jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Το μνημόσυνο άρχισε στις 12.15' και τελείωσε στις 12.45'.
Ζωή σε λόγου μας.
Καλά σαράντα. 25 Ιουλίου, ώρα 12.00.
Το μνημόσυνο άρχισε στις 12.15' και τελείωσε στις 12.45'.
έφτασα... εδώ που είμαι έχουν το παλιό ωρολόγιο...
Ζωή σε λόγου μας.
Καλά σαράντα. 25 Ιουλίου, ώρα 12.00.
στους ρόλους των γέρων του Muppet Show
Δείτε,
Σύμφωνα με το τυπικό, σήμερα επρεπε να τελέσουμε απλό τρισάγιο. Κατ΄οικονομίαν όμως, δεδομένης της αγάπης προς τον εκλιπόντα αδελφό μας, τελέσαμε επιμνημόσυνη δέηση.
Η επόμενη, έχει ορισθεί, και θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή.
τα ξέρετε καλύτερα από εμένα, αναλάβετε εσείς την δέηση της 20ης Ιουλίου.
Εγώ υπέστην απειλάς κατά την τέλεση των καθηκόντων μου.
Δικαίως θα έλεγα, διότι το ξεχειλώσατε...
Δύο τρία χωρία εκ του τυπικού του μνημοσύνου
και μία ανάγνωσις εκ του Ιερού Ευαγγελίου? Περί της Αναστάσεως του Λαζάρου, της φωτοδοτούσης και ελπιδοφόρου τοιαύτης?
Ετραμπουκίσθην βιαίως και εκ θεσμικού φορέως ούτως ειπείν του σάιτ.
Και επαναλαμβάνω: Δικαίως.
Υποπέσατε σε αντιποίηση αρχής, αγαπητέ.
έλα τώρα να τον συγχωρέσεις… διάκονος είναι και έκανε προπόνηση
Αυτό ήταν πραγματική κατάρα :S
Όλα τα πράγματα κάπου τελειώνουν.
Έτσι είναι η φύση και έτσι είναι η ζωή ....
Απόψε, τελειώνει η παρουσία μου στο φόρουμ τούτο.
Ετσι τυπε, εγω που τον εζησα λιγοτερο απο ολους σχεδον εδω μεσα καταλαβα οτι εχω να κανω με εναν @ν@ρχιδο αντρα που με την προστασια τις αποστασης που του προσφερει το ιντερνετ εβριζε μανες, σπιτια κτλ μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα του ανδρικου φυλου.
Έγραψες ιστορία στο φόρουμ και θα μείνεις αξέχαστος. Από τις ελάχιστες προσωπικότητες που το πέτυχαν αυτό.
Ο όρος ΛΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ[sup]ΤΜ[/sup] πέρασε στο λεξικό του φόρουμ για να χαρακτηρίζει όχι απλά όσους έπεσαν μπροστά σου ηττημένοι αλλά τα νικ που γνώρισαν την απόλυτη ταπείνωση, που η αξιοπρέπεια τους ισοπεδώθηκε σαν να πέρασε απο πάνω της οδοστρωτήρας, που ένιωσαν τον εξευτελισμό σαν τους έριξε στα μπρούμυτα θαλάσσιος ελάφαντας και να τους βίασε την κωλοτρυπίδα κρατώντας τους ακινητοποιημένους με την τεράστια κοιλιά του.
Εκεί τους αφήνεις φεύγοντας, αποκαμωμένους, τσακισμένους, ξεβρακωμένους και καλυμένους ολόσωμα στα υγρά των περήφανων γεννητικών σου αδένων, να μην έχουν άλλη προσμονή, εκτός από την παλίρροια που θα τους πάρει και θα τους πνίξει μαζί με τη ντροπή τους. Με μία λέξη: ΛΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ[sup][size=6pt]ΤΜ[/size][/sup]!
Αντίο σου φίλε! Ήσουν μεγάλος!
βρε βρε!