Νέα

Ο αποχαιρετισμός του Lakis33 στο bou.com/ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΗ-καλυτερες στιγμές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε να δωθεί πρόσβαση στα μυνήματα του lakis33 ?

• Ναι, για εκπαιδευτικούς λόγους

Ψήφοι: 68 61,8%
  • Ναι, γιατί έχω δυσκοιλιότητα

Ψήφοι: 22 20,0%
  • Όχι, θα μυρίσει το πτώμα

Ψήφοι: 23 20,9%
  • Ναι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα

Ψήφοι: 3 2,7%
  • Προτιμώ να ποιώ τη νήσσα

Ψήφοι: 9 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.227
Πόντοι
25.467
Ναι ε? Δε μου7 λες πύραυλε σκουντ, ποιόν έβρισε και ποιανού τάφο έχεσε?εσενα ή κάποιου ιδιώτη γενικα΄? Βρες μου ενα τετοιο ποστ του.

Εβριζε πολιτικους οπως Παπανδρέου και Καραμανλής και αυτών τους τάφους γέμιζε σκατά οπως τους έπρεπε. Μήπως κόπτεσαι για δαύτα τα τομάρια, πολιτικά ορθέ μπαμπουίνε?
η μήπως κόπτεσαι για τους εγκληματίες που έβριζε, ελασίτες σφαγείς της Ουλεν, δεκεμβριανών, γενικά κομμουνιστών και τρομοκρατών σημερινών, Καλτεζας και δε συμμαζεύεται?

Δε μας χέζεις ρε που θα το παίξεις και δίκαιος, πουθενά και τιποτένιε.

Οσο για κάτι άλλους που το μεσημέρι λέγανε για ραντεβου και τατοιαύτα, για άτομα σα τον Λάκη, επειδή δε τον ξέρετε, αμα του την πέσει κανα ρέμουλο θα μιλήσει το σιδερικό. Δεν εχει τσαμπουκά. Εχει ουσια το πράμα. Αϊντε μπράβο, μαλακιστήρια.

:2funny: :2funny: :2funny:

Salve, ramus.  :)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Ε όχι θα κάτσει να ασχολείται με μηδενικά σαν του λόγου σου. :dancing: :dancing:
Ακομα και το μηδενικο ειναι νουμερο αλλα το σκουπιδι σαν εσενα και το Λακη  ειναι σκουπιδι  και η θεση σας ειναι σε βοθρους και χωματερες

Επισκέπτης

για τον πούτσο κλαίγανε και όλη νύχτα λέγανε:

Πούτσα μου,
που αγρίευες και θέριευες,
γινόσουν άνω κάτω
και ξέσκιζες της καθεμιάς
τον μούνο και τον πάτο

Μα τώρα πια ηρέμησες
δε μου ζητάς παιχνίδια
Μονάχα αναπαύεσαι
στα ένδοξα αρχίδια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.227
Πόντοι
25.467
για τον πούτσο κλαίγανε και όλη νύχτα λέγανε:

Πούτσα μου,
που αγρίευες και θέριευες,
γινόσουν άνω κάτω
και ξέσκιζες της καθεμιάς
τον μούνο και τον πάτο

Μα τώρα πια ηρέμησες
δε μου ζητάς παιχνίδια
Μονάχα αναπαύεσαι
στα ένδοξα αρχίδια

Ακόμα και οπερέτα σε 3 πράξεις να συγγράψετε, το ξεφτίλισμα που φάγατε χθές, ένεκα της επιμονής σας σε ασυναρτησίες, δεν πρόκειται να ξεθωριάσει.

Bonam continuationem, ramus.  :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
wtf??? :o :o :o :o :o :o

τι εγινε ο λακης33  :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Ακόμα και οπερέτα σε 3 πράξεις να συγγράψετε, το ξεφτίλισμα που φάγατε χθές, ένεκα της επιμονής σας σε ασυναρτησίες, δεν πρόκειται να ξεθωριάσει.

Bonam continuationem, ramus.  :)

ακόμα και ολο το Βιργίλιο να παραθέσετε, ο μόνος εδω μέσα που σας εχει σε εκτίμηση είστε εσεις ο ίδιος. Αυτισμός λέγεται η ασθένεια σας σε συνδιασμό με κόμπλεξ κατωτερότητας που προσπαθείτε να το αντιμετωπίσετε με επιτηδευμένο στυλ γραψίματος.
Παραμυθιάζεις τον εαυτό σου. Διανοητικά αυτό ειναι αυτοκτονία αλλα εχει πολυ πλάκα για ολους τους άλλους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Υπερασπιζονται οι αλλοι τις αποψεις ενος διανοητικα αναπηρου φαντασιοπληκτου,μονο και μονο επειδη ειναι χρυσαυγιτης. :S
Ποση αλλη αποδειξη πια για την ανοησια των περισσοτερων χρυσαυγιτων.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ακόμα και ολο το Βιργίλιο να παραθέσετε, ο μόνος εδω μέσα που σας εχει σε εκτίμηση είστε εσεις ο ίδιος. Αυτισμός λέγεται η ασθένεια σας σε συνδιασμό με κόμπλεξ κατωτερότητας που προσπαθείτε να το αντιμετωπίσετε με επιτηδευμένο στυλ γραψίματος.
Παραμυθιάζεις τον εαυτό σου. Διανοητικά αυτό ειναι αυτοκτονία αλλα εχει πολυ πλάκα για ολους τους άλλους.

Μην παίρνεις και όρκο.

Επισκέπτης
Βλέπω ότι Ο Λάκης έχει σταματήσει να γράφει αλλά ακόμη απασχολεί το φόρουμ.
Ήταν μια προσωπικότητα που άφησε την σφραγίδα του στο μπου.
Σε κάποιους άρεσε σε καποιους άλλους όχι.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Μην κρίνεις, εξ ιδίων, τα αλλότρια.
ΥΓ.Οτι είναι να γράψετε, να το γράψετε τάχιστα, γιατί στις 100 σελ.το κλειδώνω  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οπα μαν τον εχω και γω σε εκτιμηση και ο πηγασιος

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
o λακης στιγματισε μια ολοκληρη γενια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.227
Πόντοι
25.467

Για σκεφτείτε να ήμουν φαντασιόπληκτος, και να ζούσα με την ψευδαίσθηση ότι τυγχάνω, εύρωστος, σωματώδης, μπονβιβέρ,  εξαιρετικός οδοντίατρος, άψογος οικογενειάρχης, μέγας πουτανιάρης, ικανότατος καρδιοκατακτητής, άνδρας των Ο.Υ.Κ, δεινός σκοπευτής, ανυπέρβλητος ραλίστας, άχαστος γουιντσέρφερ, εξυπνότερος του  Γιόζεφ Γκαίμπελς κ.λ.π!!!

Πάλι καλά λοιπόν, πού είμαι όπως με περιγράψατε.  :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Για σκεφτείτε να ήμουν φαντασιόπληκτος, και να ζούσα με την ψευδαίσθηση ότι τυγχάνω, εύρωστος, σωματώδης, μπονβιβέρ,  εξαιρετικός οδοντίατρος, άψογος οικογενειάρχης, μέγας πουτανιάρης, ικανότατος καρδιοκατακτητής, άνδρας των Ο.Υ.Κ, δεινός σκοπευτής, ανυπέρβλητος ραλίστας, άχαστος γουιντσέρφερ, εξυπνότερος του  Γιόζεφ Γκαίμπελς κ.λ.π!!!

Πάλι καλά λοιπόν, πού είμαι όπως με περιγράψατε.  :)
;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom