nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ελα ρε τυπε τι κανεις πως ειναι εκει που πηγες
Ζέστη τύπε δεν το περίμενα.
ελα ρε τυπε τι κανεις πως ειναι εκει που πηγες
1)και σε διαφορετικες εποχες να εγιναν πχ τα 10 φετος τα 20 πριν 3 χρονια σημαινει οτι οι πολυτραυματιες τυχαιναν φροντιδας για 70 καταγματα μιλαμε οχι για 1 και 2
2)λαθος δεν αναφερονται απλα ως γενεαλογια αλλα ως ιερα προσωπα, πατριαρχες αν δεν κανω λαθος προσφωνουνται απο τον χριστιανισμο ως πατερες παππουδες κλπ του εβραϊκου εθνους και του ιησου
3)οταν η ιστορια διδασκει οτι ο αριστοτελης , ο δημοκριτος και αλλοι ειχαν βρει την αληθεια με την λογικη οφειλεις να να κανεις τα δικα τους συγγραματα ιερα κειμενα και οχι να τα καις οπως εξαφανισαν το 99% της αρχαιοελληνικης γραμματειας οι χριστιανοι και εκαναν ιερα τα ψεματα της βιβλου.
τραμουνταν ποσες ταπες εχει φαει αληθεια και συνεχιζεις? βαρυνεσαι και με το αιωνιο αγος που εδιωξες τον λακη που ανεβαζε ολη την ακροαματικοτητα για το σαητ. εγω πραγματικα εχω βαρεθει να σε ταπωνω και ειμαι και νεο μελος οι αλλοι οι καημενοι τι κουραγια εχουν??? πραγματικα βαριεμαι να απανταω συνεχεια να απανταω στην ισοπεδωτικη σου απλοϊκοτητα και θα σε αγνοω απο βαρεμαρα δεν θα ασχολουμαι συνεχεια να σου εξηγω γιατι πρεπει να αποδεχομαστε οτι 1+1=2
τυπε ο λακης σημαδεψε την νεα γενιααπόλυτε ... ενεφανίσθη νέα τεθλιμένη συγγενής ή χήρα του τραλαλάκη
ο παλιός τον τσίμπησε ;)
τυπε ο λακης σημαδεψε την νεα γενια![]()
χεζει ταφους τυπε?ο bourdeliotis δεν είναι ο Λάκης
Τον κατάλαβα από κανά δυό λεπτομέρειες που ανέφερε
Άσε που το στύλ είναι τελείως διαφορετικό
αυτος μας οδηγειο λακης ζει!![]()
χεζει ταφους τυπε?
αν οχι δεν ειναι αυτος![]()
που το ξερεις τυπε?και ο λακης βελγιο υποστηριζει στο μουντιαλ
που το ξερεις τυπε?![]()
μαν μου χει σπασει τα νευρα αυτη η κωλομαδα.παντως ειχες δικιο οτι θα πανε καλα στο μουντιαλκαι ο λακης βελγιο υποστηριζει στο μουντιαλ
αμα περασει αργεντινη ειναι ολα πιθαναμαν μου χει σπασει τα νευρα αυτη η κωλομαδα.παντως ειχες δικιο οτι θα πανε καλα στο μουντιαλ
δυσκολο.αν σου βγει και αυτη η προβλεψηαμα περασει αργεντινη ειναι ολα πιθανα
αμα κατεβασει την σωστη εντεκαδα..γιατι κανει μαλακιες ο βιλεμςδυσκολο.αν σου βγει και αυτη η προβλεψη![]()