αμα γυρισει πρωτα εσενα θα καθαρισει μαν
Μπα, στην ουρά είναι ο Λόπεζ. Σ' εμένα έκανε αναφορά ο Μακαριστός, χαϊδεύει το φυσίγγι με τα χέρια του....
αμα γυρισει πρωτα εσενα θα καθαρισει μαν
αμα γυρισει πρωτα εσενα θα καθαρισει μαν
καλα για σενα θα πεσει απο μακρια η πρωτη βολη.....με τυφεκιο ελευθερου σκοπευτη.....δεν θα καταλαβεις απο που σου ηρθε κανΜπα, στην ουρά είναι ο Λόπεζ. Σ' εμένα έκανε αναφορά ο Μακαριστός, χαϊδεύει το φυσίγγι με τα χέρια του....
τον παπππουλη τον τραμουντανα δεν τον βλεπω καλα παντως....ειπα και ελαλησα και αμαρτια ουκ εχωgl, κάνε μια λίστα ρε, ποιοι κινδυνεύουν άμα ξανάρθει ο μακαριστός?
αμα γυρισει πρωτα εσενα θα καθαρισει μαν
gl, κάνε μια λίστα ρε, ποιοι κινδυνεύουν άμα ξανάρθει ο μακαριστός?
Απαντάω αντί για τον κ. Γου-Λου:
Εσύ, Ξύδης, pgp74 (εγώ), Lopez, Tramou, Eri. Όχι με αυτή την σειρά, εξαρτάται απ' το αντάρτικο και την ώρα που θα μας βρει.
Φάε την λάσπη μου όμως (κι εσύ και ο Ξύδης), σ' εμένα έκανε αναφορά στο μανιφέστο του.
πρεπει να το παρακολουθουσαν καιρο για να τον ξερουν τοσο καλα τον μακαριτηγεια σας παιδια καλως ηλθατε στο σαιτ μας
ετσι, με τον παναη πρεπει να χουμε καπου ξαναειδωθειπρεπει να το παρακολουθουσαν καιρο για να τον ξερουν τοσο καλα τον μακαριτη
τυπε το θρεντ εδω ειναι γεματο ψεματα....ως συνηθως την ιστορια την γραφουν οι νικητεςγειά και σε σας. εγώ δεν τον ήξερα καλά το μακαρίτη, αλλά είδα πως τσακώνονταν με πολλούς και διάβασα και το θρεντ εδώ.
μούρη ήταν. ;)
[/URL]
Πεϊνιρλί με παστουρμά και αυγό.
Υλικά (για 6 άτομα)
για την ζύμη:
2/3 του φλιτζανιού γάλα χλιαρό
30 γρ. μαγιά νωπή ή 1 φακελάκι ξερή
1/2 κουταλάκι ζάχαρη
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λίγο αλάτι
2 κουταλιές της σούπας λάδι
για τη γέμιση:
400 γρ. Παραδοσιακό κασέρι τριμμένο
μερικές λωρίδες παστουρμά
6 αυγά
βούτυρο σε κομματάκια
Εκτέλεση
Διαλύετε τη μαγιά στο γάλα μαζί με τη ζάχαρη. Την αφήνετε να σταθεί ώσπου να κάνει φουσκίτσες. Κοσκινίζετε το αλεύρι μαζί με το αλάτι, ρίχνετε μέσα τη μαγιά και το λάδι και ζυμώνετε μέχρι να αποκτήσετε μία ζύμη απαλή και ελαστική. Πλάθετε τη ζύμη σε 12 μπαλάκια. Τα ανοίγετε σε σχήμα φύλλου. Στο κέντρο κάθε φύλλου βάζετε κατά μήκος, αρκετό κασέρι, βρέχετε λίγο τις άκρες δεξιά και αριστερά, τις πιέζετε προς τα μέσα για να κολλήσουν σχηματίζοντας μικρές βάρκες κλείνοντας μέσα το Παραδοσιακό κασέρι ΜΕΒΓΑΛ.
Τοποθετείτε τα πεϊνιρλί σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί, τα σκεπάζετε και τα αφήνετε να σταθούν 15'-20', να φουσκώσει η ζύμη. Μ' ένα πινελάκι αλείφετε τις επιφάνειες με λίγο νερό και τα ψήνετε στους 190° C, 15'. Ανοίγετε το φούρνο και βάζετε σε κάθε πεϊνιρλί στο κέντρο, πιέζοντας ελαφρά φέτες παστουρμά και από 1 αυγό. Τα ψήνετε άλλα 10' μέχρι να ροδίσει η ζύμη. Μόλις τα βγάλετε από το φούρνο βάζετε στο καθένα λίγο βούτυρο και σερβίρετε.
Πολύ καύλα...αλλά κάνω διατροφή χρόνια....μόνο με τα κιάλια τα βλέπω αυτά... :S
τυπε το θρεντ εδω ειναι γεματο ψεματα....ως συνηθως την ιστορια την γραφουν οι νικητες
o billy νομιζει με τις διατροφες θα ζησει πιο πολυ απο μας....αμ δεεγώ έφαγα ένα πεϊνερλί πριν από μια ώρα όλα καλά
εγώ έφαγα ένα πεϊνερλί πριν από μια ώρα όλα καλά
εγώ έφαγα ένα πεϊνερλί πριν από μια ώρα όλα καλά
εγώ έφαγα ένα πεϊνερλί πριν από μια ώρα όλα καλά
Εχετε μετρήσει χοληστερίνη τώρα τελευταία;