Νέα

Ο αποχαιρετισμός του Lakis33 στο bou.com/ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΗ-καλυτερες στιγμές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θέλετε να δωθεί πρόσβαση στα μυνήματα του lakis33 ?

• Ναι, για εκπαιδευτικούς λόγους

Ψήφοι: 67 62,0%
  • Ναι, γιατί έχω δυσκοιλιότητα

Ψήφοι: 22 20,4%
  • Όχι, θα μυρίσει το πτώμα

Ψήφοι: 22 20,4%
  • Ναι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα

Ψήφοι: 3 2,8%
  • Προτιμώ να ποιώ τη νήσσα

Ψήφοι: 9 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Επισκέπτης
Μια αγνωστη πτυχή της ιστορίας του. φωτό που μου έδω σε πρόσφατα, τα φυσίγγια πρόχειρα!
sc_shells.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
σαβρουκο, τωρα που ειναι επισκεπτης πεταξες κι εσυ τη σκουφια σου...οταν ηταν μελος και υπηρχε περιπτωση ραντεβου θανατου κοκοκο κι εσυ  :birdman:

γιαυτο ο σαβρας βγηκε τωρα να το παιξει αντρας, απο κοντα του φευγανε τα κακα για να συναντησει το λακη  :rockon:

Μαλάκα Μέμο.

Ο Λάκης δεν ερχόνταν σε ραντεβού θανάτου. Ποτέ δεν εμφανίστηκε, ούτε πρόθεση είχε να εμφανιστεί, ούτε θα εμφανιστεί ποτέ στο μέλλον.

Εσύ έρχεσαι;

Γιατί σε έχω καλέσει εσένα μαζί με τον πρώην εραστή κολλητό σου Ράφμαν και το κάνατε και οι 2 αβαβά.

ποιος να ερθει ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και ο nick τα ιδια , ολη η νωντοπαρεα ενα ματσο χεσμενα βρακια

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ενα Λακο-ραντεβου θανατου δεθυμαμαιμεποιον που ειχε δωθει Αγιο Κωνσταντινο στο φλοκαφε απεναντι δεν ευδοκιμησε τυποι?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
εσυ μετα τα απογευματινα χαιρια σου δεν θα αυτοδιαγραφεις;

που δεν γαμησα λες το κοσμα ε ... οχι ακομα , του ετοιμαζω το ταφο και μετα βλεπουμε τι θα κανω , αν προλαβω θα σου ριξω και ενα μανικι στο ενδιαμεσο για να μην ζηλευεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ενα Λακο-ραντεβου θανατου δεθυμαμαιμεποιον που ειχε δωθει Αγιο Κωνσταντινο στο φλοκαφε απεναντι δεν ευδοκιμησε τυποι?

Για τον λάκη33 μιλάμε ρε μαν, φυσικά και δεν πήγε. Εκείνο το βράδυ του είχε προτείνει ραντεβού ο Άγιος, μετά ο Λόπεζ (αυτό που λες, στον Αγ. Κωνσταντίνο) και αμέσως μετά εγώ. Άφαντος φυσικά.

Κάτι μου λέει ότι τώρα κάνει ότι κάναμε πριν την επιθεώρηση της Παρασκευής: Γυαλίζει κάνες, ξύνει ξιφολόγχες και ετοιμάζεται.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για τον λάκη33 μιλάμε ρε μαν, φυσικά και δεν πήγε. Εκείνο το βράδυ του είχε προτείνει ραντεβού ο Άγιος, μετά ο Λόπεζ (αυτό που λες, στον Αγ. Κωνσταντίνο) και αμέσως μετά εγώ. Άφαντος φυσικά.

Κάτι μου λέει ότι τώρα κάνει ότι κάναμε πριν την επιθεώρηση της Παρασκευής: Γυαλίζει κάνες, ξύνει ξιφολόγχες και ετοιμάζεται.
3 ραντεβου θανατου σε μια μερα τυπε?
ενταξει ειπαμε οτι ειναι πολεμαρχος αλλα οχι και ετσι :S

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.071
Πόντοι
2.606
Τύποι τωρα ο Λάκης θα αποκαλείται εφεξής μακαριστός ? :think:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Έχω κλασει στα γέλια. Τόσο γέλιο έχω να ρίξω από την εποχή παπιου.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Κι όσο για την Ιστορία του πατέρα μου που ανέφερα είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Ο τύπος ήταν ασήμαντος, μπατήρης. Είχε ένα σιδεράδικο που δούλευε ο ίδιος, μόνος του μέχρι το 1978. Μετά πήρε κι έναν εργάτη, τον οποίο είχε ασφαλισμένο κανονικά και ήταν κολλητός του, δεν είχε κανένα παράπονο. Από κάποια φάση και μετά άρχισαν να βάζουν κουφώματα αλουμινίου που γίνονταν της μόδας εκείνη την εποχή.

Για να καταλάβετε για τι επιχείρηση μιλάμε, το μαγαζί του ήταν 70τ.μ. νοικιασμένο και για πελατες είχε 2-3 εργολάβους του κώλου.Επιπλέον άλλαζε και καμιά μπαλκονόπορτα σε κάτι γριές κτλ που ανακαίνιζαν διάφορα κωλόσπιτα.

Ε όπως και να έχει τα 7.000.000 πρόστιμο ήταν πολλά ρε πούστη.Πούλησε το σπίτι μας και ένα φορτηγό volkswagen που είχε και είχε πάρει και γαμώ τα δανεικά για να ξοφλήσει. Μέχρι και το ακορντεόν του είχε πουλήσει.

Και όλα αυτά επειδή είχε κάνει τη μαλακία και τσακωνόταν με κάτι παλιά κουμμούνια στα καφενεία και επειδή ... διάβαζε ΒΡΑΔΥΝΗ δημοσίως στην Κοκκινιά.Από μαλακίες τον είχαν άχτι.
Γιατι διώξατε τον Λάκη ρε αλήτες?Δεν συγκινείστε απο το πονεμένο βιογραφικό του? :rockon: :rockon: :rockon:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
3 ραντεβου θανατου σε μια μερα τυπε?
ενταξει ειπαμε οτι ειναι πολεμαρχος αλλα οχι και ετσι :S
Δεν πηγε γιατι σκεφτηκε το site τυπε..θα ξεμενε απο μελη αν εβγαινε για παγανια οποτε του το ζητουσαν :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom