apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Δηλαδη καποιοι αφηναν με διαθηκη τα οπλα τους στο Λακη επειδη τους εκανε εμφυτευματα?
Δηλαδη καποιοι αφηναν με διαθηκη τα οπλα τους στο Λακη επειδη τους εκανε εμφυτευματα?
Δικαστηριων ή επιμελητρια?κλητηρας ειναι η εριναλ ηλιθιε.
μπορει να εισαι και ο οδοντοτεχνιτης που του παραγγελνει τις μασελες λεμε τωραΜπορεί να ειναι ξάδερφος μου. Μπορεί να εχω παντρευτεί την αδερφή του ή αυτός τη δική μου, που ξέρεις??
Εχει παρει την αδελφη σου και ανεχεσαι να την κερατωνει ασυστολα ρε τύπε?Μπορεί να ειναι ξάδερφος μου. Μπορεί να εχω παντρευτεί την αδερφή του ή αυτός τη δική μου, που ξέρεις??
αγνωστες λεξεις αυτες για τον αλεξ τυπε :SΕπειδή ττον αγάπησαν σα ανθρωπο, τον εκτίμησαν σα χαρακτήρα και τον παραδέχτηκαν σαν παλικάρι.
και ελιες θρουμπες τυπεκαποιοι του αφηναν ενα κιλο φετα.
Ω συγνωμη δεν ηξερα!Μπορεί να ειναι ξάδερφος μου. Μπορεί να εχω παντρευτεί την αδερφή του ή αυτός τη δική μου, που ξέρεις??
μεταξυ κατεργαραιων....Εχει παρει την αδελφη σου και ανεχεσαι να την κερατωνει ασυστολα ρε τύπε?
Τα τελευταία χρόνια που γινόταν η μανούρα με τις φωτό παρακολουθούσα.
τυπε αυτα ειναι απορρητα....παρακολουθει κι ο σφακιανακηςΤα τελευταία χρόνια που γινόταν η μανούρα με τις φωτό παρακολουθούσα. Ο Λόπεζ τι έβαλε ρε παλικάρια? ΤΙ ανέβασε?
Τι έδειχνε η φωτό που ανέβασε???
αποδειξε το
τυπε αυτα ειναι απορρητα....παρακολουθει κι ο σφακιανακης
Ανέβασες κάτι ναι ή ου?Ασε τα πούστικα.
Και του αφησαν αυτα και οχι €€€€€€?Επειδή ττον αγάπησαν σα ανθρωπο, τον εκτίμησαν σα χαρακτήρα και τον παραδέχτηκαν σαν παλικάρι.
για το γιο του τραβατρόμπα να μη λέγεται κάτι και σωστά. 25 ετών άτομο. Για τα παιδιά του Λάκη που ειναι μικρά μπορεί να τα βρίζει ο καθένας ετσι? Τέτοια ειναι η δικαιοσύνη σας? Νεοδημοκράτικη?