Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.118
- Πόντοι
- 12.756
θα μας το πει ο νιπλ αν ήταν σκληρό το εργαλείο ;)
ελα να το δοκιμασεις , αλλα φορα τα καθαρα σου τα βρακια , αυτα που σου πηρε η νονα σου
θα μας το πει ο νιπλ αν ήταν σκληρό το εργαλείο ;)
ο βατραχος ειναι καλυτερος απο τον κτηνοβατη ρε ;)
ε να τους γαμησουμε και τους2 τοτε να δουμε ποιος εχει δικιοβατραχος ειναι καλυτερος μονο απο πεθαμενο τυπε
βεβηλωση :SΧειρότερο από το σπαμοθρέντ το κάνατε.
ε να τους γαμησουμε και τους2 τοτε να δουμε ποιος εχει δικιο
εχω ακρη για τα νεφρα θα παρεις μερτικο ;)μην ακουμπησεις βατραχο , τον εχω τάξει για δωρητή οργάνων , μετα απο πολυ κοπο για να φυγει το αλβανικο του κουφαρι , με μουνοτρυπα και κωλοτρυπα μαζι , θα πεσει ραφη με σακοράφα
Παράθεση από: Nipple_Lover78 στις 05/05/13, 01:01ελα να βγαινουν οι λεζαντες μια μια
μαλακα τσοπανη , η ουρα ενος αποτυχημενου εγινες
εχω ακρη για τα νεφρα θα παρεις μερτικο ;)
Παράθεση από: Nipple_Lover78 στις 05/05/13, 01:01
πολυ καλο αυτο τυπε , και καλη τιμη ...
Παράθεση από: lycienr στις 04/05/13, 22:10
80 RON η ώρα !!! Δηλαδή, περίπου 19 ευρώ. Φίλος μου που δοκίμασε, μου είπε τα καλύτερα (το κορίτσι από την όμορφη Δακία είναι παντελώς παθητικό).
Ε ρε γλέντια ! Αντιγράφω :
ANCA, transsexuala, poze reale, iti ofer companie intima, oral deep. cu fin., anal adanc cu fin., sarutari, intre sani, orice fantezii, cer si ofer dicretie si seriozitate, loc singura, non stop, 29 Apr 11:00
0722.940.694
Bucuresti
Εμένα πάλι μου κάνει κλικ και αυτό, στα 22 ευρώ η ώρα :
υπαρχει ελλειψη ;)βρηκες ακρη για αλβανικα νεφρα :o αγιος ανθρωπος
υπαρχει ελλειψη ;)
;)θα καλυφθει να τους πεις , τουλαχιστον για λιγο
ο χειριστής σεναριογράφος αβανταδορος του κλωνου με νικ Λάκης 33 τον ειχε φανταστεί σαν γιο σίδερα 1,95 ύψος 45 Νουμερο παπούτσι θα τον φέρεις βόλτα μαν ?
1,97 και με λαιμό νο 68 ;)
ελα μωρη λεζαντα και εσυ , μας ελειψες
θα φυγουν καλα μαν , δεν πινει , δεν καπνιζει , δεν τρωει , και παει με το τρολει στην δουλεια , και αραια και που παει και πανω στην Αλβανια να αναπνεύσει ΚΑΘΑΡΟ αερα ;)