streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Ή μου κάνεις πλάκα ή δεν έχεις παρακολουθήσει ποτέ εκπομπή του Λαζόπουλου. Τον Παπανδρέου τον ξέσκιζε ακόμη κι'όταν ήταν στην αντιπολίτευση, τον Καραμανλή τον έγλειφε ακόμη και στις χειρότερες στιγμές της θητείας του. Ξεχάσαμε ότι εν μέσω Βατοπαιδίου τον απεκάλεσε "ηθική μυγοσκοτώστρα" και γέλασε ο κάθε πικραμένος;
Το γεγονός ότι απέδωσε την ήττα του Βενιζέλου στα διαπλεκόμενα είναι δείγμα ανεξάρτητης γνώμης ή μήπως εμπάθεια σε συνδυασμό με πικρία για την ήττα του εκλεκτού των αφεντικών του;
Έχω δει αρκετές εκπομπές για να έχω άποψη. Και το τι έχει πει ο Λαζόπουλος για το gap δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχουν κατά καιρούς γράψει ή πει ο κομιστής (ειδικά από την τηλεόραση) ή πρωτοκλασάτα στελέχη του ΔΟΨ που τώρα γλύφουν εκεί που έφτυναν. Και δεν κατάλαβα, επειδή δηλαδή ο ποδηλάτης ήταν στην αντιπολίτευση ήταν και στο απυρόβλητο; Μαλακίες έλεγε και τότε (Λεφτά υπάρχουν τελικά γιωργάκη; ) μαλακίες λέει και κάνει και τώρα.
Όσο για τον κωστάκη, μπορεί να ήταν για τον πούτσο, αλλά δεν ήταν τόσο για τον πούτσο. Όπως και ο μπένυ στην τελική.
Και δεν κατάλαβα γιατί ο Θεοδωράκης, ή οποιοσδήποτε άλλος, είναι στο απυρόβλητο. Όταν λες μαλακίες θα υποστείς την κριτική ανεξαρτήτως ονόματος και προϊοστορίας.
A ναι, μαλακίες. Επειδή δηλαδή δεν θέλει να φάει αμάσητο το παραμύθι που σερβίρει το ραγκούσι.
Ειλικρινά είσαι τόσο πωρωμένος πασόκος που καταντάς αξιοθρήνητος.
Πες μας τώρα και για τον κακό Γλέζο που τον πήρε εργολαβία τώρα η χοντρή πουτάνα των τούρκων.