Επισκέπτης
Μια αγνωστη πτυχή της ιστορίας του. φωτό που μου έδω σε πρόσφατα, τα φυσίγγια πρόχειρα!
σαβρουκο, τωρα που ειναι επισκεπτης πεταξες κι εσυ τη σκουφια σου...οταν ηταν μελος και υπηρχε περιπτωση ραντεβου θανατου κοκοκο κι εσυ
γιαυτο ο σαβρας βγηκε τωρα να το παιξει αντρας, απο κοντα του φευγανε τα κακα για να συναντησει το λακη
Μαλάκα Μέμο.
Ο Λάκης δεν ερχόνταν σε ραντεβού θανάτου. Ποτέ δεν εμφανίστηκε, ούτε πρόθεση είχε να εμφανιστεί, ούτε θα εμφανιστεί ποτέ στο μέλλον.
Εσύ έρχεσαι;
Γιατί σε έχω καλέσει εσένα μαζί με τον πρώηνεραστήκολλητό σου Ράφμαν και το κάνατε και οι 2 αβαβά.
τυπε η νωντοπαρεα διαλυθηκεποιος να ερθει ?
και ο nick τα ιδια , ολη η νωντοπαρεα ενα ματσο χεσμενα βρακια
τυπε η νωντοπαρεα διαλυθηκε
ο νωντας αγνοειται :S
εσυ μετα τα απογευματινα χαιρια σου δεν θα αυτοδιαγραφεις;ποιος να ερθει ?
και ο nick τα ιδια , ολη η νωντοπαρεα ενα ματσο χεσμενα βρακια
λες να βρηκε γκομενα μαν???? και να προδωσε την ιδεολογια του....ή να το γυρισε στο κεμπαμπ (απ το φαλαφελ)τυπε η νωντοπαρεα διαλυθηκε
ο νωντας αγνοειται :S
βρεθηκαν σε ραντεβου θανατου και ο ενας σκοτωσε τον αλλον
οχι τυπε ο νωντας αποφασισε να απομακρυνθει απτα εγκοσμιαβρεθηκαν σε ραντεβου θανατου και ο ενας σκοτωσε τον αλλον
εσυ μετα τα απογευματινα χαιρια σου δεν θα αυτοδιαγραφεις;
οχι τυπε ο νωντας αποφασισε να απομακρυνθει απτα εγκοσμια
ενα Λακο-ραντεβου θανατου δεθυμαμαιμεποιον που ειχε δωθει Αγιο Κωνσταντινο στο φλοκαφε απεναντι δεν ευδοκιμησε τυποι?
Γυαλίζει κάνες, ξύνει ξιφολόγχες και ετοιμάζεται.
3 ραντεβου θανατου σε μια μερα τυπε?Για τον λάκη33 μιλάμε ρε μαν, φυσικά και δεν πήγε. Εκείνο το βράδυ του είχε προτείνει ραντεβού ο Άγιος, μετά ο Λόπεζ (αυτό που λες, στον Αγ. Κωνσταντίνο) και αμέσως μετά εγώ. Άφαντος φυσικά.
Κάτι μου λέει ότι τώρα κάνει ότι κάναμε πριν την επιθεώρηση της Παρασκευής: Γυαλίζει κάνες, ξύνει ξιφολόγχες και ετοιμάζεται.
3 ραντεβου θανατου σε μια μερα τυπε?
ενταξει ειπαμε οτι ειναι πολεμαρχος αλλα οχι και ετσι :S
Γιατι διώξατε τον Λάκη ρε αλήτες?Δεν συγκινείστε απο το πονεμένο βιογραφικό του?Κι όσο για την Ιστορία του πατέρα μου που ανέφερα είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Ο τύπος ήταν ασήμαντος, μπατήρης. Είχε ένα σιδεράδικο που δούλευε ο ίδιος, μόνος του μέχρι το 1978. Μετά πήρε κι έναν εργάτη, τον οποίο είχε ασφαλισμένο κανονικά και ήταν κολλητός του, δεν είχε κανένα παράπονο. Από κάποια φάση και μετά άρχισαν να βάζουν κουφώματα αλουμινίου που γίνονταν της μόδας εκείνη την εποχή.
Για να καταλάβετε για τι επιχείρηση μιλάμε, το μαγαζί του ήταν 70τ.μ. νοικιασμένο και για πελατες είχε 2-3 εργολάβους του κώλου.Επιπλέον άλλαζε και καμιά μπαλκονόπορτα σε κάτι γριές κτλ που ανακαίνιζαν διάφορα κωλόσπιτα.
Ε όπως και να έχει τα 7.000.000 πρόστιμο ήταν πολλά ρε πούστη.Πούλησε το σπίτι μας και ένα φορτηγό volkswagen που είχε και είχε πάρει και γαμώ τα δανεικά για να ξοφλήσει. Μέχρι και το ακορντεόν του είχε πουλήσει.
Και όλα αυτά επειδή είχε κάνει τη μαλακία και τσακωνόταν με κάτι παλιά κουμμούνια στα καφενεία και επειδή ... διάβαζε ΒΡΑΔΥΝΗ δημοσίως στην Κοκκινιά.Από μαλακίες τον είχαν άχτι.
Δεν πηγε γιατι σκεφτηκε το site τυπε..θα ξεμενε απο μελη αν εβγαινε για παγανια οποτε του το ζητουσαν3 ραντεβου θανατου σε μια μερα τυπε?
ενταξει ειπαμε οτι ειναι πολεμαρχος αλλα οχι και ετσι :S