redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Εκεί περιμένεις στην ουρά καμιά ώρα τύπε :SΜη μου πείτε στην Αιόλου δίπλα στα λουγκράδικα.
Καλά, ο Μέμος εκεί είναι θαμώνας.......
Εκεί περιμένεις στην ουρά καμιά ώρα τύπε :SΜη μου πείτε στην Αιόλου δίπλα στα λουγκράδικα.
για να φας φαλαφελ ή για να σε γαμησουν;Εκεί περιμένεις στην ουρά καμιά ώρα τύπε :S
Μη μου πείτε στην Αιόλου δίπλα στα λουγκράδικα.
Εκεί περιμένεις στην ουρά καμιά ώρα τύπε :S
σημασια εχει η ποιότηταΚαι είναι και πανάκριβοι.
Και είναι και πανάκριβοι.
Μη μου πείτε στην Αιόλου δίπλα στα λουγκράδικα.
Μιας και ηταν μεγαλος θαυμαστης του Φρανκο ο εκλιπων αφιερωμενο...
έκανε μαι αρχή αλλά με το πρώτο ποστ τον πήρα χαμπάρι...ο λακης ειναι εδω τυποι, ο λακης ζει. φανταζομαι τον τρωει αρρωστια που δεν γραφει πια με το λακης ομως
Λινκ τύπε?έκανε μαι αρχή αλλά με το πρώτο ποστ τον πήρα χαμπάρι...
έκανε μαι αρχή αλλά με το πρώτο ποστ τον πήρα χαμπάρι...
Εγγραφη Νοεμβριος 2012, και πρωτα ποσταρισματα (24 τον αριθμο) σημερα...Πόσο πολύ σε εχει ξεσκίσει που τον βλέπεις παντού μπροστά σου?
μπορει να παρακολουθουσε καιρο το σαιτ και τωρα να αποφασισε να ποσταρειΕγγραφη Νοεμβριος 2012, και πρωτα ποσταρισματα (24 τον αριθμο) σημερα...
Χμ...
Εγγραφη Νοεμβριος 2012, και πρωτα ποσταρισματα (24 τον αριθμο) σημερα...
Χμ...
Δεν ειναι το ιδιο τύπε. Προσπαθωντας να κρατησει τα προσχηματα, δεν εχει το γνωστο στυλ Λακη που ολοι αγαπησαμε.Ρε αφήστε τον λακη να γραψει...(αν είναι αυτος) αφου ολοι τον θελετε
Ρε αλεξ, δε πρέπει να εισαι κομπλεξικό άτομο. Γιατι τσιμπάς και ακολουθείς το πασόκεμον γιωργοκ στους αντικατοπτρισμούς που βλέπει μέσα στην έρημο. Μαλάκα γιωργο κ θα τρελαθείς οπως πας. Δικό σου:
http://[URL unfurl="true"]www.harry-klynn.gr/wp-content/uploads/2012/03/pasokemon.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Τύπε, σιγουρος δεν ειμαι. Το ομολογω ομως, μια υποψια την εχω απο το στυλ γραψιματος. Εξαλλου δεν ειναι κακο να επιστρεψει, το αντιθετο μαλιστα. Εγω τον θελω τον Λακη πίσω. Ποτέ δεν ειχαμε προβλημα μεταξυ μας.
Γι αυτό χάθηκε ο Λάκης33 Wink. Εχει βάλει τους Λαλάκηδες στη θέση του Grin