.

Οπως ΟΛΑ τα πραγματα και τα προσωπα γυρω μας, εχει μερικα (+) και μερικα (-)... Στην τηλεωραση παιζει ο ανθρωπος, εχει κανει καποιες επιτυχιες εχει κανει και κατι μαλακιες (πχ οι ταινιες του). Αλλα η πολεμικη που αναπτυσεται εδω μεσα ειναι στο σταδιο που νιωθεις πως αν ο Λαζοπουλος ελειπε, θα λυναμε ενα 20% των προβληματων μας... Θα ηταν η ζωη μας αλλιως.
Ε οχι ρε μαγκες... Παλι στην ιδια σκατο πολη θα ξυπνησετε, παιζει δε παιζει το τσαντιρι, και παλι τις ιδιες μαλακιες θα σας πουλαει η TV στο συνολο της.

Δηλαδη αν κανουμε κουβεντα για τον Πρετεντερη (που πρεπει να ειναι και μελος του φορουμ στεγνα) τι θα μου πειτε? Ποιον προτιματε να δειτε?!?
ετσι ειναι φιλε.απλα εγω τα βλεπω συγκριτικα.σαφως δεν ειναι και οτι καλυτερο μπορει να επιδειξει η τηλεοραση. αλλα αν σκεφτεις τα μεσημεριανα που μιλανε για τζουλιες ,σασες,μενεγακιδες δεν εχεις παρα να βλεπεις λαζοπουλο δαγκωτο.εδω εζησα να βλεπω πριν μια εβδομαδα περιπου μια ταινια στο σταρ και να κοβουν το προγρμαμμα με εκτακτο δελτιο ειδησεων επειδη η κυρια τζουλια εκανε μηνυση στον πατερα της..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom