alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν θα χαιρομουν ποτέ με την αποχωρηση μελους που δινει χρωμα στο σαιτ.Χάρηκες που αποχώρησε ;
Δεν θα χαιρομουν ποτέ με την αποχωρηση μελους που δινει χρωμα στο σαιτ.Χάρηκες που αποχώρησε ;
Εσυ απαλασεσαι λογο...
οριστε δυο μετρα και δυο σταθμα.....εγώ πάντως μαι φορά που μου την είχε δώσει είχα ζητήσει διαγραφή, είχα πάει και στην διαγραφή λογαριασμού αλλά δεν έγινε, μετα πό λιγες μερες που βαρέθηκα συνέχισα κανονικά...
Αυτο σου κανει εντυπωση? Εδω η Αλιντισσα λεει οτι ξε-διαγραφτηκε.οριστε δυο μετρα και δυο σταθμα.....
ετσι ειναι ρε στελαρα!O λακης ειναι ιδεα και οι ιδεες δεν πεθαινουν
ψεμματα λεει ρε χασοδικηΑυτο σου κανει εντυπωση? Εδω η Αλιντισσα λεει οτι ξε-διαγραφτηκε.
ξεπερασμενος :SΜόνο ο πορνοπαπος μας έμεινε αλλά τι να σου κάνει κι αυτός..χωρίς Λάκη
δεν θα της τον είχαν σβήσει το λογαριασμό, όπως και στην δική μου περίπτωση...Αυτο σου κανει εντυπωση? Εδω η Αλιντισσα λεει οτι ξε-διαγραφτηκε.
Παλι ψεματα μού λεει? Οπως τοτε που ελεγε οτι δεν εχει παει με κανεναν απο εδω μεσα?ψεμματα λεει ρε χασοδικη
Όχι αμα δεις παλιά μου ποστ φαίνομαι σαν επισκέπτης.δεν θα της τον είχαν σβήσει το λογαριασμό, όπως και στην δική μου περίπτωση...
Δεν θα χαιρομουν ποτέ με την αποχωρηση μελους που δινει χρωμα στο σαιτ.
Πώς ειναι δυνατον το ιδιο νικνειμ να φαινεται σε άλλα ποστ ενεργο και σε άλλα ποστ σαν "επισκεπτης"? Για δωσε λινκ. Δεν μας τα λες καλα.Όχι αμα δεις παλιά μου ποστ φαίνομαι σαν επισκέπτης.
Πώς ειναι δυνατον το ιδιο νικνειμ να φαινεται σε άλλα ποστ ενεργο και σε άλλα ποστ σαν "επισκεπτης"? Για δωσε λινκ. Δεν μας τα λες καλα.
το θεωρω τεραστια απωλεια
παλιο μοντελο,διπυρηνο με αδυνατο επεξεργαστη,μικρη ραμ που να τα βαλει με τα μεγαθηρια;ξεπερασμενος :S
Δε ξεδιαγράφτηκε. Η διαγραφή είπαμε είναι μη αναστρέψιμη ενέργεια. Απλά έκανε νέο λογαριασμό με το ίδιο ακριβώς nick.Αυτο σου κανει εντυπωση? Εδω η Αλιντισσα λεει οτι ξε-διαγραφτηκε.
το πρωτο Α ειναι σε αγγλικο αλφαβητο
Αυτο παλι μονο εσυ μπορουσες να το καταφερεις.