alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Το ιδιο σκεφθηκαμε τύπε
Το ιδιο σκεφθηκαμε τύπε
Ήταν γενικά χέστης....αν το σκεφτείς η βασική ενέργεια είναι η ίδια δε νομίζω να είχε θέμα στην εκτέλεση ;)
οχι ρε,απλά δεν είχα γίνει μπαν,είχα ζητήσει διαγραφήΔηλαδη ετυχες ιδιαιτερης μεταχειρισης?
έτσι είναι, αν έχεις μουνί...Δηλαδη ετυχες ιδιαιτερης μεταχειρισης?
Εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι το προηγουμενο νικνειμ σου ηταν λιγο διαφορετικο?οχι ρε,απλά δεν είχα γίνει μπαν,είχα ζητήσει διαγραφή
τυπε εφυγε αδοξα παντως :-
Γιατί είσαι βλαμένος.Εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι το προηγουμενο νικνειμ σου ηταν λιγο διαφορετικο?
40+ και να γραφει τετοιες μαλακιες, αυτη ειναι οι σημερινοι σαρανταρηδες για αυτο και παει κατα διαολου αυτη η χωρα :Sλακης 40+ είναι τώρα...
Τύπε πρεπει να ασχοληθουμε σοβαρα να συγκεντρωσουμε και να εκδωσουμε τα Απαντα του Λακη.χωρίς πλάκα έφυγε άδοξα πικραμένος και μαλακίες ένας τύπος σαν τον λάκη νόμιζα ότι δεν θα ένιωθε δεν πειράζει άφησε ογκώδη παρακαταθήκη, για μένα ένα από τα καλύτερα είναι η διαπίστωση ότι οι αριστερές αγάμητες βρωμιάρες πασιονάριες των εξαρχείων μόλις τις πάρουν τα χρόνια αποκτούν μεγαλόσωμο σκύλο
40+ και να γραφει τετοιες μαλακιες, αυτη ειναι οι σημερινοι σαρανταρηδες για αυτο και παει κατα διαολου αυτη η χωρα :S
σαν να χαρηκες για την διαγραφη του πολεμαρχου εσυ τυπεΤύπε πρεπει να ασχοληθουμε σοβαρα να συγκεντρωσουμε και να εκδωσουμε τα Απαντα του Λακη.
Σοβαρα μιλαω, δεν ειχες ενα αλλο νικνειμ καπως διαφορετικο?Γιατί είσαι βλαμένος.
Καθολου, το θεωρω τεραστια απωλεια και ζητω αμεση επιστροφη.σαν να χαρηκες για την διαγραφη του πολεμαρχου εσυ τυπε
Χάρηκες που αποχώρησε ;Τύπε πρεπει να ασχοληθουμε σοβαρα να συγκεντρωσουμε και να εκδωσουμε τα Απαντα του Λακη.
οχι ρε ,το ίδιο είχαΣοβαρα μιλαω, δεν ειχες ενα αλλο νικνειμ καπως διαφορετικο?
μας πήρε η μπάλα...
Οκ, αφου το λες ετσι θα ειναι.οχι ρε ,το ίδιο είχα
ο αχαχουχας προσπαθει να διαγραφει εδω και χρονια τυπεεγώ πάντως μαι φορά που μου την είχε δώσει είχα ζητήσει διαγραφή, είχα πάει και στην διαγραφή λογαριασμού αλλά δεν έγινε, μετα πό λιγες μερες που βαρέθηκα συνέχισα κανονικά...