gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τα λεφτα απ τα χωραφια στο μουνι κ στην ταβερνα.πρωτογενης παραγωγη τυπε......
καλα τα ελεγε το πασοκ
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/344206/pasok-afisa-9.jpg[/img[/URL]]
[/quote]οποτε αν πειναει ο μπιλ σερετης και εχει και μπρατσα που εχει καθοτι χρυσαυγιτης να ρθει εδω να μαζεψουμε το βαμπακι και θα παρει καλο μεροκαματο και να αφησει τα πακια και τα αφγανια
παντως αν δεν παριστανε ψευδως τον βατραχο δεν θα τον ειχα γαμησει τοσο πολυ.
θυμαμαι εγω ,εβαλεΘυμάται κανείς ο Έκτωρ Λόπεζ να έβαλε καμία φωτό? γιατι κάτι λέει εδω οτι τον γάμησε.
Ο λόπεζ ζήταγε φωτο, ο Λάκης έβαλε. Ο λόπεζ έβαλε φωτό????
Θυμάται κανείς?
θυμαμαι εγω ,εβαλε
ε φιλε ας παρακολουθουσες να εβλεπες.....τι να σου κανω εγω τωρα εντατικα θερινα φροντιστηρια ;;;Και τι φωτογραφία έβαλε ο Λόπεζ? Που ειναι η φωτό?
Και τι φωτογραφία έβαλε ο Λόπεζ? Που ειναι η φωτό?
ε φιλε ας παρακολουθουσες να εβλεπες.....τι να σου κανω εγω τωρα εντατικα θερινα φροντιστηρια ;;;
ειδες δεν παρακολουθεις.
Ασε, αμα λες κάτι να το αποδικνύεις.
Κι εγω λέω οτι εισαι τούρκος
Λοιπόν ακού κι εσυ και ολοί σας.
Τον Λάκη τον ξέρει ενας φίλος. Εχει πολλά κυνηγετικά όπλα, ειναι δεινός σκοπευτής και άνθρωπος με ήθος, τιμή και λόγο.
Εχει κάνει στα ΟΥΚ, ειναι αυτοδημιούργητος και λεβέντης.
Αν ολα αυτά σας κάνουν να κομπλάρετε και θέλετε να τον βγάλετε άχρηστο και να τον μειώσετε τότε απλά ξυδάκι για τη σαλάτα σας.
Ενα τίποτα είστε, κατι κομπλεξικοί μαλάκες - οσοι προσπαθε΄΄ιτε να τον μειώσετε.Μηδενικά ξεφτιλισμένοι
τουρκος ειμαι που το βρηκες;στην ΜΙΤ ταγματαρχηςΑσε, αμα λες κάτι να το αποδικνύεις.
Κι εγω λέω οτι εισαι τούρκος
αυτο ακουστηκε πιο σεξιτουρκος ειμαι που το βρηκες;στην ΜΙΤ ταγματαρχης
γλυφαδα ή πατησια;ξεχασες να πεις οτι μενει και στη γλυφαδα
ξεχασες να πεις οτι μενει και στη γλυφαδα
Πώς το αποδεικνύεις?Ασε, αμα λες κάτι να το αποδικνύεις.
Λοιπόν ακού κι εσυ και ολοί σας.
Τον Λάκη τον ξέρει ενας φίλος. Εχει πολλά κυνηγετικά όπλα, ειναι δεινός σκοπευτής και άνθρωπος με ήθος, τιμή και λόγο.