Ε μα ξεχνιούνται τέτοια σκηνικά?Ω ναι. Όλα τα θυμασαι αστερι μου ε?
Εγώ πάντως τσαντίστηκα με την Λετονή.Επρεπε να σου πάρει έστω μια πίπα,εντελώς γαιδούρα.
Ε μα ξεχνιούνται τέτοια σκηνικά?Ω ναι. Όλα τα θυμασαι αστερι μου ε?
Ε μα ξεχνιούνται τέτοια σκηνικά?
Εγώ πάντως τσαντίστηκα με την Λετονή.Επρεπε να σου πάρει έστω μια πίπα,εντελώς γαιδούρα.
Και στις βιζιτούδες όταν εφευγαν από το σπιτι, παντα μια σοκολατιτσα
Να τ αφησουμε για αργοτερα, να το κανουμε μια και καλη???Περάστε την Πέμπτη, αφού κοινωνήσω τον κ. Άλεξ, να σας εξομολογήσω.
ΙΟΝ αμυγδαλου.Λακτα, το πιο γλυκο κομμάτι της ζωής σου;
Δυσκολα παιρνω δευτερη φορα την ιδια βιζιτου.Σωστό..αλλά μπορει να ξεχρέωσε άλλη μέρα..
Να τ αφησουμε για αργοτερα, να το κανουμε μια και καλη???
Μαλλον εχετε δικιοΌπως επιθυμείτε. Πολύ φοβούμαι όμως ότι μετά θα σας πέσει πολύ μεγάλο το επιτίμιο, και δεν θα μπορείτε να το διαχειριστείτε.
Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι σε διατροφή,λυπήσου με :'(Τα καλύτερα είναι τα 3-bit
Εννοεις ότι 10 χρονια πληρωνει διατροφή ο πρωην?Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι σε διατροφή,λυπήσου με :'(
Όλοι οι διατροφολόγοι λένε ότι μία φορά το μήνα μπορείς να τρως ότι θέλεις...there is allways a wayΤα τελευταία 10 χρόνια είμαι σε διατροφή,λυπήσου με :'(
Και αυτό ισχύει.Εννοεις ότι 10 χρονια πληρωνει διατροφή ο πρωην?
Την βδομάδα ,όχι τον μήνα και όχι οτι θέλεις..ένα απο αυτά που θέλεις,Όλοι οι διατροφολόγοι λένε ότι μία φορά το μήνα μπορείς να τρως ότι θέλεις...there is allways a way
Ρε συ αγαπη, θα στο ελεγα με πμ αλλά τα εχεις κλειστα τα γαμημενα.Και αυτό ισχύει.
Δεν πήρα ποτέ για μένα διατροφή ,για τα παιδιά έπαιρνα και παίρνω.Ρε συ αγαπη, θα στο ελεγα με πμ αλλά τα εχεις κλειστα τα γαμημενα.
Μηπως δεν εχεις παρει διαζυγιο?
Δυσκολα πληρωνεται διατροφή για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα μετα το διαζυγιο. Ειδικα αφου ειχες δουλεια ετσι κι αλλιως. Οι διαταξεις του νομου είναι λιγο αυστηρες και φειδωλες στην διατροφή μετα το διαζυγιο.
Ναι το ξέρω αλλά στο έβαλα το μήνα για να μην σου φανεί απειλητικόΤην βδομάδα ,όχι τον μήνα και όχι οτι θέλεις..ένα απο αυτά που θέλεις,
Α οκ, ενταξει.Δεν πήρα ποτέ για μένα διατροφή ,για τα παιδιά έπαιρνα και παίρνω.
Ναι καλά ,έτσι ξεκίνησε και η Παπαρίζου και είδες πως κατέληξεΝαι το ξέρω αλλά στο έβαλα το μήνα για να μην σου φανεί απειλητικό
Ε πες εγώ θέλω ένα 3 bit
Πώς κατεληξε? Μια χαρα είναι τωρα.Ναι καλά ,έτσι ξεκίνησε και η Παπαρίζου και είδες πως κατέληξε