apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο λακης ζει!Τύποι τωρα ο Λάκης θα αποκαλείται εφεξής μακαριστός ?
ο λακης ζει!Τύποι τωρα ο Λάκης θα αποκαλείται εφεξής μακαριστός ?
3 ραντεβου θανατου σε μια μερα τυπε?
ενταξει ειπαμε οτι ειναι πολεμαρχος αλλα οχι και ετσι :S
το ηξερες οτι το νικ του εξω απτο σαιτ ηταν ο σιδερας?Γιατι διώξατε τον Λάκη ρε αλήτες?Δεν συγκινείστε απο το πονεμένο βιογραφικό του?
τυπ ο λακης δεν ασχολουνταν με μαχαιριαΚι όμως μαν. Ήταν ιστορικό βράδυ εκείνο για το σάιτ, ο λάκης πληκτρολογούσε με το μαχαίρι στα δόντια.
Ποιο αναρχοκουμουνι τον έφαγε εδώ ξέρουμε?το ηξερες οτι το νικ του εξω απτο σαιτ ηταν ο σιδερας?
Εδώ είναι βδομάδα παρά βδομάδα αλλάζει νικ γιατί τον μπανάρουν.Ρε μλκς, ο παπατρολλης είναι ακόμα εδώ;
ο εριναλΠοιο αναρχοκουμουνι τον έφαγε εδώ ξέρουμε?
Ποιο αναρχοκουμουνι τον έφαγε εδώ ξέρουμε?
Εδώ είναι βδομάδα παρά βδομάδα αλλάζει νικ γιατί τον μπανάρουν.
οποιος τον εφαγε καλα θα κανει να εχει τον νου του :SΠοιο αναρχοκουμουνι τον έφαγε εδώ ξέρουμε?
Θα σε γελάσω ρε αγάπη και δεν θέλω.Έλα, με τι νικ μπαίνει τώρα; Μου χει λείψει το μπου..
με το ροβεσπιερος καταφερε κ εφτασε περιπου τα 2000 ποστς...αλλα μετα καποιος ακαρδος μονδ τον εφαγεΈλα, με τι νικ μπαίνει τώρα; Μου χει λείψει το μπου..
με το ροβεσπιερος καταφερε κ εφτασε περιπου τα 2000 ποστς...αλλα μετα καποιος ακαρδος μονδ τον εφαγε
Θα τον κυνηγάμε σε κάθε του ποστ.Δεν θα βρει ησυχία στο μπου.οποιος τον εφαγε καλα θα κανει να εχει τον νου του :S
Δεν υπαρχει περιπτωση κανεις απο τους πρωην νοντοτυπους να βρει γκομενα.λες να βρηκε γκομενα μαν???? και να προδωσε την ιδεολογια του....ή να το γυρισε στο κεμπαμπ (απ το φαλαφελ)
ο τρανι τον εδωσε στους διαχειρισταςοποιος τον εφαγε καλα θα κανει να εχει τον νου του :S
εννοουσα οτι ο θεος συγχωρει ο λακης ποτέΘα τον κυνηγάμε σε κάθε του ποστ.Δεν θα βρει ησυχία στο μπου.
τον ρουφιανεψε δηλαδη τυπε?ο τρανι τον εδωσε στους διαχειριστας