gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Ευτυχως αυτο διαγραφηκε ο βλακας Λακης 33. Σκατα στα ποστ του
Ευτυχως αυτο διαγραφηκε ο βλακας Λακης 33. Σκατα στα ποστ του
Ναι ε? Δε μου7 λες πύραυλε σκουντ, ποιόν έβρισε και ποιανού τάφο έχεσε?εσενα ή κάποιου ιδιώτη γενικα΄? Βρες μου ενα τετοιο ποστ του.
Εβριζε πολιτικους οπως Παπανδρέου και Καραμανλής και αυτών τους τάφους γέμιζε σκατά οπως τους έπρεπε. Μήπως κόπτεσαι για δαύτα τα τομάρια, πολιτικά ορθέ μπαμπουίνε?
η μήπως κόπτεσαι για τους εγκληματίες που έβριζε, ελασίτες σφαγείς της Ουλεν, δεκεμβριανών, γενικά κομμουνιστών και τρομοκρατών σημερινών, Καλτεζας και δε συμμαζεύεται?
Δε μας χέζεις ρε που θα το παίξεις και δίκαιος, πουθενά και τιποτένιε.
Οσο για κάτι άλλους που το μεσημέρι λέγανε για ραντεβου και τατοιαύτα, για άτομα σα τον Λάκη, επειδή δε τον ξέρετε, αμα του την πέσει κανα ρέμουλο θα μιλήσει το σιδερικό. Δεν εχει τσαμπουκά. Εχει ουσια το πράμα. Αϊντε μπράβο, μαλακιστήρια.
Ακομα και το μηδενικο ειναι νουμερο αλλα το σκουπιδι σαν εσενα και το Λακη ειναι σκουπιδι και η θεση σας ειναι σε βοθρους και χωματερεςΕ όχι θα κάτσει να ασχολείται με μηδενικά σαν του λόγου σου.
Salve, ramus.
για τον πούτσο κλαίγανε και όλη νύχτα λέγανε:
Πούτσα μου,
που αγρίευες και θέριευες,
γινόσουν άνω κάτω
και ξέσκιζες της καθεμιάς
τον μούνο και τον πάτο
Μα τώρα πια ηρέμησες
δε μου ζητάς παιχνίδια
Μονάχα αναπαύεσαι
στα ένδοξα αρχίδια
Ακόμα και οπερέτα σε 3 πράξεις να συγγράψετε, το ξεφτίλισμα που φάγατε χθές, ένεκα της επιμονής σας σε ασυναρτησίες, δεν πρόκειται να ξεθωριάσει.
Bonam continuationem, ramus.
ακόμα και ολο το Βιργίλιο να παραθέσετε, ο μόνος εδω μέσα που σας εχει σε εκτίμηση είστε εσεις ο ίδιος. Αυτισμός λέγεται η ασθένεια σας σε συνδιασμό με κόμπλεξ κατωτερότητας που προσπαθείτε να το αντιμετωπίσετε με επιτηδευμένο στυλ γραψίματος.
Παραμυθιάζεις τον εαυτό σου. Διανοητικά αυτό ειναι αυτοκτονία αλλα εχει πολυ πλάκα για ολους τους άλλους.
Μην κρίνεις, εξ ιδίων, τα αλλότρια.ακόμα και ολο το Βιργίλιο να παραθέσετε, ο μόνος εδω μέσα που σας εχει σε εκτίμηση είστε εσεις ο ίδιος. Αυτισμός λέγεται η ασθένεια σας σε συνδιασμό με κόμπλεξ κατωτερότητας που προσπαθείτε να το αντιμετωπίσετε με επιτηδευμένο στυλ γραψίματος.
Παραμυθιάζεις τον εαυτό σου. Διανοητικά αυτό ειναι αυτοκτονία αλλα εχει πολυ πλάκα για ολους τους άλλους.
οπα μαν τον εχω και γω σε εκτιμηση και ο πηγασιοςακόμα και ολο το Βιργίλιο να παραθέσετε, ο μόνος εδω μέσα που σας εχει σε εκτίμηση είστε εσεις ο ίδιος. Αυτισμός λέγεται η ασθένεια σας σε συνδιασμό με κόμπλεξ κατωτερότητας που προσπαθείτε να το αντιμετωπίσετε με επιτηδευμένο στυλ γραψίματος.
o λακης στιγματισε μια ολοκληρη γενια
αλλαξε τον τροπο σκεψης πολλων τυπεo λακης στιγματισε μια ολοκληρη γενια
αλλαξε τον τροπο σκεψης πολλων τυπε
τυπε πλεον στο σαιτ θα υπαρχουν 2 εποχες
ακόμα και ολο το Βιργίλιο να παραθέσετε, ο μόνος εδω μέσα που σας εχει σε εκτίμηση είστε εσεις ο ίδιος. Αυτισμός λέγεται η ασθένεια σας σε συνδιασμό με κόμπλεξ κατωτερότητας που προσπαθείτε να το αντιμετωπίσετε με επιτηδευμένο στυλ γραψίματος.
Ο λακης ηταν βρωμερη κουραδα που εκανε το σαιτ βοθροτυπε πλεον στο σαιτ θα υπαρχουν 2 εποχες
η Π.Λ και η Μ.Λ
πριν λακη
μετα λακη
;)Για σκεφτείτε να ήμουν φαντασιόπληκτος, και να ζούσα με την ψευδαίσθηση ότι τυγχάνω, εύρωστος, σωματώδης, μπονβιβέρ, εξαιρετικός οδοντίατρος, άψογος οικογενειάρχης, μέγας πουτανιάρης, ικανότατος καρδιοκατακτητής, άνδρας των Ο.Υ.Κ, δεινός σκοπευτής, ανυπέρβλητος ραλίστας, άχαστος γουιντσέρφερ, εξυπνότερος του Γιόζεφ Γκαίμπελς κ.λ.π!!!
Πάλι καλά λοιπόν, πού είμαι όπως με περιγράψατε.