Νέα

Ο αποχαιρετισμός του Lakis33 στο bou.com/ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΗ-καλυτερες στιγμές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε να δωθεί πρόσβαση στα μυνήματα του lakis33 ?

• Ναι, για εκπαιδευτικούς λόγους

Ψήφοι: 68 61,8%
  • Ναι, γιατί έχω δυσκοιλιότητα

Ψήφοι: 22 20,0%
  • Όχι, θα μυρίσει το πτώμα

Ψήφοι: 23 20,9%
  • Ναι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα

Ψήφοι: 3 2,7%
  • Προτιμώ να ποιώ τη νήσσα

Ψήφοι: 9 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε, σιγουρος δεν ειμαι. Το ομολογω ομως, μια υποψια την εχω απο το στυλ γραψιματος. Εξαλλου δεν ειναι κακο να επιστρεψει, το αντιθετο μαλιστα. Εγω τον θελω τον Λακη πίσω. Ποτέ δεν ειχαμε προβλημα μεταξυ μας.
Συμβουλή.
Αφού τον αγαπάω τον Άλεξ.
Κρίμα θα είναι να βρεθεί τρυφερούδι μπροστά σε κανέναν Πολέμαρχο Lakis33
που θα είναι ο Μαγγανάς του επερχόμενου ....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.480
Πόντοι
506
Δεν ειναι το ιδιο τύπε. Προσπαθωντας να κρατησει τα προσχηματα, δεν εχει το γνωστο στυλ Λακη που ολοι αγαπησαμε.
καρφώθηκε από ``τους αραπάδες της μυκόνου`` το είχε γράψει έτσι ακριβώς, ενώ είναι γνωστό ότι τον Αυστραλό τον είχε σκοτώσει Ελληνας, ο Λάκης επέμενε σαν γνώστης των μυκονιάτικων μαγαζιών ότι τον είχαν φάει αραπάδες μπράβοι... Αυτός είναι μην το ψάχνει 100%

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Συμβουλή.
Αφού τον αγαπάω τον Άλεξ.
Κρίμα θα είναι να βρεθεί τρυφερούδι μπροστά σε κανέναν Πολέμαρχο Lakis33
που θα είναι ο Μαγγανάς του επερχόμενου ....
Απο ολο αυτο, κραταω οτι με αγαπαει.

Επισκέπτης
Μαλάκα πίκατσου απο το 2007 βλέπεις Λάκηδε ςμπροστά σου?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, πεθαινωωωωωωωωωωωωω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κρατήσου ρε, έρχονται τα παιδια με τις άσπρες ρόμπες, να πάρουν την αρχιρόμπα, χαχαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τυπε μπροστα σε οτι ελεγε σε αλλους αντιφρονουντες αυτα ειναι ερωτολογα :grin:
Τύπε, τωρα που ειπε "πικατσου" ο αλλος, θυμηθηκα εκεινον τον τιτανα τον Πιπατσού, τι απεγινε αυτη η μεγαλη μορφη  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε, τωρα που ειπε "πικατσου" ο αλλος, θυμηθηκα εκεινον τον τιτανα τον Πιπατσού, τι απεγινε αυτη η μεγαλη μορφη  :2funny:
τυπε ο πιπατσου ηταν μεγαλη μορφη
θα εμπλεξε και αυτος σε καμια παρτουζα οπως ο τυπος χυσανθος :S

Επισκέπτης
καρφώθηκε από ``τους αραπάδες της μυκόνου`` το είχε γράψει έτσι ακριβώς, ενώ είναι γνωστό ότι τον Αυστραλό τον είχε σκοτώσει Ελληνας, ο Λάκης επέμενε σαν γνώστης των μυκονιάτικων μαγαζιών ότι τον είχαν φάει αραπάδες μπράβοι... Αυτός είναι μην το ψάχνει 100%

Καυλώνεις με αραπάδες τραβέλια?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

α ναι?  :2funny:

Επισκέπτης

Ναι, βέεεβαια. Για δες τι έλεγε αυτός που το είπε αυτο:

λοιπόν μάγκες, εγώ έχω ένα λογαριασμό στο fb ψευτικο, εκεί έχω κα΄νει φίλες πολλές τάνες, γκόμενες ξέκωλα και κάποια βέλια, μέσα σε αυτά είναι και αυτή, σαν Τζίνα Θεου
λοιπόν πριν 1-2 μήνες είχε ή ίδια δημοσιοποίηση στον τοίχο της ότι είναι οροθετική και μάλιστα ότι είναι περήφανη για αυτό.
Εγώ δεν είμαι κανένας χθεσινός στο φόρουμ ούτε έχω κανένα συμφέρων, ούτε είχα σκοπό να το αποκαλύψω αν δεν το είχε κάνει από μόνη της...Εγώ το λέω εσείς κάντε  ότι καταλαβαίνετε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ξεροχυνω με την ποκερικη μαχη αρχειων. κοντρα ρελανς στη ρελανς  :rockon:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.480
Πόντοι
506
οχι δεν το θυμαμαι, αν το εχει πει οντως ετσι ειναι δυνατο καρφωμα.
δεν έχω όρεξη να κάτσω να το βρω , αλλά έτσι είχε πει, το έφερε η κουβέντα και λέει για τους αραπάδες μπράβους, ρε του λένε τι αραπάδες ο τάδε τον έφαγε με όνομα και φωτο, που ξέρετε εσείς έχετε παέι σ΄αυτά τα μαγαζιά εγω παώ συνέχεια και τα ξερω βλέπω και του μαυρους μπράβους... και ξέρεις το γνωστό ύφος του λακη...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.480
Πόντοι
506
ξεροχυνω με την ποκερικη μαχη αρχειων. κοντρα ρελανς στη ρελανς  :rockon:
ο άλλος ο μαλάκας θα κάτσει όλη την νύχτα να διαβάσει τα  5134 ποστ μου, μόνο που εγώ, από αυτά, δεν παίρνω ούτε ένα πίσω...

Επισκέπτης
για την ώρα ο μόνος που έχει αποδειχθεί ότι καύλωνε με αραπάδες και πάκηδες ήταν ο συχωρεμένος ο λάκης..

Εχεις χάσει κάθε έννοια τιμής. Τέτοιο αυτοξεφτίλισμα οπως έκανες εσυ στον εαυτό σου δεν εχει ξαναγίνει ουτε στο μπουρδελα ουτε πουθενα. Η προσβολή νεκρου ειναι αδίκημα διώκεται απ το νόμο. Αμα θέλει σε καταγκέλει και σου ρχεται το τζιπάκι της μπατσαρίας εξω απ το σπίτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom