Νέα

Ο αποχαιρετισμός του Lakis33 στο bou.com/ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΗ-καλυτερες στιγμές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε να δωθεί πρόσβαση στα μυνήματα του lakis33 ?

• Ναι, για εκπαιδευτικούς λόγους

Ψήφοι: 68 61,8%
  • Ναι, γιατί έχω δυσκοιλιότητα

Ψήφοι: 22 20,0%
  • Όχι, θα μυρίσει το πτώμα

Ψήφοι: 23 20,9%
  • Ναι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα

Ψήφοι: 3 2,7%
  • Προτιμώ να ποιώ τη νήσσα

Ψήφοι: 9 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

Επισκέπτης
Για σκεφτείτε να ήμουν φαντασιόπληκτος, και να ζούσα με την ψευδαίσθηση ότι τυγχάνω, εύρωστος, σωματώδης, μπονβιβέρ,  εξαιρετικός οδοντίατρος, άψογος οικογενειάρχης, μέγας πουτανιάρης, ικανότατος καρδιοκατακτητής, άνδρας των Ο.Υ.Κ, δεινός σκοπευτής, ανυπέρβλητος ραλίστας, άχαστος γουιντσέρφερ, εξυπνότερος του  Γιόζεφ Γκαίμπελς κ.λ.π!!!

Πάλι καλά λοιπόν, πού είμαι όπως με περιγράψατε.  :)

Φαίνεται αυτός που κάνει τον έξυπνο κα αυτός που ειναι. Εσυ τον κάνεις. Για αυτό εχεις κόμπλεξ με τον Λάκη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φαίνεται αυτός που κάνει τον έξυπνο κα αυτός που ειναι. Εσυ τον κάνεις. Για αυτό εχεις κόμπλεξ με τον Λάκη.

ρε μαλακα τι κολλημα εχεις φαει καθε μερα ολη μερα σκασε καμια ωρα. ο λακης εισαι?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

χτυπάει μια μέρα το κουδούνι του σπιτιού σου ανοίγεις την πόρτα και βλέπεις αφημένο στα χαλάκι ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα γύρω δεν είναι κανείς το παίρνεις μέσα πας να το μυρίσεις και χώνεις την μούρη σου στα σκατά που πολύ επιδέξια είχε κρύψει ανάμεσα στα λουλούδια ο φαρσέρ, περίγραψέ μου τα συναισθήματά σου εκείνη την στιγμή

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χτυπάει μια μέρα το κουδούνι του σπιτιού σου ανοίγεις την πόρτα και βλέπεις αφημένο στα χαλάκι ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα γύρω δεν είναι κανείς το παίρνεις μέσα πας να το μυρίσεις και χώνεις την μούρη σου στα σκατά που πολύ επιδέξια είχε κρύψει ανάμεσα στα λουλούδια ο φαρσέρ, περίγραψέ μου τα συναισθήματά σου εκείνη την στιγμή

θα χαρει που δεν τα πατησε

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Κοπρολαγνία???  :huh:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
θα χαρει που δεν τα πατησε

θετική στάση :thumbsup:

η επόμενη ερώτηση είναι αν πιστεύει πως θα έμπαινε στην διαδικασία να αναρρωτηθεί αν τα σκατά είναι ανθρώπινα ή σκύλου και στην δεύτερη υπόθεση αν συγκεκριμένα ήταν σκατά από το μπος του βάρου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom