House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
θα τα διαβάζω ακούγοντας το scatology τον κλασικό δίσκο των Coilτυπε απαξιωνεις τα γραπτα του λακη? :S
η θεση τους ειναι σε μουσειο
θα τα διαβάζω ακούγοντας το scatology τον κλασικό δίσκο των Coilτυπε απαξιωνεις τα γραπτα του λακη? :S
η θεση τους ειναι σε μουσειο
Ακόμη και μακαριτης δε λεει να μας αφησει σε ησυχια
τυπε οταν γυρισει ο νωντας απτο θιβετ θα τον αναστησειΔε θέλεις Λακισμό, θέλεις μαγεία ? Την ψήφο σου και σ' άλλη παραλία
τυπε ο λακης δεν λακισεΠαλια λέγαμε έγινε Λούης
Τώρα θα λέμε έγινε Λάκης
Ο Λάκης λάκισε κι άφησε παρακαταθήκη 3 χεσμενα περιστέρια να περπατάνε ράθυμα με βήμα βαρύ στο πεδίο του Άρεως κοντα στα μεσάνυχτα
τυπε οταν γυρισει ο νωντας απτο θιβετ θα τον αναστησει
Ροδακινάκι εισαι εδώ?είναι τρυφερούλης μωρε
μολις μπήκα ψυχούλα μου :-* :-* :-*Ροδακινάκι εισαι εδώ?
Σού την ειπαν επειδή πηγαίνεις με παντρεμένους μωρο μου?μολις μπήκα ψυχούλα μου :-* :-* :-*
α το είδες?? ναι... ειμαι πολυ ανηθικη μάλλονΣού την ειπαν επειδή πηγαίνεις με παντρεμένους μωρο μου?
Δεν της την είπε κανείς απλά θα ήθελες να της την πουν για να΄χεις να λες μετά.Σού την ειπαν επειδή πηγαίνεις με παντρεμένους μωρο μου?
Αφού κανείς δεν σου είπε τίποτα μωρή κι εσύ ,τι λες?α το είδες?? ναι... ειμαι πολυ ανηθικη μάλλον
ο lion σε αλλο θρεντ ομως το απόγευμαΑφού κανείς δεν σου είπε τίποτα μωρή κι εσύ ,τι λες?
ο lion σε αλλο θρεντ ομως το απόγευμα
Εγώ Ροουζ σε καταλαβαίνω! Εμένα μου τρέχουν τα σάλια με τις παντρεμένες μιλφάρες!!!α το είδες?? ναι... ειμαι πολυ ανηθικη μάλλον
Goyst;aroyme Filf, όπως λέει και ο JayΕγώ Ροουζ σε καταλαβαίνω! Εμένα μου τρέχουν τα σάλια με τις παντρεμένες μιλφάρες!!!
Δεν παρακολουθείς μαλλον. Αρα κακως παρεμβαίνεις.Αφού κανείς δεν σου είπε τίποτα μωρή κι εσύ ,τι λες?