CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.488
- Πόντοι
- 2.606
χαχαχαχα ρε συ ......γαμησου!!!1Τώρα μαλάκες δε βρίσκετε την IP του δεν πα να γίνετε όλοι moderated..
χαχαχαχα ρε συ ......γαμησου!!!1Τώρα μαλάκες δε βρίσκετε την IP του δεν πα να γίνετε όλοι moderated..
Είλικρινά τώρα, χοντρομαλακία έκανες.
Κι εμένα (τις ημέρες που τον προκαλούσα) μου είχε γράψει ότι θα με σκοτώσει με φρικτά βασανιστήρια και ότι μετά θα γαμήσει μέχρι και τον κουνιάδο της τρίτης εξαδέλφης του μπατζανάκη μου.
Είδες να κάνω ποτέ αναφορά στην οικογένειά του;
Είλικρινά τώρα, χοντρομαλακία έκανες.
Κι εμένα (τις ημέρες που τον προκαλούσα) μου είχε γράψει ότι θα με σκοτώσει με φρικτά βασανιστήρια και ότι μετά θα γαμήσει μέχρι και τον κουνιάδο της τρίτης εξαδέλφης του μπατζανάκη μου.
τον λακη μάλλον τον πείραξε που έχεις μεγάλο σόιΕίλικρινά τώρα, χοντρομαλακία έκανες.
Αν ο ίδιος σέβεσαι τον αδερφό που έχασες δεν αναφέρεις το χαμό του σε ένα πουτανοσάιτ.Είλικρινά τώρα, χοντρομαλακία έκανες.
όλοι μας έχουμε τύψεις. ήμασταν σκληροί με μια βασανισμένη, κατά βάθος ευάλωτη ψυχή.
ας μην αυτομαστιγωνόμαστε τώρα.
let us pray.
Αν ο ίδιος σέβεσαι τον αδερφό που έχασες δεν αναφέρεις το χαμό του σε ένα πουτανοσάιτ.
Τα υπόλοιπα τ'ακούω βερεσέ.
Κατά τα λοιπά το να κατηγορήσεις κάποιον για το χαμό του αδερφού του όσο πλάγια και να το κάνεις κι όσο μικρή και να είναι η ευθύνη που του καταλογίζεις, δεν παύει να είναι χοντράδα..
συμφωνω με τουτον τον μαλακα
τυπε υπηρχε λογο για την αναφορα αυτηνΑν ο ίδιος σέβεσαι τον αδερφό που έχασες δεν αναφέρεις το χαμό του σε ένα πουτανοσάιτ.
Τα υπόλοιπα τ'ακούω βερεσέ.
Κατά τα λοιπά το να κατηγορήσεις κάποιον για το χαμό του αδερφού του όσο πλάγια και να το κάνεις κι όσο μικρή και να είναι η ευθύνη που του καταλογίζεις, δεν παύει να είναι χοντράδα..
...θα μπορουσε να πει οτι ηταν τρεις μηνες ντουμπαι με την αλεξανδρακη...θα τον πιστευαμε...τυπε υπηρχε λογο για την αναφορα αυτην
ειχε χαθει για λιγο καιρο απτο σαιτ και οταν γυρισε οι αριστεροι που ελεγαν οτι τον ειχαν δειρει αναρχικοι γιαυτο δεν εμπαινε
οπως καταλαβαινεις αυτη ηταν χοντρη προσβολα :S
ο λακης δεν ελεγε ποτέ ψεμματα τυπε...θα μπορουσε να πει οτι ηταν τρεις μηνες ντουμπαι με την αλεξανδρακη...θα τον πιστευαμε...
δωσε ινφος...Επικη ιστορια ηταν και οταν ο κος Λακης πηγε με τον παππου του στο σινεμα
τυπε υπηρχε λογο για την αναφορα αυτην
ειχε χαθει για λιγο καιρο απτο σαιτ και οταν γυρισε οι αριστεροι που ελεγαν οτι τον ειχαν δειρει αναρχικοι γιαυτο δεν εμπαινε
οπως καταλαβαινεις αυτη ηταν χοντρη προσβολα :S